Testimoniale

Ce zic fostii nostrii elevi?

 • 5 star review  Multumesc domnului instructor Cosmin Muresan pentru tot ce m ati invatat sunteti un instructor un pedagog adevarat dar mai ales un om excelent si minunat Multumesc pentru incurajari . Multumesc Super Driver sunteti minunati imi pare bine ca am ajuns la scoala Dumneavoastra . Va recomand cu drag .

  Tunde Demeter Avatar Tunde Demeter
  iulie 23, 2018

  positive review  Super! Recomand!

  Attila Veres Avatar Attila Veres
  mai 29, 2016

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere. Instructori de nota 10.

  Alina Chirtoaca Avatar Alina Chirtoaca
  iunie 14, 2021

  positive review  cei mai bunii!!! #Toganel Constantin

  Marian Gangal Avatar Marian Gangal
  martie 16, 2020

  positive review  Cea mai bună școală, pe care o recomand cu încredere. Mulțumesc in special instructorului Cosmin Muresan pentru rabdarea,calmul și priceperea de care a dat dovadă! Datorită lui am obținut permisul " din prima " . multumesc !

  Renata Zsigmond Avatar Renata Zsigmond
  februarie 3, 2020

  positive review  5⭐ Vă mulțumesc pentru experiența utilă și plăcută, o echipă profesionistă. Îi mulțumesc în special instructorului Laurențiu Stroe. Recomand Școala de șoferi Super Driver.

  Bianca Morarean Avatar Bianca Morarean
  noiembrie 12, 2018

  positive review  Recomand Cosmin Mureșan!!!

  Adrian Toth Avatar Adrian Toth
  iulie 31, 2019

  positive review  Am avut un instructor foarte dedicat! Multumesc mult Tavi pentru toată răbdarea și susținerea!! A contat foarte mult! O echipă foarte Tare!

  Evelyn Ţînţ Avatar Evelyn Ţînţ
  iulie 4, 2018

  positive review  Cea mai faina scoală, cei mai faini oameni! Va mulțumesc pentru tot, in special lui Tavi, care e cel mai răbdător instructor! Recomand cu drag! 👌😁

  Andreea Măruş Avatar Andreea Măruş
  ianuarie 9, 2019

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019
 • positive review  Recomand Scoala de soferi Super Driver, mai ales domnul intructor Muresan Cosmin, transparent , indicatii si explicatii clare si stie sa ofere detalii utile. Permis luat "din prima" !!!

  Sisi Silviu Avatar Sisi Silviu
  decembrie 10, 2020

  positive review  Am fost foarte multumita de serviciile pe care leam primit! Recomand oricui!😊

  Matei Diana Avatar Matei Diana
  septembrie 19, 2018

  positive review  Sunt foarte multumit de alegerea facuta. Un colectiv tanar si dedicat. Multumesc pentru permisul luat din prima!

  Hogea Alexandru Avatar Hogea Alexandru
  august 8, 2017

  positive review  Recomand!! Multumesc Paul Cosmin pentru tot sprijinul acordat, un instructor foarte bun, calm, explica foarte bine si chiar isi da interesul,recomand cu incredere🤗🤗

  Denis Hulpe Avatar Denis Hulpe
  noiembrie 25, 2020

  positive review  Super multumit!!!

  David Potor Avatar David Potor
  iulie 5, 2018

  positive review  Cea mai bună şcoală din oraş ! Deci am fost foarte mulțumit si nu credeam ca v-a fi o experiență asa de perfectă ! Mulțumiri instructorului Văcar Doru si domn profesor Aldea S. Dan ! � oameni de nota 10 !

  Călin Andreș Avatar Călin Andreș
  octombrie 14, 2017

  positive review  5 STELE PT CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI! Oameni faini, echipa faina si reusita pe masura! Multumesc CELUI MAI BUN INSTRUCTOR, Laurentiu Stroe pt tot ceea ce m-a invatat si pt toata rabdarea care a avut-o cu mine in sedintele facute. IL RECOMAND CU TOATA INCREDEREA! CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI "SUPER DRIVER"!

  Gina Milasan Avatar Gina Milasan
  noiembrie 12, 2018

  positive review  Recomand, in special pe Cipri ca instructor

  Rac Horea Valentin Avatar Rac Horea Valentin
  martie 13, 2020

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver! Multumesc celui mai bun instructor Moldovan Marius pentru ajutor, rabdare si sustinere!

  Bianca Adriana Avatar Bianca Adriana
  mai 4, 2021

  positive review  Am avut placerea si norocul de a avea un intructor care mi-a fost mult mai mult de atat , Laurentiu Stroe , un om deosebit care m-a invatat asa cum trebuie soferia , recomand cu incredere !

  Silviu Chirtes Avatar Silviu Chirtes
  noiembrie 1, 2019
 • positive review  Recomand cu drag! Corectitudine, atitudine pozitiva și un instructor de nota 10! 👍

  Valentina Popa Avatar Valentina Popa
  august 27, 2018

  positive review  Cosmin Muresan cel mai bun instructor !!!

  Orsi Vivien Avatar Orsi Vivien
  decembrie 30, 2019

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver!! Mulțumesc muult domnului instructor Marius Moldovan pentru răbdarea, dăruirea și profesionalismul cu care m-a îndrumat! 🔝🔝

  Diana Florea Avatar Diana Florea
  ianuarie 27, 2021

  5 star review  Multumesc pentru permisul luat din prima . Multumesc in special domnului profesor de legislatie cat si domnului instructor Gherendi Iacob. Un om profesionist , foarte calm si prietenos. Recomand cu incredere Super Driver. Cea mai buna scoala !!!

  Dragoș Moldovan Avatar Dragoș Moldovan
  februarie 1, 2018

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi, cei mai buni instructori, in special domnul Tavi Tutuianu🔝, dar și personal. Multumesc frumos de pregătirea profesionista. Recomand cu cea mai mare încredere. 🔝💯

  AndrEea Muresan Avatar AndrEea Muresan
  septembrie 3, 2020

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver și în special pe instructorul Mureșan Cosmin care este un om extraordinar și foarte răbdător! ☺️

  Larisa Ioana Iuga Avatar Larisa Ioana Iuga
  iulie 22, 2020

  positive review  Recomanda acesta școala, datorita profesionalismului de care a dat dovadă. Eu am reușit să i-au permisul din prima și asta datorita instructorului meu, Ionuț Brihan, un instructor foarte bun, dedicat, răbdător, care a făcut ca orele de condus sa fie foarte utile, dar în același timp și o plăcere. Pe această cale vreau sa îi mulțumesc încă odată.

  Ionut Sima Avatar Ionut Sima
  iunie 23, 2021

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi din Mureș! Mulțumesc Morar Cristian si Mureșan Cosmin ❤🥰

  Daria Elena Baciu Avatar Daria Elena Baciu
  februarie 18, 2021

  positive review  Il recomand cu drag pe instructorul Portik Lehel, explica foarte bine, pe intelesul tuturor si stie exact cand esti pregatit/a pentru obtinerea permisului.

  Augusta Todoran Avatar Augusta Todoran
  noiembrie 24, 2020

  positive review  Recomand această școală de șoferi, în special pe instructorul Cosmin Mureșan, care mi-a depășit așteptările în ceea ce privește răbdarea pe care a avut-o, calmul și explicațiile utile și datorită căruia mi-am învins frica de a conduce. Recomand cu drag! 🔝

  Mariana Biris Avatar Mariana Biris
  martie 24, 2021
 • positive review  Una dintre cele mai bune scoli de șoferi. Mult respect instructorului Paul Cosmin Silaghi pentru răbdarea și atenția acordata, fapt ce m a determinat sa iau examenul practic din prima. Recomand cu încredere.

  Silaghi Alex Avatar Silaghi Alex
  februarie 26, 2021

  positive review  Recomand cu încredere! Instructorii sunt bine pregătiți, dau dovadă de respect și calmitate. Tavi Țuțuianu, mulțumesc pentru pregătire, abia aștept să ne vedem în trafic! 😋

  Iustina Poinariu Avatar Iustina Poinariu
  iunie 18, 2020

  positive review  Marius Moldovan e un instructor foarte bun, care te ajută, îți explică fiecare greșeală și unele chestii care te vor ajuta mult în viata de șofer și este foarte prietenos! Dacă vreți sa învățați să șofați cum trebuie, vi-l recomand pe Marius Moldovan de la Super Driver, Târgu Mureș.

  Michael George Avatar Michael George
  iunie 2, 2021

  positive review  Recomand cu incredere Scoala de Soferi Super Driver. Ii multumesc lui Cosmin Muresan pentru rabdarea si explicatiile sale.

  Vlad Albu Avatar Vlad Albu
  august 3, 2020

  positive review  multumesc foarte mult ... o scoala cum ar trebui sa fie toate !!! merita mai mult decat "CINCI" ☆☆☆☆☆ recomand!!! 😊

  Salaghie Ciprian Danut Avatar Salaghie Ciprian Danut
  august 8, 2018

  positive review  Recomand cu încredere scoala! Sincere multumiri instructorului Cosmin Mureșan pentru posibilitatea de a lua permisul din prima.

  Ion Ciorescu Avatar Ion Ciorescu
  octombrie 25, 2018

  positive review  Cea mai bună școală de șoferi..Cel mai bun instructor Stroe Laurențiu...îți multumesc pentru rabdare și pentru tot ce m-ai învățat...recomand cu înceredere Super-Driver...merită toate felicitările pentru ceea ce fac🎊🎉

  Lavinia Gabor Avatar Lavinia Gabor
  februarie 21, 2019

  positive review  Recomand cu incredere aceasta scoala de soferi, si multumesc instructorului Portik Lehel pentru profesionalism 🙂

  Anastasia Boaghi Gavriliţă Avatar Anastasia Boaghi Gavriliţă
  august 3, 2020

  positive review  Recomand cu incredere scoala SuperDrive si îi multumesc pentru toata grija si silinta pe care si-o dat!🤗 În special recomand si ii multumesc instructorului meu Marius Moldovan😎, pentru rabdarea lui, sfaturile lui, profesionalismul de care dă dovadă, modul lui de teaching presărat cu umor si interesul pe care îl are pentru fiecare elev ! Ca urmare am luat permisul din prima urmând sfaturile lui pe cat am putut 🤘!

  Agathi Ilioniu Avatar Agathi Ilioniu
  mai 31, 2021

  positive review  Foarte multumit!! 💯💯Multumesc @Cipri Lupea!!!

  Szász Nándor-István Avatar Szász Nándor-István
  octombrie 21, 2019
 • positive review  Eu le-as da mai multe stele insa sunt maxim 5 din pacate :). Sunt o echipa de oameni tineri și frumoși, instructori de nota 10*, foarte deschiși in a-i invata și pe alți doritori tot ce tine de tainele ascunse ale circulației pe doua roti si nu numai! Recomand cu încredere cursurile acestei minunate scoli!!! Ps felicitări pentru profesionalismul de care dați dovada!!!! 😘🤗

  Ursuț Elisabeta Avatar Ursuț Elisabeta
  septembrie 6, 2018

  positive review  Recomand cu incredere scoala de șoferi Super Driver. Dacă îți dorești să susții orele de condus in liniște, calmitate cat si explicabile %100, iti recomand cu incredere maxima instructorul Suciu Marius!

  Aurellya Mca Avatar Aurellya Mca
  iulie 27, 2020

  positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Mulțumesc Moldovan Marius pentru susținere, explicații și ajutor!

  Vlas Dumitru Avatar Vlas Dumitru
  aprilie 7, 2021

  positive review  Răbdare, calm și profesionalism! Asta îl caracterizează pe COSMIN MUREȘAN! Recomand cu cea mai mare încredere! 🔝

  Alexandra Suciu Avatar Alexandra Suciu
  august 10, 2020

  positive review  Numai cuvinte de lauda, Super Driver, sunteti cei mai tari!

  Moga Cătălin Avatar Moga Cătălin
  octombrie 2, 2019

  positive review  Super Driver o super școala de șoferi 👍. Mulțumesc Doru Vacaru pentru răbdarea care ai avut-o cu mine. In afara de examen, unul dintre cele mai stresante momente e când conduci prima data singur. Atunci mi-am zis: “Doru m-a învățat tot ce trebuie sa știu”, iar stresul a dispărut. Recomand Super Driver , o școala cu instructori foarte buni. Doru Vacaru un super instructor👍.

  Ioana Maria Avatar Ioana Maria
  aprilie 7, 2019

  positive review  O scoala de soferi super profesionista!Multumesc frumos tuturor celor care m-au instruit! Multumiri speciale lui Doru Vacaru - cel mai bun si rabdator instructor! Recomand cu incredere!

  Alex Solomon Avatar Alex Solomon
  august 17, 2020

  positive review  Serviciu de top, recomand cu incredere si mai ales pe domnul instructor, Portik Lehel, instructor de nota 10!

  Thomas Borenstein Avatar Thomas Borenstein
  aprilie 17, 2021

  positive review  cea mai buna scoala de conducatori autoo!!recomand cu incredere 👍👍

  Florin Gangal Avatar Florin Gangal
  martie 16, 2020

  positive review  Este o firmă serioasă care oferă prețuri bune și îndeosebi profesionalism. Mult succes în continuare!!!

  Ioan Dracea Avatar Ioan Dracea
  noiembrie 13, 2020
 • positive review  Școala de nota 10 👍 Atitudine serioasă cu profesioniști!!! Examen susținut din prima încercare e mai mult decât posibil 🙋‍♀️

  Ciorescu Alina Avatar Ciorescu Alina
  octombrie 25, 2018

  positive review  Super driver, doua cuvinte:Seriozitate si profesionalism. Va multumesc!

  Andrei Sandor Avatar Andrei Sandor
  august 20, 2018

  5 star review  Foarte mulțumit,o experienta placuta, oameni dedicati care se implica in ceea ce fac. Multumit atat de instructorul auto cat si de orele de legislatie cu Aldea Dan. Recomand cu incredere Super Driver - Scoala de soferi.

  Mionea Clau Avatar Mionea Clau
  decembrie 7, 2017

  positive review  Il recomand din suflet ca instructor pe Paul, pentru rabdarea de care da dovada, pentru implicare, pentru intelegere si totodata pentru motivarea continua. Multumeeesc! O scoala de soferi de nota 10! 👏🏼👏🏼👏🏼

  Oana Pop Avatar Oana Pop
  februarie 24, 2021

  positive review  Recomand cu încredere. Cea mai buna școala de șoferi. Mulțumesc domnului instructor Muresan Cosmin pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul pregătirii mele. ☺️

  Cristina Haidu Avatar Cristina Haidu
  septembrie 23, 2020

  positive review  M-am inscris la scoala de soferi doar ca sa imi dovedesc ca nu voi fi in stare niciodata sa conduc o masina. Am vrut sa inchid odata pentru totdeauna gura tuturor celor care ma sacaiau frecvent cu intrebarea: "De ce nu ai permis!?" Voiam sa le spun clar ca am incercat dar ca nu sunt "apta" pentru asta si gata :)) Si uite ca am ajuns ziua in care sa recomand cu drag scoala de soferi. Multumesc mult instructorului Tavi Tutuianu pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine. Nu stiu cine ar fi reusit sa se descurce mai bine decat el cu un om asa pesimist si neincrezator ca mine:)) Stau si ma gandesc si acum ca daca nu l-as fi avut pe el ca instructor cu siguranta nu as mai fi continuat orele. Intotdeauna era gata sa imi explice din nou si din nou ceea ce nu intelegeam, sa ma incurajeze si sa-mi deseneze traseele dificile:) Nu stiu cum v-am gasit pe voi din multitudinea de scoli existente in Mures..dar consider ca am facut cea mai buna alegere cand am ales sa ma inscriu la Super Driver. 🙂

  Stefania Voiculescu Avatar Stefania Voiculescu
  martie 31, 2019

  5 star review  Cea mai buna scoala de soferi !!! Si cel mai bun instructor Laurentiu stroe!!!!!

  Lengyel Annami Avatar Lengyel Annami
  august 31, 2017

  positive review  Recomand cu incredere! In special pe domnul Iacob Gherendi!

  Paul Oprea Avatar Paul Oprea
  septembrie 4, 2020

  positive review  5 stele pentru scoala de soferi Super Driver si 5 stele pentru Cosmin! Multumesc!

  Laura Negru Avatar Laura Negru
  septembrie 7, 2018

  positive review  Best school drive in town 🤘. Un loc unde întâlnești doar profesioniști gata sa îți vina in ajutor pentru a lua permisul de conducere cu brio. Recomand cu încredere! Mii de mulțumiri in special instructorului Doru Vacaru pentru răbdare și profesionalism!

  Ana-Maria Lubeniță-Enache Avatar Ana-Maria Lubeniță-Enache
  decembrie 17, 2018
 • positive review  Recomand cu încredere Super Drive. Îi mulțumesc instructorului Portik Lehel pentru sfaturi și încurajare. ❤️

  Dorin Ţurcan Avatar Dorin Ţurcan
  mai 10, 2021

  positive review  recomand socala de soferi super driver seriozitate si cei mai buni instructori

  Beres Bogdan Avatar Beres Bogdan
  octombrie 17, 2018

  positive review  Super mulțumită de alegerea făcută! O echipă de profesioniști dedicată în totalitate acestui domeniu. Mulțumesc pentru răbdare și profesionalism, Cipri Lupea! Mulțumesc Super Driver pentru permisul luat din prima!!! 🎉🎉🚘

  Morar Luminiţa Avatar Morar Luminiţa
  iulie 8, 2019

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver si super instructorul Tavi Tutuianu! Multumesc pentru tot!

  Alexandra Calugar Avatar Alexandra Calugar
  iulie 3, 2018

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver , mai ales pe Domnul instructor Tavi !!👍😁🥰

  Marginean Silviu Avatar Marginean Silviu
  august 28, 2020

  positive review  Recomand Super Driver! Tavi Țuțuianu, un instructor extraordinar, plin de profesionalism și cu foarte multă răbdare. Mulțumesc Tavi pentru tot ce m-ai învățat, pentru implicarea ta și pentru că m-ai ajutat să am încredere în mine! Te recomand cu drag! 😊

  Roxana Ţăran Avatar Roxana Ţăran
  iunie 23, 2020

  positive review  Tavi, un profesor excepțional de excepțional . Mulțumesc! ❤

  Ioana Gașpar Avatar Ioana Gașpar
  mai 5, 2020

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi !!!! Instructori excelenti !!!!

  Vlad Bojan Avatar Vlad Bojan
  februarie 10, 2020

  positive review  Cei mai buni, recomand cu mare drag! Cel mai bun instructor, Cosmin Muresan🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Adela Cirbus Avatar Adela Cirbus
  august 5, 2020

  positive review  Oameni faini, recomand cu drag!

  Roxana Rotariu Avatar Roxana Rotariu
  iunie 12, 2019
 • positive review  Ii multumesc frumos instructorului Doru Alexandru Vacaru pentru ajutorul acordat in obtinerea permisului de conducere.M-a ajutat enorm calmul,rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.Ii sunt recunoscatoare si profesorului de legislatie

  Kinga Tolvaly Avatar Kinga Tolvaly
  decembrie 29, 2016

  positive review  Sunt foarte multumit la condițiile care mi s-au propus si recomand cu incredere tuturor mai ales pe domnul instructor Stroe Laurentiu ! Multumesc pentru tot ajutorul si toate cele învățate ! ��

  Darius Rosca Avatar Darius Rosca
  iunie 13, 2018

  positive review  Recomand cu încredere 🤩Instructori buni și reușite pe măsură

  Veronica Ciocarlan Avatar Veronica Ciocarlan
  noiembrie 8, 2018

  positive review  Oameni faini si instructori buni, recomand!!

  Ştefan Peter Avatar Ştefan Peter
  iunie 24, 2019

  positive review  recomand! multumesc Tavi esti the best!

  Jakab Tunde Avatar Jakab Tunde
  noiembrie 26, 2018

  positive review  O școală de șoferi super buna recomand

  Andrei Barbuta Avatar Andrei Barbuta
  iunie 16, 2021

  5 star review  Recomand cu incredere!! O scoala de soferi cu mult profesionalism! Cea mai buna din oras!

  Alexandra Bufnea Avatar Alexandra Bufnea
  iunie 27, 2018

  positive review  Recomand serviciile Super Driver, atât pentru profesionalism cât și pentru răbdarea din timpul orelor de condus, cu referire la instructorul Lehel! Foarte mulțumită!

  Andrea Cîndea Avatar Andrea Cîndea
  iunie 15, 2020

  positive review  Recomand aceasta scoala de soferi! Multe multumiri instructorului Laurentiu Stroe, pentru seriorizitate si pentru rabdare, dar si pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a lua permisul din prima!

  Dragos Vultur Avatar Dragos Vultur
  noiembrie 1, 2018

  positive review  Mulțumesc echipei Super Driver pentru profesionalismul de care a dat dovada!❗️ Recomand cu încredere pentru rezultate garantate❗️💯

  Mădălina Ciornei Avatar Mădălina Ciornei
  octombrie 19, 2020
 • positive review  Daca vrei sa astepti cu nerabdare fiecare ora de conducere iar la final, dupa ce iei carnetul din prima sa ti se para ca a fost totul floare la ureche, alege scoala de soferi Super Driver. Multumesc instructorului Doru Vacaru pentru calmul si profesionalismul de care a dat dovada!

  Sabin Mihai Olteanu Avatar Sabin Mihai Olteanu
  noiembrie 6, 2017

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi! O recomand cu incredere!!!!👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻

  Oana Hădărag Avatar Oana Hădărag
  martie 6, 2020

  positive review  Tot respectul! Mulțumesc foarte frumos! Recomand cu încredere!! 😀

  Bodron Florin Michael Avatar Bodron Florin Michael
  aprilie 18, 2017

  positive review  Recomand cu mare încredere!! Cipri Lupea super instructor!

  Alex Masca Avatar Alex Masca
  octombrie 7, 2019

  positive review  Pe langa materialul didactic de care dispune fiecare elev in parte si profesionalismul de care dau dovada instructorii sa obții permisul cu este o adevarata joaca! RECOMAMD CU TOATA INCREDEREA ACEASTA SCOALA! Multumesc Super Driver!!

  Silviu Moldovan Avatar Silviu Moldovan
  septembrie 10, 2020

  positive review  Foarte mulțumit de rezultatele obținute. Ambele probe luate din prima. Cea mai bună școală auto din oraș

  Vitalie Cebanu Avatar Vitalie Cebanu
  aprilie 14, 2021

  positive review  Super driver! Super scoala, super oameni! Echipa de profesionisti! Recomand!

  Adina Paula Găburoi Avatar Adina Paula Găburoi
  august 24, 2018

  positive review  Recomand scoala pt oricine isi doreste sa invete sa conduca corect ! Doru , un instructor calm si cu foarte multa rabdare si Anca la birou, mereu dornica sa ajute ! Va multumesc pt rabdare , profesionalism si tot ce am invatat de la voi 🚘👍

  Ioana Maria Catana Avatar Ioana Maria Catana
  februarie 28, 2019

  positive review  As vrea sa ii multumesc in primul rand instructorului meu Ionut Brihan pentru toata rabdare si sprijinul acordat si implicit intregii echipe Super Driver. Recomand cu incredere!💙

  Alexandra Letitia Avatar Alexandra Letitia
  iunie 16, 2021

  positive review  Eu esti asa la vreau da

  Botory Toadery Avatar Botory Toadery
  februarie 16, 2017
 • positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Multumesc frumos si instructorului Gherendi Iacob pentru susținere, explicații la cel mai înalt nivel, ajutor și încredere! Recomand cu drag tuturor!

  Gheorghe Ciusca Avatar Gheorghe Ciusca
  martie 11, 2021

  positive review  Cea mai buna, recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver!!! Mulțumesc instructorului, Doru Vacaru pentru răbdare si profesionalism!!!

  Ecaterina Laşcu Avatar Ecaterina Laşcu
  aprilie 16, 2018

  positive review  Mulțumesc și recomand cu mare drag pe domnul instructor Pop Dan ! ☺️

  Andreea Cămărășan Avatar Andreea Cămărășan
  noiembrie 14, 2020

  positive review  Nota 10 pentru Super Driver si pentru persoana care a fost mai mult decat un instructor in timpul sedintelor si nu numai. Recomand Laur Stroe daca esti in cautare de un instructor pasionat, interesat de proprii elevi, care te poate transforma intr un sofer bun, precaut si responsabil. Mai mult decat atat, sedintele petrecute cu el sunt insotite de lectii de viata, modalitati prin care poti evolua ca persoana, iar treptat, cu o buna intelegere si ascultare, te vei indrepta catre aceasta directie. Multumesc Laur, pentru rabdarea pe care a avut o cu un novice ca mine, de profesionalismul executat ca la carte si multe altele.

  Adrian Sărmăşan Avatar Adrian Sărmăşan
  iulie 8, 2019

  positive review  Recomand cu încredere această școală de șoferi! Mulțumesc domnului instructor Suciu Marius pentru răbdarea de care a dat dovadă pe tot parcursul desfășurării ședințelor, încrederea pe care mi-a acordat-o mereu și sprijinul pe care mi l-a oferit întotdeauna!

  Larisa Șamșudean Avatar Larisa Șamșudean
  februarie 15, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!!

  Paul Trif Avatar Paul Trif
  mai 17, 2021

  positive review  Recomand Super Driver💖💖💖 si mai ales pe instructorul Suciu Marius, un om foarte rabdator, cumsecade, de nota 10!!💓

  Anamaria Luissa Avatar Anamaria Luissa
  mai 31, 2021

  positive review  Recomand cu inchedere super driver

  Kiss Atty Atty Avatar Kiss Atty Atty
  martie 2, 2021

  positive review  Cea mai serioasa scoala de soferi, recomand instuctorul Marius Moldovan pentru calmul, răbdarea si pasiunea cu care is face meseria!

  Sabin Buzas Avatar Sabin Buzas
  noiembrie 23, 2020

  positive review  Recomand cu încredere! Răbdarea , bunul simți si dedicarea sunt la ele acasa ! Mulțumesc Doru Vacaru! 😄

  Iulia Samarghitan Avatar Iulia Samarghitan
  februarie 18, 2021

*Pentru a putea demonstra veridicitatea testimonialelor acestea sunt importate de pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/superdrivermures si sunt reale 100%.

Ar putea sa te intereseze si sectiunea Intrebari frecvente .