Black Friday | Super Driver. Termeni si conditii

Termeni si conditii ale campaniei Black Friday 2023

1. PERIOADA CAMPANIEI

Campania de Black Friday organizata de catre scoala de soferi Super Driver se organizeaza in perioada 17 – 19 noiembrie 2023.

Numarul ofertelor din campanie este limitat. Atunci cand un serviciu devine idisponibil acesta va fi marcat ca fiind indisponibil si nu va putea fi comandat in cadrul campaniei.

2. OFERTA DE BLACK FRIDAY

Oferta este aplicabila la toate serviciile  selectate afisate in cadrul site-ului si semnalizate cu eticheta „Black Friday”.

Pretul de vanzare si discountul final acordat in cadrul campaniei, pentru serviciile etichetate cu „Black Friday” este cel afisat in website.

Înscrierea se face online pe websitul scolii https://www.scoalamures.ro si/sau in timpul programului de lucru la sediul nostru din Targu Mures, str. Targului, nr. 18.

3. PLATA SERVICIILOR 

Plata se poate face cash, card in 3 rate lunare  direct la scoala sau in rate lunare cu cardul de credit Star BT de la Banca Transilvania.

Pentru a beneficia de oferta de Black Friday cumparatorul trebuie sa perfecteze documentele si sa plateasca serviciul sau cel putin prima transa (1/3 din suma) pana cel tarziu in data de 24.11.2023 in timpul programului de lucru la secretariatul de la sediul scolii (Targu Mures, str. Targului, nr. 18).

Daca plata nu se efectueaza pana la data mentionata mai sus inscrierea se va considera nula.

In cazul renuntarii dupa perfectarea documentelor si efectuarea platii din sumele care urmeaza sa fie restituite se va retine 1/3 din valoarea serviciului achizitionat in cadrul campaniei, suma care reprezinta taxe de operare in sistemul scolii. 

4. TERMENUL DE EXECUTARE A SERVICIILOR 

Serviciile achizitionate in cadrul campaniei de Black Friday vor avea prioritate 3. Serviciul prioritar nu este disponibil pentru serviciile achizitionate in cadrul campaniei. Serviciile achizitionate trebuie incepute in maxim 3 luni de la inscriere si trebuie finalizate in maximul 6 luni de la inceperea cursurilor. Dosarul este valabil 1 an de la finalizarea cursurilor.

5. Alte specificatii:

Prezentele conditii sunt aplicabile serviciilor achizitionate in perioada de desfasurare a campaniei Black Friday, respectiv 17 – 19 noiembrie 2023, in limita disponibilitatii.

Daca pe durata campaniei un serviciu devine iundisponibil acesta va fi marcat cu eticheta „Indisponibil” si nu va mai putea fi achizitionat.