Despre scoala de soferi Mures

Cateva lucruri despre noi pentru a ne cunoaste mai bine

Despre noi

Scoalamures.ro este situl de prezentare al Super Driver Expert SRL din Tg-Mures. Societatea ofera pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile A, A1, A2, AM, B, BE, C, si CE. Deviza noastra este de a oferi cele mai bune servicii din judet pentru ca tu, elevul noastru, sa fi multumit si sa ne recomanzi si apropiatilor tai.

Acesta este si motivul pentru care anul acesta am investit o suma considerabila pentru a reinnoi parcul auto cu autoturisme noi (2015), si pentru a crea un soft care sa fie foarte usor de parcurs si care sa fie oferit gratuit tuturor elevilor astfel incat pregatirea teoretica sa nu fie o povara.

Deoarece suntem siguri ca serviciile noastre sunt cele mai bune, suntem prima scoala de soferi din judet care ne asumam si garantam pentru serviciile noastre, oferind garantia Super Driver – Multumit sau banii inapoi, ceea ce inseamna ca daca nu esti multumit de serviciile noastre i-ti primesti banii inapoi fara nici cea mai mica problema.

Daca ar fi sa ne intrebe cineva care este sloganul nostru am raspunde “Ai permis… deci existi”, pentru ca in ultimul deceniu, traim intr-o lume in care libertatea de miscare este totul. Si ce satisface mai bine aceasta necesitate daca nu un autoturism?

Fie ca acesta este folosit la locul de munca, fie doar pentru o simpla plimbare, toata lumea are nevoie de un permis de conducere pentru a se incadra in acest trend al libertatii de miscare.

Am incercat sa creeam un serviciu usor de utilizat care sa nu rapeasca mai mult din timpul tau, decat este nevoie.  Programul cursurilor practice se stabileste de comun acord, sala de curs se afla in centrul orasului pentru a fi usor accesibila iar prin intermediul serviciului “Take me home”, care este oferit gratuit, instructorii nostrii vin si te iau la inceputul cursului si te lasa dupa terminarea lui unde doresti pe raza orasului.

Ca sa fi sigur ca serviciile noastre sunt cele mai bune i-am rugat pe toti elevii nostrii sa completeze o fisa de evaluare a serviciilor si sa scrie cateva cuvinte despre experienta impreuna cu noi. Acestea din urma le poti vedea in sectiunea “Testimoniale“. Toate testimonialele sunt 100% reale si pot fi verificate de catre oricine doreste la sediul nostru.

Tarifele noastre sunt finale, si contin toate taxele (TVA, carburant, curs de legislatie, examen, etc), astfel incat sa nu existe alte costuri ascunse. Poti vedea cat costa fiecare categorie accesan sectiunea “Tarife

Loading...
Suna acum
Harta