Conducere Defensiva

Inscrie-te si tu lacururile noastre. Locurile sunt limitate

Alege cursul potrivit pentru tine

Reducere
Conducere defensiva scoala de soferi Targu Mures

Sambata 16 iulie

Conducere Defensiva N1

Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere mortale din UE. Acesta este un motiv in plus pentru care pregatirea teoretica si practica nu trebuie sa se termine odata cu obtinerea permisului si noi credem ca acest curs este un „Must have” pentur toti soferii indiferent de varsta sau de vechimea permisului.

Vei invata sa anticipezi si sa recunosti posibilele pericole din trafic si ce poti face ca sa le eviti, vei intelege mult mai bine importanta utilizarii corecte a centurii de siguranta, vei invata cum sa cobori dintr-un autoturism rasturnat pe lateral sau pe plafon, cum sa controlezi un derapaj, cum sa franezi in cel mai eficient mod plus multe alte „Tricks and tips” care au legatura stransa cu condusul. 

Durata: 8 ore | Locație: Transilvania Motor Ring
Teorie: 4 ore | Practic: 4 ore | Simulatoare: 3

690 lei

(In loc de 990 lei)

Plus Siguranta pentru tineri si incepatori

Sambata 16 iulie

+ Siguranta (tineri / incepatori)

Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere mortale din UE, iar tinerii si/sau incepatrorii sunt cu atat mai mult expusi la diferitele situatii periculoase care pot aparea in trafic. Daca faci parte din aceste categorii, noi credem ca acest curs este de neratat.

Vei invata sa anticipezi si sa recunostti situatiile periculoase din trafic si prin ce mijloace pot fi ele evitate. Unul dintre trainerii  nostrii vor merge cu tine pentru a evalua stilul tau de condus pentru a il putea corecta daca este cazul. Deasemeni vei invata importantta utilizarii corecte a centurii de siguranta, pozitia corecta la volan si cum sa cobori dintr-un autoturism rasturnat pe lateral sau pe plafon.

Durata: 5 ore | Locație: Targu Mures
Teorie: 3 ore | Practic: 2 ore | Simulatoare: 2

350 lei

Curs indemanare moto

Duminica 17 iulie

Indemanare Moto

Daca vine vorba despre motrociclisti, atunci pe langa pasiunea care ne leaga de aceste „doua roti magice” trebuie neaparat sa mentionam riscurile majore la care, noi motociclistii, suntem expusi. Acesta este motivul pentru care acest curs de indemanare este perfect.

Cursul este menit ca sa te familiarizeze cu motocicleta si de a scoate la iveala skill-uri noi in ceea ce inseamna conducerea motocicletei. Vom avea o sumedenie de exercitii. De la cele de echilibru, pana la franare sau de ocolire a unui obstacol. Motocicleta si echipamentul de protectie sunt necesare pentru a putea urma cursul.

Durata: 4 ore | Locație: Transilvania Motor Ring
 Practic: 4 ore

290 lei

Nu ai inca permis si vrei sa faci scoala de soferi? Apasa pe butonul de mai jos.

De ce sa umezi cursuri de Conducere Defensiva?

N

Recreem situatii limita, intr-un cadru sigur, astfel invcat atunci cand va fi nevoie, sa stii ce ai de facut;

N

Inveti sa recunosti situatiile periculoase din trafic si sa le eviti;

N

Constientizezi pericolele la care esti expus atunci cand conduci;

N

Inveti tehnici corecte de franare si de ocolire a obstacolelor;

N

Inveti sa redresezi un derapaj;

N

Inveti cum sa ocupi o pozitie comoda si mai ales sigura a postului de conducere;

N

Cursuri predate de catre piloti si/sau copiloti licentiati.

Inca nu esti convins?

Vezi ce zic cei care au fost deja la cursuri de conducere defensiva

Apropo, toate testimonialele sunt importate de pe pagina noastra de Facebook si sunt 100% reale.

 • positive review  Multumesc Super Driver! Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru toata sustinerea si ajutorul acordat!!🙌

  Cata Ungur Avatar Cata Ungur
  octombrie 28, 2021

  positive review  Recomand cu încredere Școala de șoferi “Super Driver”, un colectiv de oameni foarte implicați și dedicați! Mulțumesc instructorului meu, Marius Moldovan, cel mai tareee!!! Un profesor deosebit, care mi-a explicat totul cu mult calm și răbdare, un adevărat profesionist, cu ajutorul căruia am învațat să conduc, astfel încât să obțin permisul din prima!

  Dragos Cazan Avatar Dragos Cazan
  decembrie 29, 2021

  positive review  Recomand cu încredere!🤗☺️👍🏻

  Sidonia Obreja Avatar Sidonia Obreja
  ianuarie 19, 2022
 • positive review  Mulțumesc pentru tot ajutorul și pentru toată susținerea pe care am primit-o in cadrul acestei scoli. In special tin sa recomand persoana care m-a îndrumat și a avut rabdare sa îmi arate tainele condusului, acesta fiind Suciu Marius!!

  Carla Tudose Avatar Carla Tudose
  august 19, 2020

  negative review  Cred ca e recomandat sa mergi aici daca esti tanar si ai mult timp liber, instructorii sunt de treaba si cred ca te lasa sa mergi cat ai nevoie ca sa te simti increzator. Daca nu aveti foarte mult timp de pierdut cred ca ar fi o idee buna sa incercati in alta parte. Programarile sunt rare la inceput. Cand te apropii de data examenului te lasa sa te duci zilnic (fara programare, stai la rand), uneori e rezonabil timpul de asteptare dar alteori stai chiar si o ora la rand pentru o tura de poligon in 3m.(3 - 4 persoane pe aceeasi motocicleta si sunt mai multe scoli la rand).

  Florin Anghel Avatar Florin Anghel
  octombrie 26, 2020

  positive review  Marius Moldovan e un instructor foarte bun, care te ajută, îți explică fiecare greșeală și unele chestii care te vor ajuta mult în viata de șofer și este foarte prietenos! Dacă vreți sa învățați să șofați cum trebuie, vi-l recomand pe Marius Moldovan de la Super Driver, Târgu Mureș.

  Michael George Avatar Michael George
  iunie 2, 2021
 • positive review  Cei mai tari!Am luat și sala și traseul din prima! Va mulțumesc foarte mult!

  Maria Elena Gyorgy Avatar Maria Elena Gyorgy
  iulie 4, 2018

  positive review  recomand socala de soferi super driver seriozitate si cei mai buni instructori

  Beres Bogdan Avatar Beres Bogdan
  octombrie 17, 2018

  positive review  Am fost foarte multumita de serviciile pe care leam primit! Recomand oricui!😊

  Matei Diana Avatar Matei Diana
  septembrie 19, 2018
 • positive review  Ii mulțumesc instructorului meu Marius Suciu pentru ca m-a invatat sa conduc. Azi am luat permisul pentru cat B. Este un instructor extraordinar - explica foarte clar si te ajuta sa iti gasesti increderea la volan.

  Naina Oancea Avatar Naina Oancea
  iulie 22, 2021

  positive review  multumesc foarte mult ... o scoala cum ar trebui sa fie toate !!! merita mai mult decat "CINCI" ☆☆☆☆☆ recomand!!! 😊

  Salaghie Ciprian Danut Avatar Salaghie Ciprian Danut
  august 8, 2018

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi! O recomand cu incredere!!!!👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻

  Oana Hădărag Avatar Oana Hădărag
  martie 6, 2020
 • positive review  recomand scoala super driver pentru toata lumea si mai ales pe domnul toganel constantin un instructor de nota 10 va multumesc

  Csabi Melania Avatar Csabi Melania
  februarie 24, 2020

  positive review  Recomand fiindcă, secretara lor e super drăguță si te ajută in orice problemă! Iar istructorul lor, Cosmin Mureșan, a avut foarte multă răbdare, niciodată nu a ridicat tonul si in momentul când greșeai iți explica foarte frumos până pricepeai și corectai greșeala! Si dacă trebuia iti repete același lucru și de 100 de ori si tot frumos! Foarte bun instructor!! Sunt sigură că de aceea am reușit la examen pentru că m-a învățat să conduc cum trebuie, mulțumesc foarte frumos Cosmin!

  Ilona Tămaș Avatar Ilona Tămaș
  ianuarie 17, 2019

  positive review  Cea mai bună şcoală din oraş ! Deci am fost foarte mulțumit si nu credeam ca v-a fi o experiență asa de perfectă ! Mulțumiri instructorului Văcar Doru si domn profesor Aldea S. Dan ! � oameni de nota 10 !

  Călin Andreș Avatar Călin Andreș
  octombrie 14, 2017
 • positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver,azi am trecut cu bine si peste examenul practic.Multumesc Super Driver, si in special D-lui instructor Octavian Tutuianu,un om cu multa rabdare si bun simt si un caracter de apreciat.

  Filip Buftea Avatar Filip Buftea
  noiembrie 6, 2020

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi, cei mai buni instructori, in special domnul Tavi Tutuianu🔝, dar și personal. Multumesc frumos de pregătirea profesionista. Recomand cu cea mai mare încredere. 🔝💯

  AndrEea Muresan Avatar AndrEea Muresan
  septembrie 3, 2020

  positive review  Recomand cu încredere. Mii de mulțumiri instructorului Ciprian Lupea care m-a făcut să merg cu drag la fiecare ședință. Este foarte calm, răbdător și dispus sa explice de câte ori este nevoie. Dacă crezi că nu ai reuși să iei permisul din prima, încă nu l-ai cunoscut pe el. ☺️

  Ioana Ciontos Avatar Ioana Ciontos
  mai 29, 2019
 • positive review  Mulțumesc Școala de soferi- Super Driver! Recomand cu încredere!

  Diana Craifalean Avatar Diana Craifalean
  septembrie 6, 2021

  positive review  cei mai buni!! @Cipri Lupea

  Eduard Boldea Avatar Eduard Boldea
  ianuarie 27, 2020

  positive review  Am avut o experiență plăcută, oameni frumoși, profesioniști, înzestrați cu multă răbdare și dorința de a te învăța. Pe lângă faptul că instructorii devin și prietenii tăi, aici ai ocazia să cunoști foarte mulți oameni frumoși, să legi prietenii și să împarți cu ei acest hobby minunat. Indiferent de categoria pentru care vrei să aplici, recomand cu încredere școala Super Driver. Succes tuturor!

  Fazakas Vili Avatar Fazakas Vili
  noiembrie 11, 2020
 • positive review  Recomand Super Driver !!!!

  Paul Trif Avatar Paul Trif
  mai 17, 2021

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver si super instructorul Tavi Tutuianu! Multumesc pentru tot!

  Alexandra Calugar Avatar Alexandra Calugar
  iulie 3, 2018

  positive review  MULȚUMESC!! Toată echipa e profi, se implica foarte mult în ceea ce fac, cu vorbe frumoase, instructori excelenți!! Mulțumesc instructorului meu Suciu Marius pentru rabdare🙈

  Luminita Orban Avatar Luminita Orban
  decembrie 14, 2021
 • positive review  Azi am dat examenul de traseu! Am fost admisa si ma declar insfarsit șoferiță cu acte in regulă. Școala asta a scos ce e mai bun din mine, se pare! Mulțumesc Marius Suciu pentru rabdare, toleranta si încredere ! Recomand Super Driver pt oricine vrea sa invete de la cei mai buni! 👌🤗

  Stefana Banciu Avatar Stefana Banciu
  noiembrie 1, 2021

  positive review  recomand cu incredere scoala de sofer super drive si in special instruktorului Gherendi Iacob!

  Janosi Ferencz Avatar Janosi Ferencz
  septembrie 6, 2021

  positive review  Eu esti asa la vreau da

  Botory Toadery Avatar Botory Toadery
  februarie 16, 2017
 • positive review  Cea mai bună scoala.Multumesc instructorului Muresan Cosmin .

  Iuga Ionut Cornel Avatar Iuga Ionut Cornel
  martie 4, 2020

  positive review  Cea mai buna scoala si cel mai bun instructor din lume. Va multumesc frumos SuperDriver, multumesc frumos Portik Lehel!!!❣️

  Arisztid Nacovici Avatar Arisztid Nacovici
  februarie 18, 2021

  positive review  Multumesc dlui Marius Suciu pentru profesionalismul, rabdarea si increderea acordate in timpul orelor. Cel mai bun!

  Lidia Man Avatar Lidia Man
  decembrie 24, 2021

Galerie foto 

Parteneri

Ramai la curent 

Inscrie-te in newsletter