Testimoniale

Ce zic fostii nostrii elevi?

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Drive. Multumesc domnului Gereb Levente, un instructor competent si cu multa rabdare. Carmen Ormenisan

  Cristian Ormenisan Avatar Cristian Ormenisan
  noiembrie 6, 2023

  positive review  Recomand cu caldura scoala de soferi Super Drive! Mii de multumiri domnului instructor Otto Bk pentru calmul si profesionalismul de care a dat dovada tot timpul. De la tremuratul piciorului pe ambreaj in prima sedinta, am ajuns rapid la o atmosfera relaxanta pe parcursul orelor. Fara dumneavoastra nu as fi reusit sa iau traseul din prima. You are the best!?

  Lavinia Madalina Avatar Lavinia Madalina
  octombrie 25, 2023

  positive review  O școală super bună, profesori care își dau interesul la orele de legislație și foarte dotate în tehnologie față de alte școli. vreau sa îl recomand pe domnul instructor Gereb Levente, un om cu foarte multă răbdare, umor și dedicare față de elevi!

  Paul Boitos Avatar Paul Boitos
  octombrie 25, 2023

  positive review  După lupte seculare și munca de convingere, am răzbit! Acesta e motto-ul zilei de astăzi, 12. 10. 2023, zi, in care am reușit sa obțin permisul de conducere și sa nu fiu un pericol în trafic. Drumul spre succes a fost unul anevoios, cu multe încercări, dar răbdarea instructorului meu, Marius Moldovan a dat roade. Va zic tuturor ca se poate, daca-l ai pe Marius in dreapta si-l asculti. E un om foarte sincer, dar totodată și exigent. Dacă el iti spune ca știi sa conduci, crede-ma ca știi! Atmosfera din timpul orelor de condus a devenit mai relaxata,iar simțul umorului si-a spus cu adevarat cuvântul când reflexele tale, ca începător au prins radacini. Marius,in exigenta sa, a dat dovada și de foarte multa înțelegere in momentele cand simti ca parca nu o poti duce la capat si-ti poate răspunde la orice întrebare idioata ai avea. Vreau sa-i mulțumesc pentru tot timpul acordat, iar fără el nu cred ca puteam sa reușesc. Recomand tuturor scoala de soferi Super Driver. E o scoala de elita în ceea ce privește soferia, doar fi serios si-ti vei lua permisul.

  Maria Coroiu Avatar Maria Coroiu
  octombrie 12, 2023

  positive review  Îi mulțumesc școlii Super Driver și mai ales domnului instructor Marius Moldovan pentru profesionalism, simț al umorului și calitatea serviciilor acordate , recomand tuturor!!! Cel mai bun instructor, profesionisti in adevaratu' sens al cuvantului!

  Lévai Nóra Kamilla Avatar Lévai Nóra Kamilla
  octombrie 11, 2023

  positive review  Îi mulțumesc școlii Super Driver și mai ales domnului instructor Marius Moldovan pentru profesionalism, simț al umorului și calitatea serviciilor acordate, 10 din 10, recomand tuturor!!!

  Alexandru Anghel Avatar Alexandru Anghel
  octombrie 2, 2023

  positive review  Cea mai profesionista scoala de soferi, cel mai bun instructor Marius Moldovan, profesionisti in adevaratu' sens al cuvantului, recomand cu mare incredere!!

  Alex Moldovan Avatar Alex Moldovan
  septembrie 27, 2023

  positive review  Recomand cu incredere pe Marius Moldovan, cel mai tare instructor si dulce. Recomand la fel si scoala Super Driver, profesionisti!

  Davian Varga Avatar Davian Varga
  septembrie 27, 2023

  positive review  Instructorul Marius Moldovan - CEL MAI TARE INSTRUCTOR

  Moldovan Bogdan Avatar Moldovan Bogdan
  septembrie 25, 2023

  positive review  Îi mulțumesc d-lui Moldovan Marius pentru îndrumările date, inclusiv înainte de examen, îndrumări care m-au ajutat sa iau permisul din prima! Îl recomand cu toată încrederea. Este un instructor de exceptie. Pe lângă calmul care îl reprezintă, explicatiile date in timpul orelor de instructaj sunt clare si pe întelesul oricarui elev care nu a condus niciodată .

  Luca Moldovan Avatar Luca Moldovan
  septembrie 25, 2023

  positive review  Îi mulțumesc d-lui Moldovan Marius pentru îndrumările date, inclusiv înainte de examen, îndrumări care m-au ajutat sa iau permisul din prima! Îl recomand cu toată încrederea. Este un instructor de exceptie. Pe lângă calmul care îl reprezintă, explicatiile date in timpul orelor de instructaj sunt clare si pe întelesul oricarui elev care nu a condus niciodată .

  Iulian Petrusel Avatar Iulian Petrusel
  septembrie 4, 2023

  positive review  Îl recomand cu drag pe Marius Moldovan. În timpul lecțiilor de conducere, am apreciat în mod deosebit abordarea ta profesionistă și răbdarea ta neîntreruptă. Ai fost mereu atent la nevoile mele individuale și ai reușit să mă ajuți să înțeleg și să aplic corect regulile de circulație. Mulțumesc mult!

  Paul C. Rusu Boca Avatar Paul C. Rusu Boca
  septembrie 4, 2023

  positive review  Îmi face o deosebită plăcere să îl recomand cu căldură pe Marius Moldovan în calitate de instructor auto. Am avut privilegiul de a fi instruit de către el și pot confirma că este un profesionist desăvârșit în ceea ce face.

  Niculae Stefan Avatar Niculae Stefan
  august 31, 2023

  positive review  Recomand cu drag Scoala de soferi “Super Driver”. As vrea sa ii multumesc in special domnului instructor Marius Moldovan, care nu este doar un profesionist in tot ceea ce face, ci si o persoana foarte sincera si deschisa, dispusa mereu sa explice fiecare detaliu pe întelesul oricui, si sa creeze o atmosfera placuta si relaxanta, in care timpul parca zboară. În urma finalizării ședințelor, rezultatul final a fost cel așteptat încă de la bun început (obținerea permisului auto din prima încercare), însă suplimentar de acesta am dobândit mai multă încredere în capacitățile mele, am invatat sa fiu atenta la lucrurile mici si sa ma adaptez in orice situatie, in final, castigand sfaturi utile ce îmi vor fi de mare folos în viitor. ??

  Diana Marin Avatar Diana Marin
  august 30, 2023

  positive review  Recomand din toată inima școala Super Driver, cu ajutorul căreia am reușit sa obțin permisul. În special mulțumesc instructorului Marius Moldovan. Un instructor de nota 10, care explică cu răbdare fiecare aspect la care am avut dificultăți și care cu ușurintă se adaptează cerințelor elevului. Mulțumesc mult pentru reușită!

  Evelina Slimovschi Avatar Evelina Slimovschi
  august 30, 2023

  positive review  Recomand cu drag scoala de soferi Super Driver, dar totodata il recomand din inima pe instructorul, Marius Moldovan! Un om si un pedagog minunat care, a reusit sa ma scape de frica la volan, sa imi ofere multa incredere si sa ma faca sa realizez ca eu pot si sunt capabila. Datorita lui am reusit sa iau permisul din prima. Marius, iți multumesc!!

  Adela Veronica Ciocan Avatar Adela Veronica Ciocan
  august 17, 2023

  positive review  Recomand cu caldura scoala de soferi super driver si in special il recomand pe domnul instructor Marius Moldovan, care m a ajutat sa iau permisul din prima!

  Maria Racoti Avatar Maria Racoti
  august 16, 2023

  positive review  Acum o saptamana am reusit sa iau permisul. Cu ajutorul lui Cosmin Muresan am reusit sa i-au traseul din prima, am fost foarte multumit de el si il recomand!

  Vlad Nistor Avatar Vlad Nistor
  august 14, 2023

  positive review  A stapani bine un subiect, nu te face si un pedagog bun. Din fericire, instructorul Marius Moldovan le bifeaza pe amandoua. Chiar daca am fost "adoptata" de Marius un pic mai tarziu pe parcursul calatoriei mele spre obtinerea permisului, nu ne-a împiedicat sa formam o echipa perfecta. Asta pentru ca are foarte multa rabdare cu tine (uneori mai multa rabdare decat am avut eu cu propria persoana 🙂 ), stie sa se adapteze modului tau de a gandi, astfel incat iti explica pe intelesul tau si stie sa destinda atmosfera atunci cand e nevoie. Insa ceea ce am apreciat eu cel mai mult, inca din prima clipa cand m-am urcat la volan e spatiul, siguranta si increderea pe care ti-o ofera. Spatiul sa comiti greselile care te duc spre invatare, siguranta in trafic si increderea ca poti si vei reusi! Multumesc, Marius!

  Ana-Maria Casoni Avatar Ana-Maria Casoni
  august 2, 2023

  positive review  Recomand cu mare drag scoala de soferi Super Driver si multumesc mult instructorului meu Marius Moldovan, o persoana forte prietenoasa si calma, multumesc pentru ajutor, pentru incurajari si pentru incredearea care a avuto in mine. Mia facut mare placere sa am de a face cu ei!???

  Madalina Chifor Avatar Madalina Chifor
  iulie 20, 2023

  positive review  Recomand din toată inima Școala de șoferi Super Driver, mai ales instructorul Marius Moldovan! Un om extrem de prietenos și răbdător, răspunde cu exactitate la orice răspuns chiar dacă se pare una banală și simplă. Atmosfera ședințelor a fost una plăcută, liniștită, chiar dacă mă urcam în mașină supărată, la sfârșitul ședinței nu puteam să cobor doar zâmbind! Dacă vă căutați un instructor bun căruia chiar ii pasă să fiți șoferi buni, atunci vi-l recomand cu încredere pe Marius! Mulțumesc și lui Anca pentru răspunsurile rapide la fiecare întrebare, dar și lui Dan, cine a explicat toată legislația încât s-o înțelegem cu toții! Echipă de care n-o să uit niciodată, vă multumesc! ❤️

  Szabó Bernadett Avatar Szabó Bernadett
  iulie 19, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver datorită căreia am reușit să obțin permisul de conducere din prima. Mii de mulțumiri domnului instructor Marius Moldovan, o persoană deosebită și un instructor foarte competent și prietenos care pe lângă explicațiile clare și răbdarea cu care oferă raspunsuri la orice nelămurire, creează și o atmosferă plăcută în timpul ședintelor de condus ceea ce pentru mine a contat extrem de mult!

  Iasmina Alexandru Avatar Iasmina Alexandru
  iulie 19, 2023

  positive review  Cea mi tare Școală auto din Târgu Mureș!!! Recomand cu încredere pe instructorul Marius Moldovan! Răbdarea, devotamentul față de ceea ce face și calmul sunt esențiale, iar dumnealui le are pe toate!

  Marina Batîr Avatar Marina Batîr
  iulie 19, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Superdriver! Multe mulțumiri instructorul Marius Moldovan, un om de nota 10, față de care sunt profund recunoscătoare! Dedicarea lui, sprijinul, explicațiile clare dar și răbdarea de a răspunde la întrebări, m-au ajutat să înțeleg mai bine toate aspectele legate de conducerea unui vehicul. Fiecare oră de condus mi-a permis să învăț într-un mod progresiv iar feedbackul a fost mereu unul constructiv, oferit într-un mod respectuos și încurajator. Atmosfera a fost una plăcută și mereu m-am simțit confortabil și in siguranță în timpul ședințelor. Am avut parte de un instructor politicos, prietenos și amabil care m-a motivat să depășesc obstacole și să nu renunț în fața dificultăților. Mulțumesc, de asemenea, pentru profesionalismul oferit de școală dar și pentru posibilitatea de a lucra cu un instructor exemplar, de la care am învățat valori importante, care vor rămâne cu mine tot restul vieții mele de șofer! ???

  Meli Milascon Avatar Meli Milascon
  iunie 14, 2023

  positive review  Recomand cu încredere scoala de șoferi Super Driver, adevărați profesioniști. Recomand și îi multumesc instructorului Mircea Sim, un instructor excelent, calm și competent!!!Multumesc pentru ajutor și încurajare !

  Anastasia Cucereavii Avatar Anastasia Cucereavii
  iunie 10, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere instructorul Marius Moldovan. E cel mai bun! 10/10 Mulțumesc din suflet pentru răbdare și profesionalismul!?

  Szabó Krisztina Avatar Szabó Krisztina
  mai 17, 2023

  positive review  Recomand cu căldură şcoala de șoferi Super Driver, datorită căreia am reușit să obțin permisul de conducere și care m-a suprins într-un mod cât se poate de plăcut, printr-un grad înalt de profesionalism și eficiență. Această reușită se datorează în special instructorului Marius Moldovan, care m-a ajutat enorm în acest sens, nu doar prin informațiile, răbdarea și intersul acordate ședințelor de condus, cât și prin transformarea procesului de învățare a condusului într-o experiență frumoasă.

  Antonia Comșa Avatar Antonia Comșa
  mai 11, 2023

  positive review  Mulțumesc pentru toată răbdarea și sprijinul acordat instructorului Marius Moldovan care m-a ajutat enorm de mult, explicând foarte bine și cu calm!

  Andrea Puskás Avatar Andrea Puskás
  mai 10, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan, este un instructor excelent si il recomand cu caldura!!! Recomand scoala de soferi Super Driver!!!

  Cezara Boeriu Avatar Cezara Boeriu
  mai 10, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru tot 10/10 Recomand. Recomand scoala de sofer Super Driver!!!

  Târnăvean Alex Avatar Târnăvean Alex
  mai 3, 2023

  positive review  Recomand cu încredere şcoala Super Driver! Cei mai profesioniști instructorul Marius Moldovan și Nasca Bogdan, 2 persoane nemaipomenite, pentru pregătire şi pentru şedințele de calitate 10/10!

  Stoica Adela Avatar Stoica Adela
  mai 3, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere scoala de șoferi Super Driver și ii mulțumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a ajutat sa obtin permisul de conducere, nota 10/10!!!?

  Fekete Andrei Avatar Fekete Andrei
  aprilie 26, 2023

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere scoala de șoferi Super Driver și ii mulțumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a ajutat sa obtin permisul de conducere, nota 10/10!

  Ștefan Andrei Denis Avatar Ștefan Andrei Denis
  aprilie 26, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru tot 10/10 Recomand. Recomand scoala de sofer Super Driver!!!

  Karesz Nyárádi Avatar Karesz Nyárádi
  aprilie 12, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver și ii mulțumesc frumos instructorului meu Marius Moldovan, un om deosebit, pentru cea mai buna pregătire apelați la el 100/10

  Andrei Precup Avatar Andrei Precup
  aprilie 12, 2023

  positive review  Recomand cu incredere scoala Super Driver si ii multumesc mult instructorului Marius Moldovan, o persoana nemaipomenita

  Alexandru Holom Avatar Alexandru Holom
  aprilie 12, 2023

  positive review  Marius Moldovan,un instructor de nota 10!?Recomand cu drag!?✅Super Driver!?

  Beatrix Mihácsi Avatar Beatrix Mihácsi
  aprilie 10, 2023

  positive review  •Marius Moldovan,un instructor de nota 10!?Vă mulțumesc pentru toată răbdarea și atenția dvs. Recomand cu drag!?✅ ❗️SUPER DRIVER❗️

  Șimon Carmen Avatar Șimon Carmen
  aprilie 5, 2023

  positive review  Recomand cu încredere şcoala Super Driver şi îi mulțumesc mult instructorului Marius Moldovan, o persoană nemaipomenită, pentru pregătire şi pentru şedințele de calitate 10/10

  Span David Avatar Span David
  aprilie 3, 2023

  positive review  Marius Moldovan, un instructor si om de nota 10, cine face parte dintr-o echipa splendida, care se numeste SuperDriver!Recomand tuturor aceasta scoala de soferi. M-am simtit excelent, datorita in primul rand instructorului meu, Marius Moldovan, un om foarte rabdator is intelegator, care face tot posibilul ca elevii lui sa promoveze examenele cu succes! Mult succes in continuare Marius, si mii de multumiri!?

  Richi Blajan Avatar Richi Blajan
  martie 13, 2023

  positive review  Multumesc instructorului Sim Mircea pt rabdarea si profesionalismul sāu...recomand cu increde!!

  Andras Mircea Avatar Andras Mircea
  martie 9, 2023

  positive review  Cei mai tari!!!?? Îl recomand cu toata inima pe instructorul Mircea Sim , cel mai bun ??

  Cehovschi Cehovschi Avatar Cehovschi Cehovschi
  februarie 27, 2023

  positive review  Sunt foarte mulțumită de toată experienta oferita de Super Driver! Marius Moldovan a fost ideal ca instructor auto și îmi pare bine ca am avut ocazia sa îl cunosc! Mulțumesc pentru tot! ??

  Maria Merdar Avatar Maria Merdar
  februarie 25, 2023

  positive review  Îl recomand cu mare drag pe Marius Moldovan, un instructor calm, empatic și răbdător, care te încurajează și te îndrumă să conduci cât mai bine. Mulțumesc!✨

  Ana Francesca Avatar Ana Francesca
  februarie 22, 2023

  positive review  Il recomand cu mare drag pe instructorul Ionut Brihan, pentru rabdarea, calmul si atmosfera placuta din timpul orelor de condus!???

  Blanka Toth Avatar Blanka Toth
  februarie 15, 2023

  positive review  Superb!!! Recomand cu incredere Multumesc, Marius Moldovan??

  Adonis Bucur Avatar Adonis Bucur
  februarie 13, 2023

  positive review  Recomand cu mare drag scoala Super Driver si pe instructorul Marius Moldovan, care este un om dedicat, amabil si foarte rabdator.❤

  Anelize Oroian Avatar Anelize Oroian
  februarie 9, 2023

  positive review  Cei mai tari!! Multumesc Marius Moldovan!?

  Iulian Tudosia Avatar Iulian Tudosia
  februarie 9, 2023

  positive review  Recomand cu toata caldura pe instructorul Alexandru Motoc, cu calm si rabdare explica tot si cum trebuie. Iti explica pana ai inteles. Cu ajutorul lui am luat si ambele probe din prima??. De asemenea multumesc si Scolii Super Drive pentru performantele la cursuriile de legislatie.

  Antonio Moldovan Avatar Antonio Moldovan
  februarie 7, 2023

  positive review  Recomand Cu încredere școala Super Driver,Oferă condiții excelente,și mai ales pe instructorul Marius moldovan, care m a ajutat enorm,și mi a oferit tot sprijinul pentru A lua permisul De conducere din prima!!

  Tony Chertes Avatar Tony Chertes
  februarie 1, 2023

  positive review  ⚡My instructor was Marius Moldovan , and I would like to say that I was fortunate to get him as my instructor. He was very professional and understanding. He helped me understand the common mistakes, rules etiquettes and was very reasonable. I really liked how he maintained his composure throughout the test and continued to be patient. He was able to calm my nerves and helped me stay focused so that I could focus on driving. Also i'm really impressed with the Super Driver School’s systems and lessons plan. Would definitely recommend learning with Super Driver School & specifically Marius Moldovan as a instructor! Thank you so much! ⚡

  Tabita Otves Avatar Tabita Otves
  ianuarie 26, 2023

  positive review  A fost super, una din cele mai bune scoli.Ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca m-a invatat sa fiu un sofer cat mai bun.

  Man Luca Dan Avatar Man Luca Dan
  ianuarie 19, 2023

  positive review  ⭐A fost o experiență unică și de neuitat !Îi mulțumesc în primul rând instructorului meu,Moldovan Marius, fără de care nu aș fi putut promova.Calmul,insistența si buna pregătire în predare m-au ajutat să îmi dezvolt dorința de a reuși?. ⭐Succesul meu este meritul dvs !⭐ #recomand_cu_căldură

  Patrisia Borca Avatar Patrisia Borca
  ianuarie 4, 2023

  positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver de profesioniști îi mulțumesc in special instructorului Marius Moldovan pentru răbdarea lui cu mine !!!

  Raul Laslo Avatar Raul Laslo
  decembrie 29, 2022

  positive review  Recomand instructorul Marius Moldovan , are multa experienta , calmitate si intelegere!??

  Denisa Cucuiet Avatar Denisa Cucuiet
  decembrie 29, 2022

  positive review  Înainte de a mă înscrie m-am uitat la câteva review-uri şi știam că aici voi vrea să fac şcoala de şoferi. Brihan Ionuț este atât un om cât și un un instructor de nota 10 și m-a ajutat să îmi iau permisul din prima folosind atât metode clasice, cât și experiențe personale pentru a se asigura ca voi avea succes la examenul auto. Recomamd cu căldură școala de şoferi Superdriver

  Paul Roman Avatar Paul Roman
  decembrie 28, 2022

  positive review  Recomand cu încredere scoala de soferi Super Driver, o scoala cu oameni profesionisti. Ii sunt recunoscatoare în special instructorului Marius Moldovan care a avut foarte multa răbdare cu mine, este un om foarte calm, cu multa răbdare, ii mulțumesc pentru tot. Dacă vrei sa iti iei permisul, apelează fara indoiala aici!?

  Alexia Gherasim Avatar Alexia Gherasim
  decembrie 15, 2022

  positive review  Recomand Super Driver oricui doreste sa isi ia permisul. Este o scoala plina de profesionalism, care iti acorda tot ajutorul posibil pentru a reusi din prima. In mod special vreau sa ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru ca a avut extrem de multa rabdare si a transformat sedintele de condus intr-o experienta foarte placuta. Este o persoana calma si plina de dedicatie, care te pregateste atat pentru examen cat si pentru a deveni un sofer responsabil. Apreciez atat ceea ce m-a invatat cat si modul relaxat, prietenos si profesional in care a facut-o. Multumesc mult pentru tot ajutorul acordat!

  Ioana Harja Avatar Ioana Harja
  decembrie 11, 2022

  positive review  Ii multumesc domnului instructor Florin C. pt. rabdare, intelegere si incurajare. Recomand scoala de soferi Super Driver

  Bianca Loredana Avatar Bianca Loredana
  decembrie 10, 2022

  positive review  Recomand din toată inima școala de șoferi Super Driver. Îi mulțumesc instructorului Moldovan Marius pentru tot ce m-a învățat pe parcursul școlii. Este o persoană prietenoasă,distractivă și plină de viață! Explică cu răbdare și calm tot ce trebuie să știi ca să promovezi acest examen. Mulțumesc din suflet!!!

  Ingrid Andreea Avatar Ingrid Andreea
  decembrie 8, 2022

  positive review  Recomand Super Driver, cea mai buna scoala de soferi! Cel mai bun instructor Mircea Sim, cu o rabdare deosebita pentru elevi, datorita lui am luat permisul din prima. ?

  Florina Oprița Avatar Florina Oprița
  noiembrie 28, 2022

  positive review  Recomand cu multa incredere scoala de soferi Super Driver! Si ii multumesc foarte mult domnului instructor Marius Moldovan pentru rabdare si seriozitate!

  David A. Rusu Boca Avatar David A. Rusu Boca
  noiembrie 28, 2022

  positive review  Recomand tuturor celor ce vor sa obtina permisul. Cei mai buni! Multumesc instructorului Alexandru Motoc pentru profesionalism, rabdare si indrumare 😀 The best dude for the job

  Soare Alexandru Avatar Soare Alexandru
  noiembrie 14, 2022

  positive review  Școala de șoferi Super Driver a fost cea mai buna alegere atât pentru mine cât și pentru un prieten. Am reușit sa ne obținem permisul #dinprima ? datorita instructorului nostru Brihan Ionuț care a reușit sa ne învețe sa conducem foarte bine știind cum sa ne explice cu mult calm, înțelegere, seriozitate și profesionalism, strecurand câte o gluma sau comparație comica legate de anumite reguli de circulație, astfel atmosfera fiind relaxanta și memorabila, pe înțelesul nostru. ??? ?? Felicitări echipei Super Driver! Dacă ar fi sa reiau aceasta experienta, tot la aceasta scoala m-aș înscrie și bineînțeles l-as alege din nou pe domnul instructor Brihan Ionuț. ???

  Bianca Bloju Avatar Bianca Bloju
  noiembrie 10, 2022

  positive review  Recomand cu încredere, instructor Mircea Sim.!

  Darius Liviu Avatar Darius Liviu
  noiembrie 10, 2022

  positive review  Dacă vrei să iei din prima permisul trebuie să ai ca instructor pe domnul Moldovan Marius. Pot recomanda pentru oricine pentru că la fiecare şedință îți spune fiecare mică greşeală şi dă o explicație profundă. La prima şedință îți dai seama că lângă tine stă un instructor căruia îi place ceea ce face. Totodată trebuie să subliniez şi că este un expert în condus. Te face ca la volan să te simț calm şi ca să poți controla orice ai în față. Mie mi-a plăcut foarte mult de el şi ceea ce am învățat de la el pot folosi o viață intreagă. Dacă vrei să faci şcoala de şofer şi nu şti unde cu siguranță poți alege Super Drive. Mai mult vreau să vorbesc şi despre Anca care este foarte liniştită şi îți spune orice ce vrei să ştii. Cu aceste persoane nu ai cum să nu iei permisul. În final vreau să îi mulțumesc încă odată domnului Moldovan Marius pentru munca depusă.

  Kucsvan Levente Avatar Kucsvan Levente
  noiembrie 9, 2022

  positive review  Recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver si ii multumesc domnului instructor Marius Moldovan pentru rabdarea,seriozitatea si starea de bine oferite,acesta reusind sa iti puna un zambet pe buze in fiecare zi.

  Huza Raul Avatar Huza Raul
  octombrie 26, 2022

  positive review  Profesionalism si instructori devotati!

  Albu Vlad Avatar Albu Vlad
  octombrie 21, 2022

  positive review  Școala de șoferi Super Driver, cea mai bună alegere! Mulțumesc instructorului Lehel Portik pentru calm, răbdare și profesionalism. ?

  Sabina M. Sabina Avatar Sabina M. Sabina
  octombrie 16, 2022

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver. Ii multumesc instructorului Marius Moldovan pentru rabdare si intelegere. Sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul acordat.

  Eszter-Adrienn Sófalvi Avatar Eszter-Adrienn Sófalvi
  octombrie 12, 2022

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver pentru profesionalism si implicare. Ii multumesc instructorului Ionut Brihan pentru rabdare si intelegere. Fara ajutorul lui nu as fi putut sa obtin calificativul Admis. Sunt recunoscatoare pentru tot ajutorul acordat.

  Denisa Cristina Avatar Denisa Cristina
  octombrie 5, 2022

  positive review  Recomand atat Scoala de soferi Super Driver cat si instructorul Ionut Brihan . De ce il recomand ? Simplu : pentru rabdare, profesionalism si calmul de care a dat dovada in situatii dificile pentru mine ca si elev , in trafic . Multumesc mult !!! ????

  Fulop Melinda Avatar Fulop Melinda
  septembrie 26, 2022

  positive review  Buna ziua! Recomand scoala de șoferi si pe domnul instructor Marius Moldovan, cel mai de treaba si bun instructor.

  Andrei Colceriu Avatar Andrei Colceriu
  septembrie 26, 2022

  positive review  Buna ziua! Recomand Super Driver și mai ales domnul instructor Marius Moldovan! Un om deobsebit, cu simtul umorului, foarte calm și m-a învățat super multe! Mulțumesc frumos!

  Costin Daniel Avatar Costin Daniel
  septembrie 26, 2022

  positive review  Buna ziua! Recomand Super Driver și mai ales domnul instructor Marius Moldovan! M-a ajutat enorm la orele de condus și cu programul. Din 21 Iulie am plecat la Cluj și mai aveam 5 sedinte de condus rămase. Veneam vinerea după-masa acasă și lucra cu mine atât vineri seara cât și sâmbătă dimineața. Un om deobsebjt, foarte calm și m-a învățat super multe! Mulțumesc frumos!

  George Toma Avatar George Toma
  septembrie 24, 2022

  positive review  Bună ziua! Recomand școala de șoferi Super Driver,super serioși cu instructori profesioniști, educați cu o răbdare de excepție! Mulțumesc domnului Silviu Nendrean ,un profesionist de excepție,un om cu un caracter deosebit! Multă sănătate, putere și răbdare!

  Ciupala Radu Avatar Ciupala Radu
  septembrie 9, 2022

  positive review  Vreau să-i mulțumesc dl. Marius Moldovan pentru întreaga muncă și răbdarea de care a dat dovadă în timpul ședințelor. Îi doresc succes și rezultate la fel de bune în continuare. De asemenea recomand cu încredere școala auto Super Driver!

  Darius Mathe Avatar Darius Mathe
  septembrie 7, 2022

  positive review  Îl recomand cu încredere pe domnul instructor Rus Claudiu. Implicarea lui denotă faptul că este foarte priceput și iubește ceea ce face, iar elevii pot să se simtă în largul lor, alegându-l ca și îndrumător spre obținerea permisului de conducere. Am fost foarte mulțumită de ceea ce am învățat și de răbdarea lui. Mulțumesc Super Driver!! ?

  Ana Bodan Avatar Ana Bodan
  septembrie 7, 2022

  positive review  Vreau sa-i multumesc lui Marius Moldovan pentru rabdarea pe care a avut-o in timpul sedintelor si va recomand din toata inima scoala auto Super Driver.

  Mihnea Ognean Avatar Mihnea Ognean
  septembrie 5, 2022

  positive review  Marius Moldovan e cel mai bun instructor!! Ii multumesc pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine si ca nu si-a pierdut increderea niciodata. Mi-a fost cel mai mare sustinator si il recomand ���

  Maria Florea Avatar Maria Florea
  septembrie 5, 2022

  positive review  Cel mai mare OM și cel mai bun instructor pe care l-am cunoscut este Marius Moldovan ,cu o blândețe și răbdare ,de la care ai ce sa inveti !!!Ii mulțumesc pentru tot ??!!

  Kovacs Bokor Imola Avatar Kovacs Bokor Imola
  august 27, 2022

  positive review  Am plăcerea de a transmite propriile gânduri de mulțumire pentru deosebitele abilități ale lui Silviu Nendrean de a ma ajuta în obținerea permisului de conducere CE. Autocontrolul, conștiinciozitatea și determinarea sunt doar câteva dintre aspectele pe care le-am apreciat plus modul prin care le pune în practică. Entuziasmul și generozitatea îl ajuta sa creeze o legătură cu elevul de aceea este o persoana îndrăgita. Mulțumesc

  Ovidiu Florea Avatar Ovidiu Florea
  august 26, 2022

  positive review  Școala Super Driver a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac pentru pregatirea mea ca și conducător atât pentru categoria A, cât și B. Profesionalismul este despre ei, începând cu Anca, care a fost foarte deschisă pentru orice neclaritate/problemă și terminând cu istructorii, care sunt înarmați cu multă răbdare și foarte implicați în procesul de instruire. Fără ei nu aș fi reușit să-mi iau ambele categorii atât de ușor și să mă așez la volan cu multă încredere în capacitatea mea de a conduce. Atât Doru, cât și Sebi, sunt Oameni care își fac munca cu pasiune și dedicație. Recomand călduros această școală tuturor celor care își doresc calitate și rezultate remarcabile. ✨

  Alisa Feghiu Avatar Alisa Feghiu
  august 21, 2022

  positive review  Recomand școala SUPER DRIVER, si vreau să-i mulțumesc mult domnului instructor MARIUS MOLDOVAN care este un profesionist desăvârșit,deosebit de calm si răbdător de la dansul am învățat sa conduc si sa ma descurc in trafic. ????

  Raul Blaj Avatar Raul Blaj
  august 10, 2022

  positive review  Recomnad școala SUPER DRIVER datotită serviciilor prestate și vă indrum să apelați cu toata încrederea la Moldovan Marius, un om de nota 100 atât pe plan profesional cat și pe plan personal (este un om foarte liniștit, răbdator si foarte bine dispus)

  Adrian Cîmpeanu Avatar Adrian Cîmpeanu
  august 10, 2022

  positive review  Una dintre cele mai bune experiente. Instructori foarte bine pregatiti, calmi si servicii de cea mai inalta calitate. L-am avut ca si indrumator pe Marius Moldovan, o persoana de nota 10, rabdator, foarte bine pregatit, cu explicatii de cea mai inalta calitate si glume pe masura. Recomand cu incredere.

  Simion Bogdan-Raul Avatar Simion Bogdan-Raul
  august 3, 2022

  positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver și îi mulțumesc instructorului Moldovan Marius, datorită lui am avut parte de reușită. Își face munca cu cea mai mare seriozitate, datorită lui condusul a devenit o plăcere.

  Raisa Camarasan Avatar Raisa Camarasan
  iulie 30, 2022

  positive review  Recomand cu încredere instructorul MIRCEA SIM, datorită lui am avut parte doar de reușite. Este înțelegător, calm, prietenos, explică foarte bine și își cunoaște meseria. Iar astfel condusul a devenit o plăcere.

  Ojog Olga Avatar Ojog Olga
  iulie 30, 2022

  positive review  Recomand cu încredere, și îi mulțumesc instructorului Silviu Nendrean pentru toată răbdarea, seriozitatea si atenția de care a dat dovadă pe parcursul sedințelor de condus.

  Mihai Horgoș Avatar Mihai Horgoș
  iulie 29, 2022

  positive review  Recomand ! Silviu Nendrea ,cu mare .mare drag ! Cel mai bun instructor ! ?

  Cristina Elena Avatar Cristina Elena
  iulie 28, 2022

  positive review  O scoala excelenta cu oameni faini....pt categoria CE recomand cu incredere Nendrean Silviu????

  Flavius Ghilan Avatar Flavius Ghilan
  iulie 21, 2022

  positive review  O scoala excelenta cu servicii impecabile. Recomand Marius Moldovan, un instructor foarte bun și un om de nota 100!????

  Andrei Plean Avatar Andrei Plean
  iulie 21, 2022

  positive review  Datorită acestei scoli și in special instructorului Moldovan Marius am luat traseul din prima!! Atitudinea pozitivă , susținerea si rabdarea in orice situație ma face sa recomand aceasta scoala si pe instructor deoarece “is the best” in ceea ce face !! Mulțumesc pentru faptul ca am învățat sa conduc cu adevărat!

  Daniela Rotund Avatar Daniela Rotund
  iulie 21, 2022

  positive review  Recomand aceasta școală, mai ales cu instructorul Marius Moldovan, care este foarte politicos, mereu dispus să predea și să repete lucruri atunci când este nevoie. Un profesor foarte bun, dedicat și pasionat de ceea ce face . Practic mereu s-au adaptat programului meu. Am primit și multe recomandări foarte utile și acum când dețin permisul mă simt motivată să continui să exersez cu toate cunoștințele care mi-au fost oferite.Mulțumesc tuturor.Recomand 11/10.

  Mariana Malik Avatar Mariana Malik
  iulie 18, 2022

  positive review  Una dintre cele mai seriose scoli. Recomand cu drag, mai ales instructorul Marius Moldovan care a avut incredere in mine.Datorita lui am luat carnetul de conducere din prima!?

  Roxana Matea Avatar Roxana Matea
  iunie 29, 2022

  positive review  Una dintre cele mai seriose scoli. Recomand cu drag, mai ales instructorul Marius Moldovan! Datorita lui am carnetul de conducere????

  Gabriela Săcărea Avatar Gabriela Săcărea
  iunie 2, 2022

  positive review  Vreau să-i mulțumesc domnului instructor Nașca Bogdan Sebastian, un instructor cu adevărat profesionist. Explică cu foarte multă răbdare și are grijă să te facă să îți conștientizezi greșelile și să le îndrepți. M-a făcut să îmi placă să conduc tot mai mult, ajutându-mă cu sfaturi, atât pentru o conduită corectă în trafic, cât și pentru a mă pregăti de examenul auto, pentru care astăzi am luat calificativul ADMIS. ?#SUPER DRIVER = #SUPER INSTRUCTORI?

  Paula Ana-Maria Avatar Paula Ana-Maria
  mai 23, 2022

  positive review  Il recomand din tot sufletul pe instructorul Silviu Nendrean, implicit scoala Super Driver! Multumesc pentru infinita răbdare ce mi-a fost acordata, calmul, explicatiile clare si repetate, si mai ales buna dispozitie ce mi-a fost transmisa in timpul sedintelor!

  Valentina Costin Avatar Valentina Costin
  mai 23, 2022

  positive review  Multumesc frumos Marius Moldovan pentru tot ajutorul!

  Fărcaș Ionuț Avatar Fărcaș Ionuț
  mai 18, 2022

  positive review  Am avut parte de o experienta super și am rămas plăcut surprinsa de implicarea tuturor de la Super Driver. Recomand cu mare drag instructorul Marius Moldovan care a fost calm și a avut răbdare cu mine, datorita lui am reușit și îi mulțumesc din suflet. 5☆ sunt mult prea puține ?

  Petronela Naste Avatar Petronela Naste
  mai 18, 2022

  positive review  Am avut parte de o pregătire foarte profesionistă. Până în ziua examenului am primit toate cunoștințele necesare de la instructor și am reușit să iau Din Prima! Îi mulțumesc frumos lui Marius Moldovan pentru tot suportul!

  Simon Erik Avatar Simon Erik
  mai 18, 2022

  positive review  Recomand cu mare drag Super Driver si mai ales pe Marius Moldovan, caruia ii multumesc pentru incredere si sustinere ! Un instructor devotat si atent care isi face treaba cu drag si asta se observa in abilitatile pe care le deprindem noi.

  Dana Avasilcai Avatar Dana Avasilcai
  mai 12, 2022

  positive review  Recomand cu încredere instructorul Silviu Nendrean. Un om de nota 10! Explică foarte bine și are multă răbdare ☺️

  Iulia Marc Avatar Iulia Marc
  mai 11, 2022

  positive review  Recomand cu mare încredere Școala de șoferi Super Driver, dar în special pe instructorul Marius Moldovan. Un om de o încredere, răbdare și personalitate de nota 10.

  Denisa Alexandra Gârbu Avatar Denisa Alexandra Gârbu
  mai 10, 2022

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver! Dar si cu mai multa incredere il recomand pe instructorul Claudiu Rus, calm, profesionist, un om de nota 10.

  Simina Petri Avatar Simina Petri
  mai 3, 2022

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver!Multumesc instructorului ,Marius Moldovan , pentru rabdarea si prietenia oferita !

  Sergiu Mihai Pop Avatar Sergiu Mihai Pop
  mai 1, 2022

  positive review  Multumesc scolii Super Driver si in special instructorului Silviu Nendrean pentru rabdare, incurajare si profesionalism!

  Adrian Tolan Avatar Adrian Tolan
  aprilie 20, 2022

  positive review  O școala și o echipa de nota 10! Mii de mulțumiri lui Marius Moldovan, un instructor excepțional care prin profesionalism și entuziasm mi-a oferit multă încredere la condus și tactici pentru a deveni un șofer conștiincios, respectuos și prudent.

  Iuliana Ostroman Avatar Iuliana Ostroman
  aprilie 18, 2022

  positive review  Recomand cu încredere instructorul Silviu Nendrean!!! ???

  Andrei Vladimir Avatar Andrei Vladimir
  aprilie 15, 2022

  positive review  Recomand cu toată încrederea școala de șoferi Superdriver! Îi mulțumesc instructorului Marius Moldovan pentru susținere și răbdare! ?

  Sandra Rîșniță Avatar Sandra Rîșniță
  aprilie 12, 2022

  positive review  Am reușit sa obțin permisul datorită instructorului Suciu Marius,un om de nota 10,calm,răbdător și care te face sa ai încredere în tine!!Recomand școala, recomand pe Suciu Marius cu toată încrederea!!

  Anna Barabás Avatar Anna Barabás
  martie 31, 2022

  positive review  Il recomand din tot sufletul pe instructorul Marius Moldovan, un profesionist, rabdator si un om de nota 10!!

  Otel Lau Avatar Otel Lau
  martie 31, 2022

  positive review  Recomand din toată inima instructorul Silviu Nendrean. Un om de nota 10! Explică foarte bine și are multă răbdare ☺️

  Oana Maria Avatar Oana Maria
  martie 30, 2022

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver pt profesionalism,seriozitate!Multumesc instructorului Birhan Ionuț pt susținere ,profesionalism și răbdare! Datorită d-lui am fost admisă din prima .

  Kinga Kynga Avatar Kinga Kynga
  martie 16, 2022

  positive review  Recomand cu incredere scoala Super Driver! Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru sustinere si rabdare!

  Sandra Schwartz Avatar Sandra Schwartz
  martie 16, 2022

  positive review  Recomand cu încredere instructorul Marius Moldovan!! Un om calm, răbdător, care a menținut o atmosfera liniștitoare pe tot parcursul ședințelor.

  Briana Salagean Avatar Briana Salagean
  martie 15, 2022

  positive review  Recomand cu încredere școala Super Driver! Am făcut pregătirea cu domnul Ionuț Brihan și a fost perfect. Foarte bună metodă de a preda, calm,înțelegător, comunicativ.Am luat examenul din prima. Mulțumesc din suflet!

  Stefania Nia Avatar Stefania Nia
  martie 14, 2022

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver , ce-a mai bună școală. Mulțumesc Super Driver și instructorului meu Ionuț Brihan și Florin Cerghizan pentru susținerea , încrederea și sprijinul acordat.

  Maria Andrada Avatar Maria Andrada
  martie 9, 2022

  positive review  Il recomand cu toata increderea pe domnul instructor Suciu Marius ! Un om de nota 10, care mereu a dat dovada de multa rabdare si profesionalism, ajutandu-ma sa-mi creasca increderea in abilitatile mele ca sofer, si a reusi sa iau traseul din prima. •10/10•

  Oana Toganel Avatar Oana Toganel
  martie 7, 2022

  positive review  Recomand Super Driver!!! L-am avut ca instructor pe Suciu Marius, un adevărat profesionist și un OM de nota 10! Îi mulțumesc pentru răbdarea și sprijinul acordat!

  Amanda Balasa Avatar Amanda Balasa
  februarie 1, 2022

  positive review  Recomand Super Driver si ii multumesc instructorului Silviu Nendrean pentru efortul depus!!!!!!

  Sergiu Ciobanu Avatar Sergiu Ciobanu
  ianuarie 31, 2022

  positive review  Recomand Super Driver! Multumesc mult, Marius Moldovan, pentru rabdarea si increderea oferita!

  Negrea Ana Avatar Negrea Ana
  ianuarie 31, 2022

  positive review  Recomand cu încredere,cea mai buna scoala. Mulțumesc Super Driver și instructorului Portik Lehel pentru susținere și încredere. #din_prima

  Lory Simon Avatar Lory Simon
  ianuarie 31, 2022

  positive review  Recomand Super Driver! L-am avut ca instructor pe Moldovan Marius, un om si instructor de nota 10! Multumesc Super Driver pentru tot!

  Alexis Katona Avatar Alexis Katona
  ianuarie 31, 2022

  positive review  Recomand cu încredere SuperDriver! L-am avut ca instructor pe Nasca Bogdan, un om de nota 100! Mulțumesc mult!??

  Mădălina Laslo Avatar Mădălina Laslo
  ianuarie 31, 2022

  positive review  Recomand cu încredere!?☺️??

  Sidonia Obreja Avatar Sidonia Obreja
  ianuarie 19, 2022

  positive review  Multumesc, Super Driver!!

  Mark Galatean Avatar Mark Galatean
  ianuarie 19, 2022

  positive review  Recomand cu încredere SuperDriver! L-am avut ca instructor pe Ionut Brihan, un om de nota 100, care ma ajutat din toate punctele de vedere!( Îți mulțumesc mult pentru tot sprijinul acordat și toate sfaturile) #SuperDriver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Raul Catalin Avatar Raul Catalin
  ianuarie 18, 2022

  positive review  Recomand cu incredere SuperDriver! Toata echipa e de nota 10 (din toate punctele de vedere- comunicare, disponibilitate, sfaturi, informatii) Recomand cu si mai multa incredere Marius Moldovan- profesionist, calm, atent. Nici nu are rost sa scriu mai multe, ar trebui deja sa va ganditi cum il contactati ? PS: suportul moral si sfaturile vin la pachet! si sunt de mare ajutor??

  Antonia Balan Avatar Antonia Balan
  ianuarie 16, 2022

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi! L-am avut ca instructor pe Bogdan Nasca, un om de nota 10, care cu mult calm si profesionalism m-a ajutat sa depasesc frica de condus. Atat de bine m-a invatat incat am luat examenul din prima ?

  Mika Fechet Avatar Mika Fechet
  ianuarie 10, 2022

  positive review  Highly recommend! I learnt a lot with Silviu Nendrean especially the manoeuvres!! Thankfully I passed on the first go using the instructions and the tips learnt during the training .

  Maia Aelia Avatar Maia Aelia
  ianuarie 10, 2022

  positive review  Recomand Silviu Nendrean! Profesionist până în măduva oaselor, cu multe sfaturi și instrucțiuni utile! Un camarad, mentor și bun psiholog de la care poți învăța multe!

  Andrei Romansky Avatar Andrei Romansky
  ianuarie 8, 2022

  positive review  Recomand cu mare căldură aceasta scoala de șoferi. Ambele examene le-am promovat din prima. Cel mai mare multumesc i se datorează instructorului meu Silviu Nendrean care a fost lângă mine în fiecare moment cu sustinere, încurajare, informații prețioase la toate întrebările adresate. YOU ARE THE BEST!!!

  Togan Nicoleta-Roxana Avatar Togan Nicoleta-Roxana
  ianuarie 5, 2022

  positive review  Recomand cu încredere aceasta școală de șoferi, am reușit ambele examene din prima, mulțumesc instructorului Brihan Ionuț cel mai bun si mai de treabă intructor, cea mai buna școală din oraș plina de oameni minunați care sunt gata sa sara în ajutor ori de câte ori ai nevoie,merita 5 stele aș da și 10 daca sar putea. Mulțumesc Super Driver!!

  Ade Adelin Avatar Ade Adelin
  decembrie 30, 2021

  positive review  Recomand cu încredere Școala de șoferi “Super Driver”, un colectiv de oameni foarte implicați și dedicați! Mulțumesc instructorului meu, Marius Moldovan, cel mai tareee!!! Un profesor deosebit, care mi-a explicat totul cu mult calm și răbdare, un adevărat profesionist, cu ajutorul căruia am învațat să conduc, astfel încât să obțin permisul din prima!

  Dragos Cazan Avatar Dragos Cazan
  decembrie 29, 2021

  positive review  Recomand Marius Moldovan, un instructor de nota 10. Îi mulțumesc pentru profesionalismul și calmul de care a dat dovadă în timpul ședințelor, dar și de suportul moral și toate sfaturile împărtășite!

  Manea Oana Avatar Manea Oana
  decembrie 29, 2021

  positive review  Multumesc Super Driver! (Bogdan Covaci)

  Alina Covaci Avatar Alina Covaci
  decembrie 29, 2021

  positive review  Multumesc dlui Marius Suciu pentru profesionalismul, rabdarea si increderea acordate in timpul orelor. Cel mai bun!

  Lidia Man Avatar Lidia Man
  decembrie 24, 2021

  positive review  O bună informare și seriozitate

  Robi Robi Avatar Robi Robi
  decembrie 22, 2021

  positive review  10/10 , recomand Silviu Nendrean , profesionist , totul ca la carte

  Cristi Mureșan Avatar Cristi Mureșan
  decembrie 22, 2021

  positive review  Ii mulțumesc, domnului instructor Suciu Marius pentru răbdarea avuta in timpul sedintelor de condus. Cel mai bun instructor!!!!!??

  Carla Mateas Avatar Carla Mateas
  decembrie 15, 2021

  positive review  MULȚUMESC!! Toată echipa e profi, se implica foarte mult în ceea ce fac, cu vorbe frumoase, instructori excelenți!! Mulțumesc instructorului meu Suciu Marius pentru rabdare?

  Luminita Orban Avatar Luminita Orban
  decembrie 14, 2021

  positive review  Recomand instructor silviu nedrean

  Florea Marius Avatar Florea Marius
  noiembrie 29, 2021

  positive review  Echipă profesionistă. Vreau să îi mulțumesc lui Marius Suciu care s-a implicat foarte mult. Vă recomand cu încredere!

  Florin Bordean Avatar Florin Bordean
  noiembrie 24, 2021

  positive review  Admisa din prima. Multumesc pentru rabdarea si profesionalismul instructorului Ionut Brihan! Meritul este numai a lui.

  Georgiana Iacob Avatar Georgiana Iacob
  noiembrie 15, 2021

  positive review  Recomand super driver cu cea mare încredere și în special pe domnul instructor Lehel care a avut multă răbdare cu mine ?

  Cătălin Cata Avatar Cătălin Cata
  noiembrie 10, 2021

  positive review  O zi cu multe emoti dar care a avut un final fericit, pentru ca am avut alături de mine un om deosebit care a știut sa ma ghideze și sa ma învețe în artele condusului! Marius Moldovan cel mai tare instructor și cel mai bun prieten, recomand cu mare încredere serviciile lui! He's the best !???

  Denisa Milascon Avatar Denisa Milascon
  noiembrie 3, 2021

  positive review  Super Driver a fost cea mai bună alegere! Îl recomand cu cea mai mare încredere pe Dnul instructor Suciu Marius, este cel mai bun!⭐️⭐️⭐️⭐️

  Anamaria Mariş Avatar Anamaria Mariş
  noiembrie 3, 2021

  positive review  Recomand cu încredere pe Suciu Marius!!!!! Un instructor friendly, calm și cu foarte multă răbdare! Multumesc Pentru tot Suciu Marius!? Recomand școala de șoferi #SUPER DRIVE!!!

  Miruna Andreea Avatar Miruna Andreea
  noiembrie 1, 2021

  positive review  Azi am dat examenul de traseu! Am fost admisa si ma declar insfarsit șoferiță cu acte in regulă. Școala asta a scos ce e mai bun din mine, se pare! Mulțumesc Marius Suciu pentru rabdare, toleranta si încredere ! Recomand Super Driver pt oricine vrea sa invete de la cei mai buni! ??

  Stefana Banciu Avatar Stefana Banciu
  noiembrie 1, 2021

  positive review  Mă bucur că am ales SUPER DRIVER! Mulțumesc instructorului Suciu Marius pentru răbdarea, înțelegerea , profesionalismul,dedicarea cu care m-a îndrumat pe drumul ce a condus la obținerea permisului din prima!Recomand cu încredere!

  Etelca Angelica Moldovan Avatar Etelca Angelica Moldovan
  octombrie 29, 2021

  positive review  Super Driver, școala de șoferi care îți oferă o experiență genială în ceea ce privește obținerea permisului. Un colectiv minunat, foarte bine organizat și, de asemenea, profesional. Recomand cu toată căldura alegerea acestei școli, inclusiv a instructorului Suciu Marius, căruia îi mulțumesc pentru răbdare, dedicație și îndrumarea excepțională. ?

  Mihaela Maier Avatar Mihaela Maier
  octombrie 28, 2021

  positive review  Multumesc Super Driver! Multumesc instructorului Marius Moldovan pentru toata sustinerea si ajutorul acordat!!?

  Cata Ungur Avatar Cata Ungur
  octombrie 28, 2021

  positive review  Multumesc Super Driver si domnului instructor Moldovan Marius! Oameni seriosi, dar o atmosfera foarte placuta in timpul pregatirii! Recomand cu incredere!

  Robert Toth Avatar Robert Toth
  octombrie 28, 2021

  positive review  Recomand școala de șoferi Super Driver

  Adriana Pop Avatar Adriana Pop
  octombrie 27, 2021

  positive review  Multumesc frumos Scoala Super Drive si pentru Cristi!!!

  Barni Torok Avatar Barni Torok
  octombrie 25, 2021

  positive review  Multumesc Cristi și Super Driver!

  Vlad Tufan Avatar Vlad Tufan
  octombrie 20, 2021

  positive review  Multumesc Super Drive si instructorului Morar Cristian

  Kiraly Iuliana Andreea Avatar Kiraly Iuliana Andreea
  octombrie 20, 2021

  positive review  Mulțumesc mult Super Driver! Și mulțumesc domnului instructor Iacob Gherendi. Recomand cu încredere. Oameni foarte serioși, dar totuși o atmosferă plăcută în timpul orelor de condus.

  Tőkés Dávid - István Avatar Tőkés Dávid - István
  octombrie 12, 2021

  positive review  Multumesc super drive si instructorului Marius Moldovan pentru ajutor

  Denysuka Deny Avatar Denysuka Deny
  octombrie 6, 2021

  positive review  Super scoala, recomand !

  Dovko Isti Avatar Dovko Isti
  septembrie 29, 2021

  positive review  Recomand școala super drive și instructorul Brihan Ionuț un instructor de nota 100 cel mai bun?

  Kinga Barat Avatar Kinga Barat
  septembrie 27, 2021

  positive review  Scoala foarte buna, se ocupa serios, meticulos si rapid de elevi, multumesc Superdriver, si instructorilor mei Ionut Brihan, si Paul.

  Darius Pescari Avatar Darius Pescari
  septembrie 27, 2021

  positive review  Super școala! Recomand instructor Nendrean Silviu! ??

  Dobrin Ionela Avatar Dobrin Ionela
  septembrie 15, 2021

  positive review  Recomand cu încredere, o scoala cu instructori foarte buni,expliciti si răbdători Cu cea mai mare încredere, domnul instructor Iacob Gherendi. ?

  Gabi Bîrlean Avatar Gabi Bîrlean
  septembrie 6, 2021

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver. Mulțumesc instructorului Ionuț Brihan pentru tot sprijinul acordat.

  Roxana Gabriela Timar Avatar Roxana Gabriela Timar
  septembrie 6, 2021

  positive review  Mulțumesc Școala de soferi- Super Driver! Recomand cu încredere!

  Diana Craifalean Avatar Diana Craifalean
  septembrie 6, 2021

  positive review  recomand cu incredere scoala de sofer super drive si in special instruktorului Gherendi Iacob!

  Janosi Ferencz Avatar Janosi Ferencz
  septembrie 6, 2021

  positive review  Multumesc foarte mult scoli Super Drive pentru ajutor si sprijin primit, si mai ales instrucorului Marius Moldovan, un istructor super bun, cu multa rabdare, calm si profesionist! Recomand cu incredere !! ????

  Mulfay Katalin Avatar Mulfay Katalin
  august 28, 2021

  positive review  Recoman scoala super drive! Mulțumesc instructorului Marius Moldovan,recomand ,un instructor foarte bun!

  Mihaela Ungureanu Avatar Mihaela Ungureanu
  august 27, 2021

  positive review  Mulțumesc SuperDriver! Mulțumesc instructorului Cristi chirilă, recomand cu încredere!!

  Adela Sabău Avatar Adela Sabău
  august 26, 2021

  positive review  Recomand instructor Mendrean Silviu!! Multumesc mult scolii pentru tot sprijinul acordat!?

  Curca Maria Ecaterina Avatar Curca Maria Ecaterina
  august 26, 2021

  positive review  Recomand Cristi Morar. Un instructor de nota 10 ++!!!Multumesc Super Driver!!

  Bartha Norbi Avatar Bartha Norbi
  august 25, 2021

  positive review  Recomand Super Driver si pe instructorul Cristi Morar căruia vreau sa ii mulțumesc pentru ajutorul si susținerea acordata!!

  Denisa Florea Avatar Denisa Florea
  august 18, 2021

  positive review  Multumesc SuperDriver! Multumesc Marius Suciu pentru rabdare si profesionalism!

  Vulea Dorina Avatar Vulea Dorina
  august 3, 2021

  positive review  Recomand cu incredere! (Brihan Ionut, un instructor de nota 10!!)

  Marius Csiszer Avatar Marius Csiszer
  iulie 22, 2021

  positive review  Ii mulțumesc instructorului meu Marius Suciu pentru ca m-a invatat sa conduc. Azi am luat permisul pentru cat B. Este un instructor extraordinar - explica foarte clar si te ajuta sa iti gasesti increderea la volan.

  Naina Oancea Avatar Naina Oancea
  iulie 22, 2021

  positive review  Marius Suciu, cel mai bun instructor al școlii de șoferi Super Driver, 10/10

  Cosmin Brad Avatar Cosmin Brad
  iulie 22, 2021

  positive review  ii multumesc instructorului meu,Ionut Brihan pentru toata rabdarea si lucrurile invatate, datorita lui am reusit sa promovez examenul practic din prima incercare!!! recomand cu cel mai mare drag!!!

  Marian Suteu Avatar Marian Suteu
  iulie 21, 2021

  positive review  Îi multumesc instructorului meu, Cristi Morar, pentru reusita de astazi. Daca ceea ce cautati intr-un profesor este intelegere, rabdare, comunicare, simt al umorului si constructivism, Cristi este omul ideal.

  Carmen Moldovan Avatar Carmen Moldovan
  iulie 7, 2021

  positive review  O scoala cu oameni faini, de unde pleci fericit si te intorci cu drag ❤

  Ferariu Rodica Avatar Ferariu Rodica
  iulie 6, 2021

  positive review  Recomand scoala Superdriver cu cea mai mare caldura si in special pe Suciu Marius datorita caruia am luat carnetul pentru cat. B!

  Neagu Maria Avatar Neagu Maria
  iulie 6, 2021

  positive review  Mulțumesc instructorului meu Suciu Marius pentru reușita de astăzi. Recomand cu cea mai mare încredere.

  Adriana Palcu Avatar Adriana Palcu
  iulie 5, 2021

  positive review  Astazi am obtinut permisul de conducere pentru categoria B doar multumita instructorului meu Marius Modovan. Un om de nota 10, foarte rabdator care m-a luat de la stadiul de incepator complet. Recomand cu toata placerea scoala de soferi Super Drive si mai ales pe instructorul Marius Moldovan.

  Stefan Molnar Avatar Stefan Molnar
  iulie 5, 2021

  positive review  Azi am reușit sa obțin permisul categoria B mulțumită instructorului meu Marius Moldovan , mulțumesc pentru experiența aceasta placuta , este un sentiment foarte plăcut sa reușești din prima permisul ! Va recomand aceasta scoala de șoferi am mai obținut si permisul cat. A1 tot la aceasta scoala oamenii serioși si foarte bine pregătiți !

  Victor Horatiu Isa Avatar Victor Horatiu Isa
  iunie 30, 2021

  positive review  Recomand școala cu mare drag! (Suciu Marius, cel mai tare instructor?)

  Darius Marian Avatar Darius Marian
  iunie 28, 2021

  positive review  Recomanda acesta școala, datorita profesionalismului de care a dat dovadă. Eu am reușit să i-au permisul din prima și asta datorita instructorului meu, Ionuț Brihan, un instructor foarte bun, dedicat, răbdător, care a făcut ca orele de condus sa fie foarte utile, dar în același timp și o plăcere. Pe această cale vreau sa îi mulțumesc încă odată.

  Ionut Sima Avatar Ionut Sima
  iunie 23, 2021

  positive review  O școală de șoferi super buna recomand

  Andrei Barbuta Avatar Andrei Barbuta
  iunie 16, 2021

  positive review  As vrea sa ii multumesc in primul rand instructorului meu Ionut Brihan pentru toata rabdare si sprijinul acordat si implicit intregii echipe Super Driver. Recomand cu incredere!?

  Alexandra Letitia Avatar Alexandra Letitia
  iunie 16, 2021

  positive review  Recomand cu cea mai mare încredere. Instructori de nota 10.

  Alina Chirtoaca Avatar Alina Chirtoaca
  iunie 14, 2021

  positive review  Cristi Morar, instructor foarte bun, recomand cu multa incredere.

  Suteu Denis Avatar Suteu Denis
  iunie 14, 2021

  positive review  Marius Moldovan e un instructor foarte bun, care te ajută, îți explică fiecare greșeală și unele chestii care te vor ajuta mult în viata de șofer și este foarte prietenos! Dacă vreți sa învățați să șofați cum trebuie, vi-l recomand pe Marius Moldovan de la Super Driver, Târgu Mureș.

  Michael George Avatar Michael George
  iunie 2, 2021

  positive review  Recomand cu incredere scoala SuperDrive si îi multumesc pentru toata grija si silinta pe care si-o dat!? În special recomand si ii multumesc instructorului meu Marius Moldovan?, pentru rabdarea lui, sfaturile lui, profesionalismul de care dă dovadă, modul lui de teaching presărat cu umor si interesul pe care îl are pentru fiecare elev ! Ca urmare am luat permisul din prima urmând sfaturile lui pe cat am putut ?!

  Agathi Ilioniu Avatar Agathi Ilioniu
  mai 31, 2021

  positive review  Recomand Super Driver??? si mai ales pe instructorul Suciu Marius, un om foarte rabdator, cumsecade, de nota 10!!?

  Anamaria Luissa Avatar Anamaria Luissa
  mai 31, 2021

  positive review  Recomand cu incredere scoala de soferi super driver

  Szabolcs Gothard Avatar Szabolcs Gothard
  mai 17, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!!

  Paul Trif Avatar Paul Trif
  mai 17, 2021

  positive review  Școala de șoferi Super Driver a fost o experiența extraordinar de frumoasă. Cursul de legislație explicat foarte bine și pe înțeles. Datorită instructorului Suciu Marius-Alin am reușit să susțin cu succes examenul din Prima încercare . Are calmul și răbdarea să explice orice detaliu. Mereu m-a susținut și încurajat să conduc cu încredere și fără frică. Este un profesionist adevărat și lucrează cu dăruire de sine. Recomand cu încredere!!!

  Anastasia Baltă Avatar Anastasia Baltă
  mai 13, 2021

  positive review  Recomand cu mare drag instructorul Lehel Partik cel mai bun instructor❤️

  Diana Petrusel Avatar Diana Petrusel
  mai 12, 2021

  positive review  recomand!?????????? super instructori!

  Nicole Lazar Avatar Nicole Lazar
  mai 12, 2021

  positive review  Il recomand cu mare încredere pe Moldovan Marius, un instructor excelent, un adevarat profesionist. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si umorul in situatiile tensionate (pentru mine) care mi-au dat multa incredere si curaj. ?? Pentru toate astea ii multumesc! Succes tuturor!

  Andrea Brigitta Avatar Andrea Brigitta
  mai 10, 2021

  positive review  Recomand cu încredere Super Drive. Îi mulțumesc instructorului Portik Lehel pentru sfaturi și încurajare. ❤️

  Dorin Ţurcan Avatar Dorin Ţurcan
  mai 10, 2021

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver. Ii multumesc domnului Ionut Brihan, un instructor de nota 10, pentru tot ce m-a invatat.

  Marius-Gabriel Pop Avatar Marius-Gabriel Pop
  mai 5, 2021

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver! Multumesc celui mai bun instructor Moldovan Marius pentru ajutor, rabdare si sustinere!

  Bianca Adriana Avatar Bianca Adriana
  mai 4, 2021

  positive review  recomand super driver ! multumesc domnului instructor ionut brihan

  Gabii Gabriel Avatar Gabii Gabriel
  aprilie 21, 2021

  positive review  Serviciu de top, recomand cu incredere si mai ales pe domnul instructor, Portik Lehel, instructor de nota 10!

  Thomas Borenstein Avatar Thomas Borenstein
  aprilie 17, 2021

  positive review  Foarte multumit! Recomand cu incredere pentru toata lumea!

  Brigitta Váta Avatar Brigitta Váta
  aprilie 14, 2021

  positive review  Foarte mulțumit de rezultatele obținute. Ambele probe luate din prima. Cea mai bună școală auto din oraș

  Vitalie Cebanu Avatar Vitalie Cebanu
  aprilie 14, 2021

  positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Mulțumesc Moldovan Marius pentru susținere, explicații și ajutor!

  Vlas Dumitru Avatar Vlas Dumitru
  aprilie 7, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!

  Claudiu Chirilă Avatar Claudiu Chirilă
  aprilie 7, 2021

  positive review  Recomand această școală de șoferi, în special pe instructorul Cosmin Mureșan, care mi-a depășit așteptările în ceea ce privește răbdarea pe care a avut-o, calmul și explicațiile utile și datorită căruia mi-am învins frica de a conduce. Recomand cu drag! ?

  Mariana Biris Avatar Mariana Biris
  martie 24, 2021

  positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Multumesc frumos si instructorului Gherendi Iacob pentru susținere, explicații la cel mai înalt nivel, ajutor și încredere! Recomand cu drag tuturor!

  Gheorghe Ciusca Avatar Gheorghe Ciusca
  martie 11, 2021

  positive review  Recomand scoala Super Drive!! Moldovan Marius instructor auto!!

  Almasan Alex Avatar Almasan Alex
  martie 10, 2021

  positive review  Recomand cu inchedere super driver

  Kiss Atty Atty Avatar Kiss Atty Atty
  martie 2, 2021

  positive review  Una dintre cele mai bune scoli de șoferi. Mult respect instructorului Paul Cosmin Silaghi pentru răbdarea și atenția acordata, fapt ce m a determinat sa iau examenul practic din prima. Recomand cu încredere.

  Silaghi Alex Avatar Silaghi Alex
  februarie 26, 2021

  positive review  Il recomand din suflet ca instructor pe Paul, pentru rabdarea de care da dovada, pentru implicare, pentru intelegere si totodata pentru motivarea continua. Multumeeesc! O scoala de soferi de nota 10! ??????

  Oana Pop Avatar Oana Pop
  februarie 24, 2021

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver. Mulțumesc mult pentru ajutorul si rabdarea acordate pe parcursul orelor de condus a domnului instructor Iacob Gherendi

  Bec Emanuel Avatar Bec Emanuel
  februarie 24, 2021

  positive review  Recomand cu încredere! Răbdarea , bunul simți si dedicarea sunt la ele acasa ! Mulțumesc Doru Vacaru! ?

  Iulia Samarghitan Avatar Iulia Samarghitan
  februarie 18, 2021

  positive review  Cea mai buna scoala si cel mai bun instructor din lume. Va multumesc frumos SuperDriver, multumesc frumos Portik Lehel!!!❣️

  Arisztid Nacovici Avatar Arisztid Nacovici
  februarie 18, 2021

  positive review  Recomand cu incredere! Instuctorii sunt rabdatori si le multumesc mult?

  Cosmin Godri Avatar Cosmin Godri
  februarie 18, 2021

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi din Mureș! Mulțumesc Morar Cristian si Mureșan Cosmin ❤?

  Daria Elena Baciu Avatar Daria Elena Baciu
  februarie 18, 2021

  positive review  Recomand cu încredere această școală de șoferi! Mulțumesc domnului instructor Suciu Marius pentru răbdarea de care a dat dovadă pe tot parcursul desfășurării ședințelor, încrederea pe care mi-a acordat-o mereu și sprijinul pe care mi l-a oferit întotdeauna!

  Larisa Șamșudean Avatar Larisa Șamșudean
  februarie 15, 2021

  positive review  O scoala serioasa.Dau dovada de profesionalism.Tin sa multumesc atat profesorului de teorie care a explicat amanuntit fiecare parte a legislatiei,dar si instructorului Suciu Marius Alin pentru rabdarea si sustinerea pe care mi a acordat-o.Si nu in ultimul rand si doamnei Anca de la receptie care a fost intodeauna draguta.Recomand cu toata increderea!

  Nagy Szlovacsek Melinda Avatar Nagy Szlovacsek Melinda
  februarie 15, 2021

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver!! Mulțumesc muult domnului instructor Marius Moldovan pentru răbdarea, dăruirea și profesionalismul cu care m-a îndrumat! ??

  Diana Florea Avatar Diana Florea
  ianuarie 27, 2021

  positive review  Multumesc Super Driver! Recomand cu incredere! Multumesc instructorului Muresan Cosmin pentru rabdare, explicatii, ajutor si sustinere! Recomand cu drag! ? ⭐⭐⭐⭐⭐ ?

  Claudia Tudurean Avatar Claudia Tudurean
  ianuarie 21, 2021

  positive review  Recomand cu incredere 🙂 examen luat din prima 🙂 si sala si traseul ! multumesc super driver 🙂 si lui Lehel pt rabdarea acordata

  Veszi Gyula Avatar Veszi Gyula
  ianuarie 9, 2021

  positive review  Profesionalism, seriozitate și răbdare. Mulțumesc Marius Suciu!

  Angelica Radu Avatar Angelica Radu
  decembrie 28, 2020

  positive review  Cei mai buni!!!!!!!#Toganel Constantin

  Dei Andrei Avatar Dei Andrei
  decembrie 16, 2020

  positive review  Recomand Scoala de soferi Super Driver, mai ales domnul intructor Muresan Cosmin, transparent , indicatii si explicatii clare si stie sa ofere detalii utile. Permis luat "din prima" !!!

  Sisi Silviu Avatar Sisi Silviu
  decembrie 10, 2020

  positive review  Recomand!! Multumesc Paul Cosmin pentru tot sprijinul acordat, un instructor foarte bun, calm, explica foarte bine si chiar isi da interesul,recomand cu incredere??

  Denis Hulpe Avatar Denis Hulpe
  noiembrie 25, 2020

  positive review  Il recomand cu drag pe instructorul Portik Lehel, explica foarte bine, pe intelesul tuturor si stie exact cand esti pregatit/a pentru obtinerea permisului.

  Augusta Todoran Avatar Augusta Todoran
  noiembrie 24, 2020

  positive review  Cea mai serioasa scoala de soferi, recomand instuctorul Marius Moldovan pentru calmul, răbdarea si pasiunea cu care is face meseria!

  Sabin Buzas Avatar Sabin Buzas
  noiembrie 23, 2020

  positive review  O școală profesionistă, recomand cu mare placere instructorul Silaghi Paul Cosmin, un instructor care pe parcursul orelor devine un prieten! Promovat din prima-mersi Paul! ? #Keep it up!

  Baraian Sergiu Avatar Baraian Sergiu
  noiembrie 23, 2020

  positive review  Mulțumesc și recomand cu mare drag pe domnul instructor Pop Dan ! ☺️

  Andreea Cămărășan Avatar Andreea Cămărășan
  noiembrie 14, 2020

  positive review  Este o firmă serioasă care oferă prețuri bune și îndeosebi profesionalism. Mult succes în continuare!!!

  Ioan Dracea Avatar Ioan Dracea
  noiembrie 13, 2020

  positive review  Am avut o experiență plăcută, oameni frumoși, profesioniști, înzestrați cu multă răbdare și dorința de a te învăța. Pe lângă faptul că instructorii devin și prietenii tăi, aici ai ocazia să cunoști foarte mulți oameni frumoși, să legi prietenii și să împarți cu ei acest hobby minunat. Indiferent de categoria pentru care vrei să aplici, recomand cu încredere școala Super Driver. Succes tuturor!

  Fazakas Vili Avatar Fazakas Vili
  noiembrie 11, 2020

  positive review  Recomand cu mare incredere aceasta scoala de soferi! Cea mai buna din oras. Multumesc in special domnului instructor Suciu Marius pentru profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada pe tot parcursul desfasurarii sedintelor!

  Rareş Pop Avatar Rareş Pop
  noiembrie 9, 2020

  positive review  Recomand cu încredere Școala de șoferi Super Driver pentru profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă. Am aplicat pentru obținerea categoriei A și am reușit din prima! Cu ajutorul instructorilor Cosmin și Doru am reușit să învăț să conduc o motocicletă, nu doar să obțin permisul. Într-o atmosferă foarte plăcută și degajată, pe lângă obținerea permisului, reușești să îți faci mulți prieteni noi cu, care să poți împărtășii pasiunea și în afara școlii. Pe lângă acești oameni răbdători, pasionați și profesioniști ai parte de multe motociclete, de la cea mai mare la cea mai mică, pentru toate categoriile de vârstă. Aș repeta oricând această experiență și cu siguranță dacă o să aplic pentru alte categorii, o să aleg din nou Super Driver! ?

  Paul Gulea Avatar Paul Gulea
  noiembrie 7, 2020

  positive review  la Super Driver, indiferent de programul tau instructorii vor găsi o cale prin care sa va întâlniți și să faceți ore. Recomand cu încredere.

  Marius Racea Avatar Marius Racea
  noiembrie 7, 2020

  positive review  Este o scoala de soferi pe care o pot recomanda indiferent de categoria pe care doriti sa luati. Instructorii sunt profesionalisti, rabdatori, i-ti ofera in continuu suport, atat didactic cat si tehnic. Acest lucru se poate vedea si prin procentul mare de promovabilitate la examene. Cu ei am luat categoria A din prima. Multumesc pentru rabdare si profesionalism. Asfalt uscat!

  Simon Antal Avatar Simon Antal
  noiembrie 7, 2020

  positive review  Atmosfera buna, colectiv fain, luat permis categoria A fara probleme. Recomand!

  Dani Butiulca Avatar Dani Butiulca
  noiembrie 6, 2020

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver,azi am trecut cu bine si peste examenul practic.Multumesc Super Driver, si in special D-lui instructor Octavian Tutuianu,un om cu multa rabdare si bun simt si un caracter de apreciat.

  Filip Buftea Avatar Filip Buftea
  noiembrie 6, 2020

  positive review  Recomand aceasta scoala de soferi pentru realizarea visului de a poseda permis de conducere si o incredere maxima de a conduce un autivehicul !Am avut marele noroc să fiu eleva acestei școli și a întilni multe persoane care m-au invatat cu daruire legislatia si conducerea. Domnul Suciu Marius -un instructor genial, atât de grijuliu, rabdator , echilibrat si foarte talentat, m-a învățat să conduc în siguranță si cel mai important mi-a demonstrat ca a conduce e o arta și o plăcere. Sunt profund recunoscătoare Domnului Marius pentru felul cum se comporta cu elevii ,devine un prieten de suflet si astfel conducerea devine lipsită de frici și ezitări ? Doamna Anca - o personalitate senina, pozitiva si mereu gata să ajute cu orice doar pentru linistea și succesul elevului. Astazi mi-am realizat visul cu ajutorul acestei scoli. Aș numi această școala -,,Școala pentru viață!" P.S Mulțumesc din suflet din partea familiei mele ❤ Recomand cu încredere ??

  Aliona RC Avatar Aliona RC
  octombrie 29, 2020

  negative review  Cred ca e recomandat sa mergi aici daca esti tanar si ai mult timp liber, instructorii sunt de treaba si cred ca te lasa sa mergi cat ai nevoie ca sa te simti increzator. Daca nu aveti foarte mult timp de pierdut cred ca ar fi o idee buna sa incercati in alta parte. Programarile sunt rare la inceput. Cand te apropii de data examenului te lasa sa te duci zilnic (fara programare, stai la rand), uneori e rezonabil timpul de asteptare dar alteori stai chiar si o ora la rand pentru o tura de poligon in 3m.(3 - 4 persoane pe aceeasi motocicleta si sunt mai multe scoli la rand).

  Florin Anghel Avatar Florin Anghel
  octombrie 26, 2020

  positive review  Mulțumesc echipei Super Driver pentru profesionalismul de care a dat dovada!❗️ Recomand cu încredere pentru rezultate garantate❗️?

  Mădălina Ciornei Avatar Mădălina Ciornei
  octombrie 19, 2020

  positive review  Cea mai bună școală de șoferi! Mulțumesc din suflet domnului instructor Togănel pentru toată răbdarea acordată. Recomand cu incredere!!

  Elii Orasan Avatar Elii Orasan
  octombrie 14, 2020

  positive review  Recomand cu încredere,mulțumesc domnului instructor Marius Suciu,pentru ca a avut răbdare cu mine si m-a ajutat sa imi ating obiectivul,recomand tuturor.

  Adrian Hancu Avatar Adrian Hancu
  octombrie 5, 2020

  positive review  Recomand cu încredere. Cea mai buna școala de șoferi. Mulțumesc domnului instructor Muresan Cosmin pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul pregătirii mele. ☺️

  Cristina Haidu Avatar Cristina Haidu
  septembrie 23, 2020

  positive review  Pe langa materialul didactic de care dispune fiecare elev in parte si profesionalismul de care dau dovada instructorii sa obții permisul cu este o adevarata joaca! RECOMAMD CU TOATA INCREDEREA ACEASTA SCOALA! Multumesc Super Driver!!

  Silviu Moldovan Avatar Silviu Moldovan
  septembrie 10, 2020

  positive review  Recomand cu incredere! In special pe domnul Iacob Gherendi!

  Paul Oprea Avatar Paul Oprea
  septembrie 4, 2020

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi, cei mai buni instructori, in special domnul Tavi Tutuianu?, dar și personal. Multumesc frumos de pregătirea profesionista. Recomand cu cea mai mare încredere. ??

  AndrEea Muresan Avatar AndrEea Muresan
  septembrie 3, 2020

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver , mai ales pe Domnul instructor Tavi !!???

  Marginean Silviu Avatar Marginean Silviu
  august 28, 2020

  positive review  Recomand cu mare drag Super Driver și în special pe instructorul Portik Lehel! ? ?

  Teodora Vaida Avatar Teodora Vaida
  august 19, 2020

  positive review  Mulțumesc pentru tot ajutorul și pentru toată susținerea pe care am primit-o in cadrul acestei scoli. In special tin sa recomand persoana care m-a îndrumat și a avut rabdare sa îmi arate tainele condusului, acesta fiind Suciu Marius!!

  Carla Tudose Avatar Carla Tudose
  august 19, 2020

  positive review  O scoala de soferi super profesionista!Multumesc frumos tuturor celor care m-au instruit! Multumiri speciale lui Doru Vacaru - cel mai bun si rabdator instructor! Recomand cu incredere!

  Alex Solomon Avatar Alex Solomon
  august 17, 2020

  positive review  Recomand cu incredere! Intradevar iesi SuperDriver ? Multumesc mult pentru rabdare si explicatii, Cosmin Muresan! ????

  Cristina Rusu Avatar Cristina Rusu
  august 10, 2020

  positive review  Răbdare, calm și profesionalism! Asta îl caracterizează pe COSMIN MUREȘAN! Recomand cu cea mai mare încredere! ?

  Alexandra Suciu Avatar Alexandra Suciu
  august 10, 2020

  positive review  Cei mai buni, recomand cu mare drag! Cel mai bun instructor, Cosmin Muresan????????

  Adela Cirbus Avatar Adela Cirbus
  august 5, 2020

  positive review  Recomand cu toată încrederea Super Driver. ?

  Seby Pal Avatar Seby Pal
  august 5, 2020

  positive review  5 stele pentru Super Driver şi cea mai călduroasă recomandare pentru cel mai fain şi profi instructor, Paul Cosmin Silaghi! Jos pălăria! Încep cu şcoala! Vreau să îi mulțumesc Ancăi pentru ajutor şi pentru promptitudine şi profesorilor de la cursurile de legislație pentru explicațiile complete. Suporturile de curs au fost foarte bine structurate, aplicația şcolii şi mediul de învățare m-au ajutat să înțeleg şi să îmi însuşesc foarte rapid toate noțiunile pentru a deveni un participant la trafic pregătit iar materialele video care au însoțit noțiunile teoretice sunt foarte bine făcute şi de un real ajutor! O şcoală adaptată zilelor în care trăim, într-un oraş european, care se foloseşte eficient de tehnologie pentru a pregăti şoferi buni! Şi am ajuns la Paul Cosmin Silaghi, cel mai fain instructor pe care îl puteam nimeri 🙂 Încă de la început am simțit că am în dreapta mea un prieten, foarte bine pregătit, calm şi calculat care mi-a explicat foarte bine ce am de făcut, cum să folosesc eficient maşina, cum să reacționez la toate situațiile din trafic, cum să corectez anumite greşeli, cum să execut corect toate manevrele, care mi-a arătat şi alte repere decât cele clasice, care a structurat foarte eficient orele de conducere în aşa fel încât am ajuns să conduc în tot oraşul dar şi în afara lui, am învățat să fiu atentă la toți factorii şi să conduc lin şi cu încredere. Faptul că a inclus în orele de pregătire şi o simulare de examen m-a făcut să scap de orice emoții la examenul propriu-zis şi pentru asta îi mulțumesc din suflet. Am condus foarte frumos şi la examen şi promit că o să îl fac mândru şi în calitate de şofer! Pentru mine şcoala de şoferi a fost o experiență faină şi acum SUNT ŞOFER!

  Calina Maria Purje Avatar Calina Maria Purje
  august 4, 2020

  positive review  Recomand cu incredere aceasta scoala de soferi, si multumesc instructorului Portik Lehel pentru profesionalism 🙂

  Anastasia Boaghi Gavriliţă Avatar Anastasia Boaghi Gavriliţă
  august 3, 2020

  positive review  Recomand cu incredere Scoala de Soferi Super Driver. Ii multumesc lui Cosmin Muresan pentru rabdarea si explicatiile sale.

  Vlad Albu Avatar Vlad Albu
  august 3, 2020

  positive review  Recomand cu incredere scoala de șoferi Super Driver. Dacă îți dorești să susții orele de condus in liniște, calmitate cat si explicabile %100, iti recomand cu incredere maxima instructorul Suciu Marius!

  Aurellya Mca Avatar Aurellya Mca
  iulie 27, 2020

  positive review  SUCIU MARIUS❤ iti multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat, pentru rabdarea pe care ai avut-o si pentru întreaga dedicare. Ești un om deosebit ?. Sunt fericita ca de azi sunt soferita dar tristă pt ca am terminat orele de conducere, a fost o adevărată plăcere să cooperez cu tine. Recomand din suflet.

  Laura Ștefania Avatar Laura Ștefania
  iulie 27, 2020

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver și în special pe instructorul Mureșan Cosmin care este un om extraordinar și foarte răbdător! ☺️

  Larisa Ioana Iuga Avatar Larisa Ioana Iuga
  iulie 22, 2020

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver!! si in special multumesc instructorului Portik Lehel pentru incredera si rabdarea acordata!!!

  Gabriella Brigitta Avatar Gabriella Brigitta
  iulie 15, 2020

  positive review  Recomand cu incredere aceasta scoala si in special pe instructorul Ciprian Lupea, care m-a ajutat sa obtin permisul "din prima", avand rabdare cu mine la inceput si incercand sa scoata ce e mai bun din elevii lui. Cei de la secretariat m-au ajutat de asemenea si au dat dovada de profesionalism oricand am avut nevoie de ajutor.

  Claudiu Motoc Avatar Claudiu Motoc
  iulie 11, 2020

  positive review  Seriozitate maximă! Recomand cu cea mai mare încredere pe instructorul Laurențiu Stroe !

  Alin Moldovan Avatar Alin Moldovan
  iulie 6, 2020

  positive review  Recomand Super Driver! Multumesc instructorului Laurentiu Stroe .

  Daniela Stan Avatar Daniela Stan
  iulie 6, 2020

  positive review  Am sustinut orele cu instructorul Tavi Tutuianu . Sunt foarte multumita si recomand Super Drive

  Daria Dicu Avatar Daria Dicu
  iulie 1, 2020

  positive review  L-am avut instructor pe dl Tavi Tutuianu si sunt extrem de multumit de cum au decurs orele de condus. Am luat examenul din prima incercare si recomand cu drag Super Driver. ??

  Raul Sebastian Avatar Raul Sebastian
  iulie 1, 2020

  positive review  Recomand cu toată încrederea Școala de șoferi Super Driver! Mulțumesc instructorului Mureșan Cosmin, care este un profesionist și un om de milioane!???Anca, ești minunată!Va mulțumesc!

  Laslo Carmen Ioana Avatar Laslo Carmen Ioana
  iunie 23, 2020

  positive review  Recomand Super Driver! Tavi Țuțuianu, un instructor extraordinar, plin de profesionalism și cu foarte multă răbdare. Mulțumesc Tavi pentru tot ce m-ai învățat, pentru implicarea ta și pentru că m-ai ajutat să am încredere în mine! Te recomand cu drag! ?

  Roxana Ţăran Avatar Roxana Ţăran
  iunie 23, 2020

  positive review  Recomand cu încredere! Instructorii sunt bine pregătiți, dau dovadă de respect și calmitate. Tavi Țuțuianu, mulțumesc pentru pregătire, abia aștept să ne vedem în trafic! ?

  Iustina Poinariu Avatar Iustina Poinariu
  iunie 18, 2020

  positive review  Recomand cu incredere! Cel mai bun instructor, Marius Suciu!!!!?

  Carmen Hancu Avatar Carmen Hancu
  iunie 18, 2020

  positive review  Recomand cu toată încrederea școala de șoferi Super Driver pentru profesionalismul, seriozitatea, răbdarea și devotamentul celor de la secretariat si in special domnului instructor Suciu Marius care este un om deosebit de dedicat elevilor săi și cu ajutorul căruia am reusit sa iau permisul din prima! ?

  Bethina Thellmann Avatar Bethina Thellmann
  iunie 15, 2020

  positive review  Recomand serviciile Super Driver, atât pentru profesionalism cât și pentru răbdarea din timpul orelor de condus, cu referire la instructorul Lehel! Foarte mulțumită!

  Andrea Cîndea Avatar Andrea Cîndea
  iunie 15, 2020

  positive review  Cosmin Mureșan, un instructor excelent, cu multă răbdare si cu răspuns la orice întrebare, explicațiile lui sunt pe înțelesul tuturor! Il recomand cu mare încredere tuturor noilor elevi!

  Suciu Giorgiana Avatar Suciu Giorgiana
  iunie 4, 2020

  positive review  Tavi, un profesor excepțional de excepțional . Mulțumesc! ❤

  Ioana Gașpar Avatar Ioana Gașpar
  mai 5, 2020

  positive review  cei mai bunii!!! #Toganel Constantin

  Marian Gangal Avatar Marian Gangal
  martie 16, 2020

  positive review  cea mai buna scoala de conducatori autoo!!recomand cu incredere ??

  Florin Gangal Avatar Florin Gangal
  martie 16, 2020

  positive review  Recomand, in special pe Cipri ca instructor

  Rac Horea Valentin Avatar Rac Horea Valentin
  martie 13, 2020

  positive review  Recomand cu încredere pentru serviciile profesionale oferite ,un colectiv minunat. Multumesc scolii Super Driver si in special instructorului Silaghi Paul Cosmin.

  Anamaria Munteanu Avatar Anamaria Munteanu
  martie 12, 2020

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi! O recomand cu incredere!!!!????????

  Oana Hădărag Avatar Oana Hădărag
  martie 6, 2020

  positive review  Domnul Toganel este un om extraordinar si cel mai bun instructor auto pe care si-l poate dori cineva! Il recomand cu tot dragul!:)

  Ioana Dana Coman Avatar Ioana Dana Coman
  martie 5, 2020

  positive review  Cea mai bună scoala.Multumesc instructorului Muresan Cosmin .

  Iuga Ionut Cornel Avatar Iuga Ionut Cornel
  martie 4, 2020

  positive review  Mulțumesc Super Driver și de asemenea instructorului Paul Silaghi !!! ????

  Lucian Racz Avatar Lucian Racz
  martie 2, 2020

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi,recomand cu toata increderea,super oameni!Ii multumesc in special instructorului Doru Vacaru pt tot ce ma invatat,pt rabdare!☺ ☆☆☆☆☆

  Petrea Claudia Avatar Petrea Claudia
  februarie 27, 2020

  positive review  recomand scoala super driver pentru toata lumea si mai ales pe domnul toganel constantin un instructor de nota 10 va multumesc

  Csabi Melania Avatar Csabi Melania
  februarie 24, 2020

  positive review  Recomand cu încredere școală de șoferi super driver 5stele

  Tolan Ioan Sebastian Avatar Tolan Ioan Sebastian
  februarie 19, 2020

  positive review  Foarte mulțumit! Permis din prima! Recomand!

  Cristi Feurdean Avatar Cristi Feurdean
  februarie 10, 2020

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi !!!! Instructori excelenti !!!!

  Vlad Bojan Avatar Vlad Bojan
  februarie 10, 2020

  positive review  Recomand cu incredere Scoala de soferi SuperDriver cat si pe Domnul Instructor Auto Stroe Laurentiu caruia ii multumesc pentru orele de pregatire auto. Am avut si voi avea in continuare de invatat de la dânsul fiind un om cu un caracter deosebit si diferit de majoritatea instructorilor avand un amalgam de cunostinte si experiente in șofat, tin sa ii multumesc mult pentru rabdarea cu mine si alti elevi care au excelat cu brio examenul auto . Multumesc mult Domnului profesor de legislatie Dan Aldea pentru orele de legislatie si Domnului Doru Vacaru pentru ora lui speciala pe care o preda mereu cu o energie pozitiva ! Multumesc Doamna Anca Moldovan pentru sustinerea pe care a depus o pentru a ma motiva mereu ca exista loc de mai bine oriunde! O SCOALA DE SOFERI PLACUTA PE CARE O RECOMAND CU DRAG TUTUROR CARORA DORESC SA DEVINA SOFERI! ❤️

  Achim Laurentiu Avatar Achim Laurentiu
  februarie 6, 2020

  positive review  Cea mai bună școală, pe care o recomand cu încredere. Mulțumesc in special instructorului Cosmin Muresan pentru rabdarea,calmul și priceperea de care a dat dovadă! Datorită lui am obținut permisul " din prima " . multumesc !

  Renata Zsigmond Avatar Renata Zsigmond
  februarie 3, 2020

  positive review  Oameni plini de profesionalism și răbdare. Alături de ei reușita este garantata. Ii mulțumesc în special instructorului care m-a ghidat, Ciprian Lupea. Recomand cu mare drag.?

  Carina Kiss Avatar Carina Kiss
  ianuarie 28, 2020

  positive review  cei mai buni!! @Cipri Lupea

  Eduard Boldea Avatar Eduard Boldea
  ianuarie 27, 2020

  positive review  Cea mai buna scoala de soferi din Mures, si o echipa de nota zece, mai ales Cipri si Anca?.

  Borla Mihai Avatar Borla Mihai
  ianuarie 9, 2020

  positive review  Cosmin Muresan cel mai bun instructor !!!

  Orsi Vivien Avatar Orsi Vivien
  decembrie 30, 2019

  positive review  Am avut placerea si norocul de a avea un intructor care mi-a fost mult mai mult de atat , Laurentiu Stroe , un om deosebit care m-a invatat asa cum trebuie soferia , recomand cu incredere !

  Silviu Chirtes Avatar Silviu Chirtes
  noiembrie 1, 2019

  positive review  Foarte multumit!! ??Multumesc @Cipri Lupea!!!

  Szász Nándor-István Avatar Szász Nándor-István
  octombrie 21, 2019

  positive review  Cea mai tare școala de șoferi! Mulțumiri speciale domnului instructor Iacob Gherendi pentru grija și răbdarea de care a dat dovada pe parcursul ședințelor!

  Septimiu Huruba Avatar Septimiu Huruba
  octombrie 17, 2019

  positive review  Recomand cu mare încredere!! Cipri Lupea super instructor!

  Alex Masca Avatar Alex Masca
  octombrie 7, 2019

  positive review  Numai cuvinte de lauda, Super Driver, sunteti cei mai tari!

  Moga Cătălin Avatar Moga Cătălin
  octombrie 2, 2019

  positive review  Ce-a mai buna scoala din oras. Recomand cu cea mai mare incredere.

  Vidrasan Paul Avatar Vidrasan Paul
  octombrie 1, 2019

  positive review  Recomand! Oameni faini si de treaba! Instructori foarte buni! Multumesc Domnului Iacob!

  Daniel Faur Avatar Daniel Faur
  septembrie 23, 2019

  positive review  Dacă ești o persoană pesimistă și crezi ca nu vei reuși din prima te inseli, sau spui asta pentru ca încă nu ai întâlnit cel mai răbdător și calm instructor, Octavian Țuțuianu ? Ii mulțumesc din suflet pentru faptul ca a știut mereu sa ma încurajeze, sa uit de frică și sa am mai multă încredere in mine! Recomand cu cea mai mare încredere! 5 ⭐️

  Iulia Dandea Avatar Iulia Dandea
  septembrie 19, 2019

  positive review  Cea mai bună!O recomand cu încredere!Am avut o experiență minunată într-un mediu plăcut!Instructorului ,Tavi Tutuianul îi mulțumesc din suflet pentru răbdarea avută și pentru tot ce m-a învățat!Fără el nu aș fi reușit!Orele cu el au fost plăcute,cu glume,dar în același timp și serioase când era nevoie!E cel mai bun instructorul!Vă mulțumesc pentru tot!?

  Sorina Bacos Avatar Sorina Bacos
  septembrie 19, 2019

  positive review  Experienta petrecuta alaturi de instructor a fost una extrem de placuta, fiind incepator, instructorul a avut rabdare si am putut invata rapid sa conduc. Instructorul Stroe Laurențiu este cel mai bun. Il recomand tuturor celor care vor sa isi ia permisul.. mulțumesc mult Lau ești o persoana de nota 10!

  Claudiu Beldean Avatar Claudiu Beldean
  septembrie 2, 2019

  positive review  Sunt foarte multumita de serviciile oferite de catre super drive. Alaturi de instructorul meu Octavian am putut promova examenul auto din prima?.

  Georgiana Milascon Avatar Georgiana Milascon
  septembrie 2, 2019

  positive review  Recomand Cosmin Mureșan!!!

  Adrian Toth Avatar Adrian Toth
  iulie 31, 2019

  positive review  Recomand scoala de soferi auto, am reusit sa iau sala si traseul din prima , multumesc Super Driver Expert

  Gabi Matei Avatar Gabi Matei
  iulie 29, 2019

  positive review  Cea mai tare școală de șoferi!! Și cel mai tare instructor, Tavi Tutuianu? mulțumesc pentru tot!!!?

  Alex Morar Avatar Alex Morar
  iulie 26, 2019

  positive review  Super mulțumit de alegerea făcută, o echipă de profesioniști. Îi mulțumesc în special instructorului meu Cosmin Mureșan , om cu răbdare, înțelegător. Un instructor cum toți ar trebui să fie. Vă mulțumesc pentru tot și recomand cu drag SuperDriver.

  Andrei Ungur Avatar Andrei Ungur
  iulie 10, 2019

  positive review  Super mulțumită de alegerea făcută! O echipă de profesioniști dedicată în totalitate acestui domeniu. Mulțumesc pentru răbdare și profesionalism, Cipri Lupea! Mulțumesc Super Driver pentru permisul luat din prima!!! ???

  Morar Luminiţa Avatar Morar Luminiţa
  iulie 8, 2019

  positive review  Nota 10 pentru Super Driver si pentru persoana care a fost mai mult decat un instructor in timpul sedintelor si nu numai. Recomand Laur Stroe daca esti in cautare de un instructor pasionat, interesat de proprii elevi, care te poate transforma intr un sofer bun, precaut si responsabil. Mai mult decat atat, sedintele petrecute cu el sunt insotite de lectii de viata, modalitati prin care poti evolua ca persoana, iar treptat, cu o buna intelegere si ascultare, te vei indrepta catre aceasta directie. Multumesc Laur, pentru rabdarea pe care a avut o cu un novice ca mine, de profesionalismul executat ca la carte si multe altele.

  Adrian Sărmăşan Avatar Adrian Sărmăşan
  iulie 8, 2019

  positive review  Oameni faini si instructori buni, recomand!!

  Ştefan Peter Avatar Ştefan Peter
  iunie 24, 2019

  positive review  Oameni faini, recomand cu drag!

  Roxana Rotariu Avatar Roxana Rotariu
  iunie 12, 2019

  positive review  The best team ! Va multumesc din suflet : Anca , Dan Aldea. Cipri si nu in ultimul rand lui Lehel !Recomand cu drag !!

  CostyCrystina Gavriloaia Avatar CostyCrystina Gavriloaia
  iunie 10, 2019

  positive review  Cea mai bună școală de șoferi, cu instructori care sunt cu adevărat profesioniști, și cu cel mai bun profesor de legislație.

  Ioan-Valerian Anton Avatar Ioan-Valerian Anton
  iunie 7, 2019

  positive review  Recomand cu încredere, Portik Lehel cel mai bun instructor!

  Alin Borzoș Avatar Alin Borzoș
  mai 29, 2019

  positive review  Recomand cu încredere. Mii de mulțumiri instructorului Ciprian Lupea care m-a făcut să merg cu drag la fiecare ședință. Este foarte calm, răbdător și dispus sa explice de câte ori este nevoie. Dacă crezi că nu ai reuși să iei permisul din prima, încă nu l-ai cunoscut pe el. ☺️

  Ioana Ciontos Avatar Ioana Ciontos
  mai 29, 2019

  positive review  Recomand cu incredere ! Cel mai bun instructor Muresan Cosmin !

  Ionut Andrei Avatar Ionut Andrei
  mai 8, 2019

  positive review  Super Driver o super școala de șoferi ?. Mulțumesc Doru Vacaru pentru răbdarea care ai avut-o cu mine. In afara de examen, unul dintre cele mai stresante momente e când conduci prima data singur. Atunci mi-am zis: “Doru m-a învățat tot ce trebuie sa știu”, iar stresul a dispărut. Recomand Super Driver , o școala cu instructori foarte buni. Doru Vacaru un super instructor?.

  Ioana Maria Avatar Ioana Maria
  aprilie 7, 2019

  positive review  M-am inscris la scoala de soferi doar ca sa imi dovedesc ca nu voi fi in stare niciodata sa conduc o masina. Am vrut sa inchid odata pentru totdeauna gura tuturor celor care ma sacaiau frecvent cu intrebarea: "De ce nu ai permis!?" Voiam sa le spun clar ca am incercat dar ca nu sunt "apta" pentru asta si gata :)) Si uite ca am ajuns ziua in care sa recomand cu drag scoala de soferi. Multumesc mult instructorului Tavi Tutuianu pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine. Nu stiu cine ar fi reusit sa se descurce mai bine decat el cu un om asa pesimist si neincrezator ca mine:)) Stau si ma gandesc si acum ca daca nu l-as fi avut pe el ca instructor cu siguranta nu as mai fi continuat orele. Intotdeauna era gata sa imi explice din nou si din nou ceea ce nu intelegeam, sa ma incurajeze si sa-mi deseneze traseele dificile:) Nu stiu cum v-am gasit pe voi din multitudinea de scoli existente in Mures..dar consider ca am facut cea mai buna alegere cand am ales sa ma inscriu la Super Driver. 🙂

  Stefania Voiculescu Avatar Stefania Voiculescu
  martie 31, 2019

  positive review  Recomand.... Cea mai bună școală de șoferi

  Dede Anton-dan Avatar Dede Anton-dan
  martie 21, 2019

  positive review  Recomand scoala pt oricine isi doreste sa invete sa conduca corect ! Doru , un instructor calm si cu foarte multa rabdare si Anca la birou, mereu dornica sa ajute ! Va multumesc pt rabdare , profesionalism si tot ce am invatat de la voi ??

  Ioana Maria Catana Avatar Ioana Maria Catana
  februarie 28, 2019

  positive review  Cea mai bună școală de șoferi..Cel mai bun instructor Stroe Laurențiu...îți multumesc pentru rabdare și pentru tot ce m-ai învățat...recomand cu înceredere Super-Driver...merită toate felicitările pentru ceea ce fac??

  Lavinia Gabor Avatar Lavinia Gabor
  februarie 21, 2019

  positive review  Recomand cu incredere, ce-i mai buni !!!

  Vali Porime Avatar Vali Porime
  februarie 8, 2019

  positive review  Recomand cu incredere școala de soferi Super Driver! Sunt foarte mulțumită de toate serviciile pe care mi le-au oferit, atat pe parcursul orelor de legislatie, cat si la orele de conducere. Este singura școală de șoferi la care am vrut să mă duc si cred ca este singura școală de șoferi cea mai bună din orașul nostru. De asemenea intructorului meu Cipri Lupea cel mai bun din punct de vedere deoarece e instructorul meu si are răbdare cu mine chiar dacă fac unele greșeli el ma ajută să nu le mai fac. Mai pot zice despre el că e un om calm care te ascultă când ai ceva de zis si nu strigă niciodată. Toți instructorii sunt buni nu pot zice că nu,dar eu sunt foarte mulțumită de Cipri! Recomand cu mare încredere Scoala De Soferi Mures. Mulțumesc! ?

  Izabella Florentina Avatar Izabella Florentina
  februarie 7, 2019

  positive review  Recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver! Sunt foarte multumita de toate serviciile pe care mi le-au oferit, atat pe parcursul orelor de legislatie, cat si la orele de conducere. Este singura scoala de soferi, actuala din Targu Mures, la care ai posibilitatea de a te preevalua inaintea sustinerii traseului. Astazi am sustinut examenul si am fost admisa din prima la proba practica si vreau sa ii multumesc, in special, instructorului meu Gherendi Iacob pentru rabdarea avuta, indrumarea si sustinerea oferita, dar si intregii echipe. Sunteti niste oameni deosebiti. Multumesc! ?

  Roxana Avram Avatar Roxana Avram
  februarie 4, 2019

  positive review  Profesionisti. Recomand 100%! ?

  Ionela Movileanu Avatar Ionela Movileanu
  ianuarie 28, 2019

  positive review  Simulator de condus pentru incepatori , curs demonstrativ pentru condus si instructori care isi dau tot interesul sa te pregatesti si sa reusesti la examen cu simulari si staff-ul care te ajuta cu orice problema si intrebare ! ?? foarte multumita !

  Carmina Moreira Temneanu Avatar Carmina Moreira Temneanu
  ianuarie 27, 2019

  positive review  Dragi viitori soferi.A-ti optat pentru scoala de soferi Super Driver pentru a invata arta de a conduce?Atunci felicitari pentru ca a-ti facut cea mai buna alegere.Aici ve-ti gasi o echipa de profesionisti pe care va puteti baza.Va spun din proprie experienta deoarece si eu sunt o proaspat sofer si sunt fericit ca am reusit sa promovez examenele , asta datorita unui om minunat,un profesor si un instructor desavarsit, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale, pentru rabdarea si calmul de care a dat dovada, precum si pentru incurajarile de care chiar aveam nevoie. Va multumesc din suflet d-le Iacob .Multumesc si d-nei Anca ca a fost linga mine cind aveam nevoie.Nu il uit nici pe Domnul Vacaru care mi-a fost alături . Va multumesc a-ti fost pentru mine ca o familie.Din punctul meu de vedere a-ti castigat licitatia de ceea mai buna scoala de șoferi din Targu Mures . Ii sunt recunoscator si Domnului profesoru de legislatie Aldea Dan .Bravo Felicitări Super Driver !!!!

  Nacu Stefan Adrian Avatar Nacu Stefan Adrian
  ianuarie 27, 2019

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi si cei mai faini oameni! O recomand cu incredere. Mulțumesc mult, Octavian Țuțuianu, you’re the best!

  Loredana Butuc Avatar Loredana Butuc
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Recomand fiindcă, secretara lor e super drăguță si te ajută in orice problemă! Iar istructorul lor, Cosmin Mureșan, a avut foarte multă răbdare, niciodată nu a ridicat tonul si in momentul când greșeai iți explica foarte frumos până pricepeai și corectai greșeala! Si dacă trebuia iti repete același lucru și de 100 de ori si tot frumos! Foarte bun instructor!! Sunt sigură că de aceea am reușit la examen pentru că m-a învățat să conduc cum trebuie, mulțumesc foarte frumos Cosmin!

  Ilona Tămaș Avatar Ilona Tămaș
  ianuarie 17, 2019

  positive review  Cea mai faina scoală, cei mai faini oameni! Va mulțumesc pentru tot, in special lui Tavi, care e cel mai răbdător instructor! Recomand cu drag! ??

  Andreea Măruş Avatar Andreea Măruş
  ianuarie 9, 2019

  positive review  Cea mai bună școală, cu oameni profesioniști care te ajută ori de câte ori ai nevoie!!! Vă mulțumesc pentru tot, mai ales instructorului Lupea Ciprian, cel care m-a ajutat foarte foarte mult! Recomand pentru toți! ??

  Melania Simon Avatar Melania Simon
  ianuarie 7, 2019

  positive review  Dacă vrei să iei permisul din prima , Super Driver este cea mai bună alegere . Din partea mea 5 stele

  Alex Milasan Avatar Alex Milasan
  decembrie 19, 2018

  positive review  Best school drive in town ?. Un loc unde întâlnești doar profesioniști gata sa îți vina in ajutor pentru a lua permisul de conducere cu brio. Recomand cu încredere! Mii de mulțumiri in special instructorului Doru Vacaru pentru răbdare și profesionalism!

  Ana-Maria Lubeniță-Enache Avatar Ana-Maria Lubeniță-Enache
  decembrie 17, 2018

  positive review  O echipă tânără și dedicată, alături de care vei avea parte de o atmosferă relaxantă și prietenoasă pentru a obține carnetul de conducere. Mulțumesc pentru tot, și mai ales instructorului Cosmin Mureșan pentru calmul și profesionalismul oferite în decursul ședințelor. Recomand călduros această școală!

  Mircea Jiga Avatar Mircea Jiga
  decembrie 10, 2018

  positive review  O experiență minunata alături de o echipă de oameni profesioniști. Tin sa ii multumesc in special instructorului meu, Ciprian.?

  Lucian Bucur Avatar Lucian Bucur
  decembrie 5, 2018

  positive review  Dacã încã ai impresia cã nu se poate o reusitã din prima, cu sigurantã te înseli(sau nu l-ai întâlnit încă pe Laur Stroe)! Multumesc mult, Stroe Laurențiu, pentru implicarea, rãbdarea si consecvența de care ai dat dovadã! Ai toatã admirația pentru fiecare sedințã în parte (cu bune si rele?)! 5?

  Borodi Cristina Avatar Borodi Cristina
  noiembrie 28, 2018

  positive review  recomand! multumesc Tavi esti the best!

  Jakab Tunde Avatar Jakab Tunde
  noiembrie 26, 2018

  positive review  5⭐ Vă mulțumesc pentru experiența utilă și plăcută, o echipă profesionistă. Îi mulțumesc în special instructorului Laurențiu Stroe. Recomand Școala de șoferi Super Driver.

  Bianca Morarean Avatar Bianca Morarean
  noiembrie 12, 2018

  positive review  5 STELE PT CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI! Oameni faini, echipa faina si reusita pe masura! Multumesc CELUI MAI BUN INSTRUCTOR, Laurentiu Stroe pt tot ceea ce m-a invatat si pt toata rabdarea care a avut-o cu mine in sedintele facute. IL RECOMAND CU TOATA INCREDEREA! CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI "SUPER DRIVER"!

  Gina Milasan Avatar Gina Milasan
  noiembrie 12, 2018

  positive review  Recomand cu încredere ?Instructori buni și reușite pe măsură

  Veronica Ciocarlan Avatar Veronica Ciocarlan
  noiembrie 8, 2018

  positive review  Recomand aceasta scoala de soferi! Multe multumiri instructorului Laurentiu Stroe, pentru seriorizitate si pentru rabdare, dar si pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a lua permisul din prima!

  Dragos Vultur Avatar Dragos Vultur
  noiembrie 1, 2018

  positive review  Cea mai bună școală, pe care o recomand cu încredere. Mulțumesc din suflet domnului instructor Cosmin Mureșan. Este cel mai bun instructor, o persoană foarte calmă, cu foarte multă răbdare, un adevarat pedagog cu un spirit didactic deosebit și de la care este imposibil să nu poți învăța să conduci. Datorită lui am reușit să iau permisul din prima.

  Elvira Pop Avatar Elvira Pop
  octombrie 26, 2018

  positive review  Recomand cu încredere scoala! Sincere multumiri instructorului Cosmin Mureșan pentru posibilitatea de a lua permisul din prima.

  Ion Ciorescu Avatar Ion Ciorescu
  octombrie 25, 2018

  positive review  Școala de nota 10 ? Atitudine serioasă cu profesioniști!!! Examen susținut din prima încercare e mai mult decât posibil ?‍♀️

  Ciorescu Alina Avatar Ciorescu Alina
  octombrie 25, 2018

  positive review  Recomand această școală. Instructorii sunt profesioniști și serioși. Multe mulțumiri lui Cosmin Mureșan.

  Alex Tamas Avatar Alex Tamas
  octombrie 24, 2018

  positive review  Sunt foarte mulțumită de profesionalismul întâlnit la super driver, de la primul curs de legislație până la ultima ședință de condus ? Recomand!

  Mihaela Haiduc Avatar Mihaela Haiduc
  octombrie 17, 2018

  positive review  recomand socala de soferi super driver seriozitate si cei mai buni instructori

  Beres Bogdan Avatar Beres Bogdan
  octombrie 17, 2018

  positive review  Foarte multumita de interactiunea cu Super Driver! Orele de legislatie sunt abordate cu seriozitate si detalii. La partea de pregatire practica nu am decat cuvinte de lauda pentru Laurentiu Stroe: cel mai rabdator si minutios instructor ever!

  Cristina Băciuț Avatar Cristina Băciuț
  octombrie 15, 2018

  positive review  Cea mai bună școală!!!!!!

  Alexandra Cazan Avatar Alexandra Cazan
  septembrie 24, 2018

  positive review  Va multumesc din tot sufletul pentru răbdarea și felul în care v-ati comportat cu mine sunteti cea mai bună scoala de șoferi! Va multumesc mult! RECOMAND ���

  Christian Krafft Avatar Christian Krafft
  septembrie 20, 2018

  positive review  Am fost foarte multumita de serviciile pe care leam primit! Recomand oricui!?

  Matei Diana Avatar Matei Diana
  septembrie 19, 2018

  positive review  5 stele pentru scoala de soferi Super Driver si 5 stele pentru Cosmin! Multumesc!

  Laura Negru Avatar Laura Negru
  septembrie 7, 2018

  positive review  Eu le-as da mai multe stele insa sunt maxim 5 din pacate :). Sunt o echipa de oameni tineri și frumoși, instructori de nota 10*, foarte deschiși in a-i invata și pe alți doritori tot ce tine de tainele ascunse ale circulației pe doua roti si nu numai! Recomand cu încredere cursurile acestei minunate scoli!!! Ps felicitări pentru profesionalismul de care dați dovada!!!! ??

  Ursuț Elisabeta Avatar Ursuț Elisabeta
  septembrie 6, 2018

  positive review  Recomand cu drag! Corectitudine, atitudine pozitiva și un instructor de nota 10! ?

  Valentina Popa Avatar Valentina Popa
  august 27, 2018

  positive review  Super multumit. Instructori de nota 10. Am luat categoria A2 din prima. Recomand cu caldura.

  Erik Fulop Avatar Erik Fulop
  august 27, 2018

  positive review  Super driver! Super scoala, super oameni! Echipa de profesionisti! Recomand!

  Adina Paula Găburoi Avatar Adina Paula Găburoi
  august 24, 2018

  positive review  Super driver, doua cuvinte:Seriozitate si profesionalism. Va multumesc!

  Andrei Sandor Avatar Andrei Sandor
  august 20, 2018

  positive review  Multumesc Super Driver pentru tot profesionalimul de care ati dat dovada si multumesc in special Super Instructorului Laur Stroe pentru toata rabdarea si pentru toate explicatiile transmise.

  Maria Stefan Avatar Maria Stefan
  august 20, 2018

  positive review  multumesc foarte mult ... o scoala cum ar trebui sa fie toate !!! merita mai mult decat "CINCI" ☆☆☆☆☆ recomand!!! ?

  Salaghie Ciprian Danut Avatar Salaghie Ciprian Danut
  august 8, 2018

  positive review  RECOMAND: Pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Pentru seriozitatea cu care isi trateaza cursantii. Vei găsi aici o echipa de profesioniști care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre conducerea autovehiculelor. O școală clădită pe principii solide,pe respect pentru cei care vor să învețe aici. Eu sunt foarte mulțumită !

  Livia Ciungan Avatar Livia Ciungan
  august 6, 2018

  positive review  Super tare. Multumit 100 %. Recomand

  Bakos Eugen-Andrei Avatar Bakos Eugen-Andrei
  august 6, 2018

  positive review  5 stelute si recomand cu toata incredere ��

  Codruța Oltean Avatar Codruța Oltean
  august 1, 2018

  positive review  5 stele atat pentru orele de condus cat si pentru orele de legislatie! Ii multumesc in special lui Laurentiu Stroe, instructor super bun, om si mai fain. Daca vrei sa inveti cu seriozitate ce inseamna soferia, dar sa fie si distractiv in acelasi timp, alege-l pe el, recomand cu cea mai mare incredere!

  Tekla Parajdi Avatar Tekla Parajdi
  august 1, 2018

  positive review  Recomand!

  Sorina Marincas Avatar Sorina Marincas
  iulie 30, 2018

  Multumesc domnului instructor Cosmin Muresan pentru tot ce m ati invatat sunteti un instructor un pedagog adevarat dar mai ales un om excelent si minunat Multumesc pentru incurajari . Multumesc Super Driver sunteti minunati imi pare bine ca am ajuns la scoala Dumneavoastra . Va recomand cu drag .

  Tunde Demeter Avatar Tunde Demeter
  iulie 23, 2018

  Recomand!

  Radu Timar Avatar Radu Timar
  iulie 9, 2018

  positive review  Super multumit!!!

  David Potor Avatar David Potor
  iulie 5, 2018

  COSMIN MURESAN! Multumesc pentru tot ce m ai invatat, pentru rabdare, pentru incurajari si pentru bunul simt de care ai dat dovada pe tot parcursul orelor. Am fost o echipa adevarata si asta s-a vazut la final! 5 stelute pentru Cosmin! 5 stelute Super Driver!!

  Irina Irimia Avatar Irina Irimia
  iulie 5, 2018

  positive review  Am avut un instructor foarte dedicat! Multumesc mult Tavi pentru toată răbdarea și susținerea!! A contat foarte mult! O echipă foarte Tare!

  Evelyn Ţînţ Avatar Evelyn Ţînţ
  iulie 4, 2018

  positive review  Cei mai tari!Am luat și sala și traseul din prima! Va mulțumesc foarte mult!

  Maria Elena Gyorgy Avatar Maria Elena Gyorgy
  iulie 4, 2018

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver si super instructorul Tavi Tutuianu! Multumesc pentru tot!

  Alexandra Calugar Avatar Alexandra Calugar
  iulie 3, 2018

  Recomand cu incredere!! O scoala de soferi cu mult profesionalism! Cea mai buna din oras!

  Alexandra Bufnea Avatar Alexandra Bufnea
  iunie 27, 2018

  Excelent! Instructorul Laurențiu Stroe este foarte bun, îl recomand 100%!!

  Dragos Chiorean Avatar Dragos Chiorean
  iunie 27, 2018

  O echipa de profesionisti. Instructorul a fost foarte calm. Recomand

  Anca Dobrater Avatar Anca Dobrater
  iunie 19, 2018

  positive review  Sunt foarte multumit la condițiile care mi s-au propus si recomand cu incredere tuturor mai ales pe domnul instructor Stroe Laurentiu ! Multumesc pentru tot ajutorul si toate cele învățate ! ��

  Darius Rosca Avatar Darius Rosca
  iunie 13, 2018

  positive review  Sunt foarte multumit cu toate serviciile ale scoala super driver.Multumesc tuturor persoanelor care ma ajutat casa il obtin permisul de conducere. Doar in primul rand multumesc pnetru Stroe Laurentiu ca a avaut rabdare la mine si nu numai un sofer a facut din mine ca si un om mai bun. ���

  Szabo Csabi Avatar Szabo Csabi
  iunie 7, 2018

  positive review  Cea mai buna, recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver!!! Mulțumesc instructorului, Doru Vacaru pentru răbdare si profesionalism!!!

  Ecaterina Laşcu Avatar Ecaterina Laşcu
  aprilie 16, 2018

  Multumesc pentru permisul luat din prima . Multumesc in special domnului profesor de legislatie cat si domnului instructor Gherendi Iacob. Un om profesionist , foarte calm si prietenos. Recomand cu incredere Super Driver. Cea mai buna scoala !!!

  Dragoș Moldovan Avatar Dragoș Moldovan
  februarie 1, 2018

  Foarte mulțumit,o experienta placuta, oameni dedicati care se implica in ceea ce fac. Multumit atat de instructorul auto cat si de orele de legislatie cu Aldea Dan. Recomand cu incredere Super Driver - Scoala de soferi.

  Mionea Clau Avatar Mionea Clau
  decembrie 7, 2017

  positive review  Recomand cu incredere Scoala Super Driver. Sunt foarte multumita , atat de orele de legislatie ( care m-au ajutat foarte mult ) , cat si de orele de condus. Multumesc instructorului Laurentiu Stroe, care a avut atat de multa rabdare cu mine si a gasit cele mai bune explicatii pentru a ma face sa inteleg. Multumesc pentru tot efotul depus,de departe cel mai bun instructor! A fost o experienta foarte frumoasa !

  Paula Berţa Avatar Paula Berţa
  noiembrie 21, 2017

  positive review  Super driver , cei mai buni 😉

  Adi Avatar Adi
  noiembrie 21, 2017

  positive review  Am luat cea mai buna decizie, alegand sa fac scoala de soferi la aceasta firma, si in special cu Laurentiu Stroe caruia ii multumesc din tot sufletul si caruia ii sunt recunoscatoare pentru tot ce stiu acum in legatura cu sofatul! Cea mai frumoasa experienta! Mii de multumiri celui mai bun instructor inca o data!

  Izabela Sakhen ʚïɞ Avatar Izabela Sakhen ʚïɞ
  noiembrie 7, 2017

  positive review  Daca vrei sa astepti cu nerabdare fiecare ora de conducere iar la final, dupa ce iei carnetul din prima sa ti se para ca a fost totul floare la ureche, alege scoala de soferi Super Driver. Multumesc instructorului Doru Vacaru pentru calmul si profesionalismul de care a dat dovada!

  Sabin Mihai Olteanu Avatar Sabin Mihai Olteanu
  noiembrie 6, 2017

  positive review  Cea mai bună şcoală din oraş ! Deci am fost foarte mulțumit si nu credeam ca v-a fi o experiență asa de perfectă ! Mulțumiri instructorului Văcar Doru si domn profesor Aldea S. Dan ! � oameni de nota 10 !

  Călin Andreș Avatar Călin Andreș
  octombrie 14, 2017

  Cea mai buna scoala de soferi !!! Si cel mai bun instructor Laurentiu stroe!!!!!

  Lengyel Annami Avatar Lengyel Annami
  august 31, 2017

  positive review  Sunt foarte multumit de alegerea facuta. Un colectiv tanar si dedicat. Multumesc pentru permisul luat din prima!

  Hogea Alexandru Avatar Hogea Alexandru
  august 8, 2017

  positive review  O scoala formidabila cu staff profesionist.Multumesc instructorului Vacaru Doru care s-a ocupat formidabil de mine si m-a ajutat sa obtin permisul,avand rabdare si ajutandu-ma sa ma corectez unde greseam.Cursurile de legislatie formidabile,usor de inteles si bine structurate.Recomand oricui care doreste ca obtina carnetul sa apeleze la ei!Cei mai tari 🙂

  Sebi Precup Avatar Sebi Precup
  august 5, 2017

  positive review  Tot respectul! Mulțumesc foarte frumos! Recomand cu încredere!! 😀

  Bodron Florin Michael Avatar Bodron Florin Michael
  aprilie 18, 2017

  positive review  Eu esti asa la vreau da

  Botory Toadery Avatar Botory Toadery
  februarie 16, 2017

  positive review  Multumesc Domnului Sambotelecan Marinel pentru sprijinul acordat!!Cat despre scoala de soferi Super Driver,recomand tuturor care vor sa faca scoala de sofer!

  Joco Peres Avatar Joco Peres
  decembrie 29, 2016

  positive review  Ii multumesc frumos instructorului Doru Alexandru Vacaru pentru ajutorul acordat in obtinerea permisului de conducere.M-a ajutat enorm calmul,rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.Ii sunt recunoscatoare si profesorului de legislatie

  Kinga Tolvaly Avatar Kinga Tolvaly
  decembrie 29, 2016

  positive review  Cea mai bună şcoală de şoferi din Târgu Mureş. Mii de multumiri instructorului Stroe Laurentiu si profesorului de instruire teoretica Aldea Dan. Sunteti cei mai buni!!!

  Csaby Nagy Avatar Csaby Nagy
  decembrie 20, 2016

  positive review  Super! Recomand!

  Attila Veres Avatar Attila Veres
  mai 29, 2016

  Cea mai buna scoala de soferi din Targu-Mures.Recomand

  Zoltán Szász Avatar Zoltán Szász
  ianuarie 18, 2016

*Pentru a putea demonstra veridicitatea testimonialelor acestea sunt importate de pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/superdrivermures si sunt reale 100%.

Ar putea sa te intereseze si sectiunea Intrebari frecvente .