Ce zic elevii nostrii?

Vezi cele peste 350 de review-uri de pe Facebook

Testimonialele sunt importate de pe pagina noastra de Facebook si sunt 100% reale

 • positive review  Îi mulțumesc d-lui Moldovan Marius pentru îndrumările date, inclusiv înainte de examen, îndrumări care m-au ajutat sa iau permisul din prima! Îl recomand cu toată încrederea. Este un instructor de exceptie. Pe lângă calmul care îl reprezintă, explicatiile date in timpul orelor de instructaj sunt clare si pe întelesul oricarui elev care nu a condus niciodată .

  Iulian Petrusel Avatar Iulian Petrusel
  septembrie 4, 2023

  positive review  Îl recomand cu drag pe Marius Moldovan. În timpul lecțiilor de conducere, am apreciat în mod deosebit abordarea ta profesionistă și răbdarea ta neîntreruptă. Ai fost mereu atent la nevoile mele individuale și ai reușit să mă ajuți să înțeleg și să aplic corect regulile de circulație. Mulțumesc mult!

  Paul C. Rusu Boca Avatar Paul C. Rusu Boca
  septembrie 4, 2023

  positive review  Îmi face o deosebită plăcere să îl recomand cu căldură pe Marius Moldovan în calitate de instructor auto. Am avut privilegiul de a fi instruit de către el și pot confirma că este un profesionist desăvârșit în ceea ce face.

  Niculae Stefan Avatar Niculae Stefan
  august 31, 2023

  positive review  Recomand cu drag Scoala de soferi “Super Driver”. As vrea sa ii multumesc in special domnului instructor Marius Moldovan, care nu este doar un profesionist in tot ceea ce face, ci si o persoana foarte sincera si deschisa, dispusa mereu sa explice fiecare detaliu pe întelesul oricui, si sa creeze o atmosfera placuta si relaxanta, in care timpul parca zboară. În urma finalizării ședințelor, rezultatul final a fost cel așteptat încă de la bun început (obținerea permisului auto din prima încercare), însă suplimentar de acesta am dobândit mai multă încredere în capacitățile mele, am invatat sa fiu atenta la lucrurile mici si sa ma adaptez in orice situatie, in final, castigand sfaturi utile ce îmi vor fi de mare folos în viitor. 🤗🤗

  Diana Marin Avatar Diana Marin
  august 30, 2023

  positive review  Recomand din toată inima școala Super Driver, cu ajutorul căreia am reușit sa obțin permisul. În special mulțumesc instructorului Marius Moldovan. Un instructor de nota 10, care explică cu răbdare fiecare aspect la care am avut dificultăți și care cu ușurintă se adaptează cerințelor elevului. Mulțumesc mult pentru reușită!

  Evelina Slimovschi Avatar Evelina Slimovschi
  august 30, 2023

  positive review  Recomand cu drag scoala de soferi Super Driver, dar totodata il recomand din inima pe instructorul, Marius Moldovan! Un om si un pedagog minunat care, a reusit sa ma scape de frica la volan, sa imi ofere multa incredere si sa ma faca sa realizez ca eu pot si sunt capabila. Datorita lui am reusit sa iau permisul din prima. Marius, iți multumesc!!

  Adela Veronica Ciocan Avatar Adela Veronica Ciocan
  august 17, 2023
 • positive review  Recomand cu caldura scoala de soferi super driver si in special il recomand pe domnul instructor Marius Moldovan, care m a ajutat sa iau permisul din prima!

  Maria Racoti Avatar Maria Racoti
  august 16, 2023

  positive review  Acum o saptamana am reusit sa iau permisul. Cu ajutorul lui Cosmin Muresan am reusit sa i-au traseul din prima, am fost foarte multumit de el si il recomand!

  Vlad Nistor Avatar Vlad Nistor
  august 14, 2023

  positive review  A stapani bine un subiect, nu te face si un pedagog bun. Din fericire, instructorul Marius Moldovan le bifeaza pe amandoua. Chiar daca am fost "adoptata" de Marius un pic mai tarziu pe parcursul calatoriei mele spre obtinerea permisului, nu ne-a împiedicat sa formam o echipa perfecta. Asta pentru ca are foarte multa rabdare cu tine (uneori mai multa rabdare decat am avut eu cu propria persoana 🙂 ), stie sa se adapteze modului tau de a gandi, astfel incat iti explica pe intelesul tau si stie sa destinda atmosfera atunci cand e nevoie. Insa ceea ce am apreciat eu cel mai mult, inca din prima clipa cand m-am urcat la volan e spatiul, siguranta si increderea pe care ti-o ofera. Spatiul sa comiti greselile care te duc spre invatare, siguranta in trafic si increderea ca poti si vei reusi! Multumesc, Marius!

  Ana-Maria Casoni Avatar Ana-Maria Casoni
  august 2, 2023

  positive review  Recomand cu mare drag scoala de soferi Super Driver si multumesc mult instructorului meu Marius Moldovan, o persoana forte prietenoasa si calma, multumesc pentru ajutor, pentru incurajari si pentru incredearea care a avuto in mine. Mia facut mare placere sa am de a face cu ei!🎉🎉🎉

  Madalina Chifor Avatar Madalina Chifor
  iulie 20, 2023

  positive review  Recomand din toată inima Școala de șoferi Super Driver, mai ales instructorul Marius Moldovan! Un om extrem de prietenos și răbdător, răspunde cu exactitate la orice răspuns chiar dacă se pare una banală și simplă. Atmosfera ședințelor a fost una plăcută, liniștită, chiar dacă mă urcam în mașină supărată, la sfârșitul ședinței nu puteam să cobor doar zâmbind! Dacă vă căutați un instructor bun căruia chiar ii pasă să fiți șoferi buni, atunci vi-l recomand cu încredere pe Marius! Mulțumesc și lui Anca pentru răspunsurile rapide la fiecare întrebare, dar și lui Dan, cine a explicat toată legislația încât s-o înțelegem cu toții! Echipă de care n-o să uit niciodată, vă multumesc! ❤️

  Szabó Bernadett Avatar Szabó Bernadett
  iulie 19, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver datorită căreia am reușit să obțin permisul de conducere din prima. Mii de mulțumiri domnului instructor Marius Moldovan, o persoană deosebită și un instructor foarte competent și prietenos care pe lângă explicațiile clare și răbdarea cu care oferă raspunsuri la orice nelămurire, creează și o atmosferă plăcută în timpul ședintelor de condus ceea ce pentru mine a contat extrem de mult!

  Iasmina Alexandru Avatar Iasmina Alexandru
  iulie 19, 2023
 • positive review  Cea mi tare Școală auto din Târgu Mureș!!! Recomand cu încredere pe instructorul Marius Moldovan! Răbdarea, devotamentul față de ceea ce face și calmul sunt esențiale, iar dumnealui le are pe toate!

  Marina Batîr Avatar Marina Batîr
  iulie 19, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Superdriver! Multe mulțumiri instructorul Marius Moldovan, un om de nota 10, față de care sunt profund recunoscătoare! Dedicarea lui, sprijinul, explicațiile clare dar și răbdarea de a răspunde la întrebări, m-au ajutat să înțeleg mai bine toate aspectele legate de conducerea unui vehicul. Fiecare oră de condus mi-a permis să învăț într-un mod progresiv iar feedbackul a fost mereu unul constructiv, oferit într-un mod respectuos și încurajator. Atmosfera a fost una plăcută și mereu m-am simțit confortabil și in siguranță în timpul ședințelor. Am avut parte de un instructor politicos, prietenos și amabil care m-a motivat să depășesc obstacole și să nu renunț în fața dificultăților. Mulțumesc, de asemenea, pentru profesionalismul oferit de școală dar și pentru posibilitatea de a lucra cu un instructor exemplar, de la care am învățat valori importante, care vor rămâne cu mine tot restul vieții mele de șofer! 💯👌🤟

  Meli Milascon Avatar Meli Milascon
  iunie 14, 2023

  positive review  Recomand cu încredere scoala de șoferi Super Driver, adevărați profesioniști. Recomand și îi multumesc instructorului Mircea Sim, un instructor excelent, calm și competent!!!Multumesc pentru ajutor și încurajare !

  Anastasia Cucereavii Avatar Anastasia Cucereavii
  iunie 10, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere instructorul Marius Moldovan. E cel mai bun! 10/10 Mulțumesc din suflet pentru răbdare și profesionalismul!🤗

  Szabó Krisztina Avatar Szabó Krisztina
  mai 17, 2023

  positive review  Recomand cu căldură şcoala de șoferi Super Driver, datorită căreia am reușit să obțin permisul de conducere și care m-a suprins într-un mod cât se poate de plăcut, printr-un grad înalt de profesionalism și eficiență. Această reușită se datorează în special instructorului Marius Moldovan, care m-a ajutat enorm în acest sens, nu doar prin informațiile, răbdarea și intersul acordate ședințelor de condus, cât și prin transformarea procesului de învățare a condusului într-o experiență frumoasă.

  Antonia Comșa Avatar Antonia Comșa
  mai 11, 2023

  positive review  Mulțumesc pentru toată răbdarea și sprijinul acordat instructorului Marius Moldovan care m-a ajutat enorm de mult, explicând foarte bine și cu calm!

  Andrea Puskás Avatar Andrea Puskás
  mai 10, 2023
 • positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan, este un instructor excelent si il recomand cu caldura!!! Recomand scoala de soferi Super Driver!!!

  Cezara Boeriu Avatar Cezara Boeriu
  mai 10, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru tot 10/10 Recomand. Recomand scoala de sofer Super Driver!!!

  Târnăvean Alex Avatar Târnăvean Alex
  mai 3, 2023

  positive review  Recomand cu încredere şcoala Super Driver! Cei mai profesioniști instructorul Marius Moldovan și Nasca Bogdan, 2 persoane nemaipomenite, pentru pregătire şi pentru şedințele de calitate 10/10!

  Stoica Adela Avatar Stoica Adela
  mai 3, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere scoala de șoferi Super Driver și ii mulțumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a ajutat sa obtin permisul de conducere, nota 10/10!!!👌

  Fekete Andrei Avatar Fekete Andrei
  aprilie 26, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere scoala de șoferi Super Driver și ii mulțumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a ajutat sa obtin permisul de conducere, nota 10/10!

  Ștefan Andrei Denis Avatar Ștefan Andrei Denis
  aprilie 26, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru tot 10/10 Recomand. Recomand scoala de sofer Super Driver!!!

  Karesz Nyárádi Avatar Karesz Nyárádi
  aprilie 12, 2023
 • positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver și ii mulțumesc frumos instructorului meu Marius Moldovan, un om deosebit, pentru cea mai buna pregătire apelați la el 100/10

  Andrei Precup Avatar Andrei Precup
  aprilie 12, 2023

  positive review  Recomand cu incredere scoala Super Driver si ii multumesc mult instructorului Marius Moldovan, o persoana nemaipomenita

  Alexandru Holom Avatar Alexandru Holom
  aprilie 12, 2023

  positive review  Marius Moldovan,un instructor de nota 10!😃Recomand cu drag!😃✅Super Driver!😃

  Beatrix Mihácsi Avatar Beatrix Mihácsi
  aprilie 10, 2023

  positive review  •Marius Moldovan,un instructor de nota 10!😀Vă mulțumesc pentru toată răbdarea și atenția dvs. Recomand cu drag!😃✅ ❗️SUPER DRIVER❗️

  Șimon Carmen Avatar Șimon Carmen
  aprilie 5, 2023

  positive review  Recomand cu încredere şcoala Super Driver şi îi mulțumesc mult instructorului Marius Moldovan, o persoană nemaipomenită, pentru pregătire şi pentru şedințele de calitate 10/10

  Span David Avatar Span David
  aprilie 3, 2023

  positive review  Marius Moldovan, un instructor si om de nota 10, cine face parte dintr-o echipa splendida, care se numeste SuperDriver!Recomand tuturor aceasta scoala de soferi. M-am simtit excelent, datorita in primul rand instructorului meu, Marius Moldovan, un om foarte rabdator is intelegator, care face tot posibilul ca elevii lui sa promoveze examenele cu succes! Mult succes in continuare Marius, si mii de multumiri!🤘

  Richi Blajan Avatar Richi Blajan
  martie 13, 2023
 • positive review  Multumesc instructorului Sim Mircea pt rabdarea si profesionalismul sāu...recomand cu increde!!

  Andras Mircea Avatar Andras Mircea
  martie 9, 2023

  positive review  Cei mai tari!!!🫶🏻 Îl recomand cu toata inima pe instructorul Mircea Sim , cel mai bun 🫶🏻

  Cehovschi Cehovschi Avatar Cehovschi Cehovschi
  februarie 27, 2023

  positive review  Sunt foarte mulțumită de toată experienta oferita de Super Driver! Marius Moldovan a fost ideal ca instructor auto și îmi pare bine ca am avut ocazia sa îl cunosc! Mulțumesc pentru tot! 🤘😎

  Maria Merdar Avatar Maria Merdar
  februarie 25, 2023

  positive review  Îl recomand cu mare drag pe Marius Moldovan, un instructor calm, empatic și răbdător, care te încurajează și te îndrumă să conduci cât mai bine. Mulțumesc!✨

  Ana Francesca Avatar Ana Francesca
  februarie 22, 2023

  positive review  Il recomand cu mare drag pe instructorul Ionut Brihan, pentru rabdarea, calmul si atmosfera placuta din timpul orelor de condus!🔝👏🏻

  Blanka Toth Avatar Blanka Toth
  februarie 15, 2023

  positive review  Superb!!! Recomand cu incredere Multumesc, Marius Moldovan🥳🙏

  Adonis Bucur Avatar Adonis Bucur
  februarie 13, 2023
 • positive review  Recomand cu mare drag scoala Super Driver si pe instructorul Marius Moldovan, care este un om dedicat, amabil si foarte rabdator.❤

  Anelize Oroian Avatar Anelize Oroian
  februarie 9, 2023

  positive review  Cei mai tari!! Multumesc Marius Moldovan!👏

  Iulian Tudosia Avatar Iulian Tudosia
  februarie 9, 2023

  positive review  Recomand cu toata caldura pe instructorul Alexandru Motoc, cu calm si rabdare explica tot si cum trebuie. Iti explica pana ai inteles. Cu ajutorul lui am luat si ambele probe din prima💪🏼. De asemenea multumesc si Scolii Super Drive pentru performantele la cursuriile de legislatie.

  Antonio Moldovan Avatar Antonio Moldovan
  februarie 7, 2023

  positive review  Recomand Cu încredere școala Super Driver,Oferă condiții excelente,și mai ales pe instructorul Marius moldovan, care m a ajutat enorm,și mi a oferit tot sprijinul pentru A lua permisul De conducere din prima!!

  Tony Chertes Avatar Tony Chertes
  februarie 1, 2023

  positive review  ⚡My instructor was Marius Moldovan , and I would like to say that I was fortunate to get him as my instructor. He was very professional and understanding. He helped me understand the common mistakes, rules etiquettes and was very reasonable. I really liked how he maintained his composure throughout the test and continued to be patient. He was able to calm my nerves and helped me stay focused so that I could focus on driving. Also i'm really impressed with the Super Driver School’s systems and lessons plan. Would definitely recommend learning with Super Driver School & specifically Marius Moldovan as a instructor! Thank you so much! ⚡

  Tabita Otves Avatar Tabita Otves
  ianuarie 26, 2023

  positive review  A fost super, una din cele mai bune scoli.Ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a invatat sa fiu un sofer cat mai bun.

  Man Luca Dan Avatar Man Luca Dan
  ianuarie 19, 2023
 • positive review  ⭐A fost o experiență unică și de neuitat !Îi mulțumesc în primul rând instructorului meu,Moldovan Marius, fără de care nu aș fi putut promova.Calmul,insistența si buna pregătire în predare m-au ajutat să îmi dezvolt dorința de a reuși🏆. ⭐Succesul meu este meritul dvs !⭐ #recomand_cu_căldură

  Patrisia Borca Avatar Patrisia Borca
  ianuarie 4, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver de profesioniști îi mulțumesc in special instructorului Marius Moldovan pentru răbdarea lui cu mine !!!

  Raul Laslo Avatar Raul Laslo
  decembrie 29, 2022

  positive review  Recomand instructorul Marius Moldovan , are multa experienta , calmitate si intelegere!👌🏼

  Denisa Cucuiet Avatar Denisa Cucuiet
  decembrie 29, 2022

  positive review  Înainte de a mă înscrie m-am uitat la câteva review-uri şi știam că aici voi vrea să fac şcoala de şoferi. Brihan Ionuț este atât un om cât și un un instructor de nota 10 și m-a ajutat să îmi iau permisul din prima folosind atât metode clasice, cât și experiențe personale pentru a se asigura ca voi avea succes la examenul auto. Recomamd cu căldură școala de şoferi Superdriver

  Paul Roman Avatar Paul Roman
  decembrie 28, 2022

  positive review  Recomand cu încredere scoala de soferi Super Driver, o scoala cu oameni profesionisti. Ii sunt recunoscatoare în special instructorului Marius Moldovan care a avut foarte multa răbdare cu mine, este un om foarte calm, cu multa răbdare, ii mulțumesc pentru tot. Dacă vrei sa iti iei permisul, apelează fara indoiala aici!😉

  Alexia Gherasim Avatar Alexia Gherasim
  decembrie 15, 2022

  positive review  Recomand Super Driver oricui doreste sa isi ia permisul. Este o scoala plina de profesionalism, care iti acorda tot ajutorul posibil pentru a reusi din prima. In mod special vreau sa ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca a avut extrem de multa rabdare si a transformat sedintele de condus intr-o experienta foarte placuta. Este o persoana calma si plina de dedicatie, care te pregateste atat pentru examen cat si pentru a deveni un sofer responsabil. Apreciez atat ceea ce m-a invatat cat si modul relaxat, prietenos si profesional in care a facut-o. Multumesc mult pentru tot ajutorul acordat!

  Ioana Harja Avatar Ioana Harja
  decembrie 11, 2022
 • positive review  Ii multumesc domnului instructor Florin C. pt. rabdare, intelegere si incurajare. Recomand scoala de soferi Super Driver

  Bianca Loredana Avatar Bianca Loredana
  decembrie 10, 2022

  positive review  Recomand din toată inima școala de șoferi Super Driver. Îi mulțumesc instructorului Moldovan Marius pentru tot ce m-a învățat pe parcursul școlii. Este o persoană prietenoasă,distractivă și plină de viață! Explică cu răbdare și calm tot ce trebuie să știi ca să promovezi acest examen. Mulțumesc din suflet!!!

  Ingrid Andreea Avatar Ingrid Andreea
  decembrie 8, 2022

  positive review  Recomand Super Driver, cea mai buna scoala de soferi! Cel mai bun instructor Mircea Sim, cu o rabdare deosebita pentru elevi, datorita lui am luat permisul din prima. 🤩

  Florina Oprița Avatar Florina Oprița
  noiembrie 28, 2022

  positive review  Recomand cu multa incredere scoala de soferi Super Driver! Si ii multumesc foarte mult domnului instructor Marius Moldovan pentru rabdare si seriozitate!

  David A. Rusu Boca Avatar David A. Rusu Boca
  noiembrie 28, 2022

  positive review  Recomand tuturor celor ce vor sa obtina permisul. Cei mai buni! Multumesc instructorului Alexandru Motoc pentru profesionalism, rabdare si indrumare 😀 The best dude for the job

  Soare Alexandru Avatar Soare Alexandru
  noiembrie 14, 2022

  positive review  Școala de șoferi Super Driver a fost cea mai buna alegere atât pentru mine cât și pentru un prieten. Am reușit sa ne obținem permisul #dinprima 🤩 datorita instructorului nostru Brihan Ionuț care a reușit sa ne învețe sa conducem foarte bine știind cum sa ne explice cu mult calm, înțelegere, seriozitate și profesionalism, strecurand câte o gluma sau comparație comica legate de anumite reguli de circulație, astfel atmosfera fiind relaxanta și memorabila, pe înțelesul nostru. 😄👍🏻 👏🏻 Felicitări echipei Super Driver! Dacă ar fi sa reiau aceasta experienta, tot la aceasta scoala m-aș înscrie și bineînțeles l-as alege din nou pe domnul instructor Brihan Ionuț. 🏆🥇🚗

  Bianca Bloju Avatar Bianca Bloju
  noiembrie 10, 2022
 • positive review  Recomand cu încredere, instructor Mircea Sim.!

  Darius Liviu Avatar Darius Liviu
  noiembrie 10, 2022

  positive review  Dacă vrei să iei din prima permisul trebuie să ai ca instructor pe domnul Moldovan Marius. Pot recomanda pentru oricine pentru că la fiecare şedință îți spune fiecare mică greşeală şi dă o explicație profundă. La prima şedință îți dai seama că lângă tine stă un instructor căruia îi place ceea ce face. Totodată trebuie să subliniez şi că este un expert în condus. Te face ca la volan să te simț calm şi ca să poți controla orice ai în față. Mie mi-a plăcut foarte mult de el şi ceea ce am învățat de la el pot folosi o viață intreagă. Dacă vrei să faci şcoala de şofer şi nu şti unde cu siguranță poți alege Super Drive. Mai mult vreau să vorbesc şi despre Anca care este foarte liniştită şi îți spune orice ce vrei să ştii. Cu aceste persoane nu ai cum să nu iei permisul. În final vreau să îi mulțumesc încă odată domnului Moldovan Marius pentru munca depusă.

  Kucsvan Levente Avatar Kucsvan Levente
  noiembrie 9, 2022

  positive review  Recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver si ii multumesc domnului instructor Marius Moldovan pentru rabdarea,seriozitatea si starea de bine oferite,acesta reusind sa iti puna un zambet pe buze in fiecare zi.

  Huza Raul Avatar Huza Raul
  octombrie 26, 2022

  positive review  Profesionalism si instructori devotati!

  Albu Vlad Avatar Albu Vlad
  octombrie 21, 2022

  positive review  Școala de șoferi Super Driver, cea mai bună alegere! Mulțumesc instructorului Lehel Portik pentru calm, răbdare și profesionalism. 😉

  Sabina M. Sabina Avatar Sabina M. Sabina
  octombrie 16, 2022

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver. Ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru rabdare si intelegere. Sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul acordat.

  Eszter-Adrienn Sófalvi Avatar Eszter-Adrienn Sófalvi
  octombrie 12, 2022

Toate testimonialele sunt importate de pe pagina noastra de Facebook si sunt 100% reale. Vezi toate recenziile aici .

De ce sa ne alegi?

N

Plata in 3, 6 sau chiar 12 rate lunare;

N

Ore de conducere BONUS pe simulator;

N

Materiale didactice GRATUITE;

N

Instructori si traineri din lumea motosport;

N

Notiuni de conducere DEFENSIVA;

N

Multumit sau banii inapoi;

N

Mii de elevi care pot sa garanteze pentru noi;

Inscrie-te acum!

reducere

-200 lei

Categoria B

Cea mai populara categorie, permite concucera oricarui tip de autoturism cu masa maxima admisa de cel mult 3.500 kg si un numar de locuri care sa nu depaseasca 9. Se poate adauga si o remorca usoara (maxim 750 kg).

Teorie: Nelimitat | Trafic: 30 ore | Simulator: 3 ore

1.790 lei

(In loc de 1.990 lei)

Reducere
Categoria B (automat) | Scoala de soferi Mures

-200 lei

Categoria B (automat)

Autoturism din categoria B, al carui masa maxima admisa nu depaseste 350 kg si un numar total de locuri de maximum 9, dotat cu transmisie automata. Se poate adauga o remorca usoara (maxim 750 kg).

Teorie: Nelimitat | Trafic: 30 ore | Simulator: 3 ore

1.790 lei

(In loc de 1.990 lei)

reducere
Categoria A2 | Scoala de soferi Mures

-260 lei

Categoria A2

Motocicleta sau triciclu cu o putere a motorului de maxim 35 kw (46,9 CP) si un raport de putere / greutate ce nu poate depasii 0,2 kw / kg. Nu conteaza cilindreea motorului pentru aceasta categorie.

Teorie: Nelimitat | Conducere: 26 ore

990 lei

(In loc de 1.250 lei)

REDUCERE
Categoriile C+CE | Scoala de soferi Mures

-310 lei

Categoriile C+CE

Camion cu remorca sau ansambu de vehicule format dintr-un autovehicul destinat transportului de marfuri mai mare de 3500 kg  si o remorca mai mare de 750 kg. Categoriile C si CE sunt necesare pentru a conduce un TIR.

Teorie: Nelimitat | Conducere: 30 ore

2.990 lei

(In loc de 3.300 lei)

Nu ai gasit categoria pe care o cauti? Vezi toate categoriile.