Black Friday 20220 mob

Termeni si conditii ale campaniei Black Friday 2022

1. PERIOADA CAMPANIEI

Campania de Black Friday organizata de catre scoala de soferi Super Driver se organizeaza in perioada 18 – 20 Noiembrie 2022.

2. OFERTA DE BLACK FRIDAY

Oferta este aplicabila la toate serviciile  selectate afisate in cadrul site-ului si semnalizate cu eticheta „Black Friday”.

Pretul de vanzare si discountul final acordat in cadrul campaniei, pentru serviciile etichetate cu „Black Friday” este cel afisat in website.

3. PLATA SERVICIILOR 

Plata serviciilor achizitionate in cadrul campaniei Black Friday trebuie efectuata pana cel tarziu vineri 25.11.2022.

Plata se poate face cash, card sau in rate lunare cu cardul de credit Star BT de la Banca Transilvania.

Daca plata nu se efectueaza pana la data mentionata mai sus inscrierea se va considera nula.

In cazul in care se doreste renuntarea la sercviciu, acest lucru trebuie anuntat prin email pe adresa [email protected] sau telefonic la numarul 0735 95 95 95 inainte de data programata pentru semnarea contractului fara plata vreunei penalizari. Daca se doreste renuntarea la serviciile achizitionate dupa semnarea contractului si efectuarea platii din suma restituita se va retine suma de 200 lei suma care reprezinta taxa de operare a serviciului in registrul unuc al cursantilor.

4. TERMENUL DE EXECUTARE A SERVICIILOR 

Serviciile achizitionate in cadrul campaniei de Black Friday vor avea prioritate 3. Serviciul prioritar nu este disponibil pentru serviciile achizitionate in cadrul campaniei. Serviciile achizitionate trebuie incepute in maxim 3 luni de la inscriere si trebuie finalizate in maximul 6 luni de la inceperea cursurilor. Dosarul este valabil 1 an de la finalizarea cursurilor.

5. Alte specificatii:

Prezentele conditii sunt aplicabile serviciilor achizitionate in perioada de desfasurare a campaniei Black Friday, respectiv 18 – 20 noiembrie 2022, in limita disponibilitatii.
Daca pe durata campaniei un serviciu devine iundisponibil acesta va fi marcat cu eticheta „Indisponibil” si nu va mai putea fi achizitionat.