Categoria A

1.190,00 lei

Cea mai ravnita dintre categoriile moto. Aceasta categorie da dreptul posesorului sa conduca orice fel de motocicleta, cu sau fara atas, indiferent de cilindreea, puterea motorului sau masa motocicletei.

Descriere

Practic dintre toate categoriile care permit conducerea unei motociclete aceasta este cea mai dorita tocmai pentru ca nu are nici un fel de limitare. Da dreptul posesororului permisului sa conduca orice fel de motocicleta sau triciclu indiferent de capacitatea cilindrica, putere, raport putere/greutate sau masa.

Cursul

Cursul pentru categoria A1 dureaza aproximativ 4 saptamani si este impartit in 3 parti. Cursul teoretic (24 de ore sau mai mult) si cursul practic. Pregatirea practica pentru categoria A se realizeaza atat in poligonul scolii cat si in trafic, insotit de unul dintre instructorii nostrii. Scoala noastra nu impune un numar maxim de ore de pregatire in poligon (elevul poate sa vina pana se simte pregatit pentru a iesi in trafic si pentru a sustine examenul).

Examenul

Examenul pentru categoria A consta din 3 probe, una teoretica, una practica de indemanare in poligon si una practica de conducere in trafic. La proba teoretica cursantul trebuie sa rezolve un chestionar aleator format din 20 de intrebari. Pentru a fi declarat admis sunt necesare minimum 17 raspunsuri corecte. Durata maxima in care poate fi rezolvat chestionarul este 20 de minute. Proba practica incepe cu sustinerea probei de indemanare in poligon. La aceasta proba cursantul trebuie sa parcurga probele din poligon in mai putin de 3:30 minute. Dupa sustinerea probei de poligon se sustina proba de conducere in trafic unde cursantul va trebui sa dovedeasca ca a acumulat cunostintele necesare pentru a putea manevra autoturismul in siguranta si ca totodata cunoaste regulile codului rutier. Ambele probe se vor efectua in prezenta unui examinator.

Inscriere

Varsta minima:

 • 20 ani sau cu 3 luni inainte (urmand ca examenul sa se poata sustine doar dupa implinirea varstei de 20 ani) daca cursantul detin permis categoria A2 de cel putin 2 ani
 • 24 ani sau cu 3 luni inainte (urmand ca examenul sa se poata sustine doar dupa implinirea varstei de 24 ani) daca cursantul nu poseda permis categoria A2 sau daca poseda permis categoria A2 de mai putin de un an.

Acte necesare: Pentru inscriere sunt necesare doar actul de identitate si permisul de conducere (daca este cazul)

Dupa inscriere elevul trebuie sa mai aduca si la scoala si urmatoarele documente: aviz medical, aviz psihologic si cazier judiciar.

Modalitati de plata

Plata poate fi facuta atat integral cat si in rate dupa cum urmeaza:

 • In 3 rate direct la scoala (prima rata la inscriere iar celelalte doua la maxim 30 de zile una de cealalta. Plata trebuie sa fie facuta in intregime pana la finalizarea si ridicarea dosarului);
 • In 6 rate lunare prin cardul de cumparaturi Star BT de la Banca Transilvania;
 • In 12 rate lunare prin partenerul nostru TBI Credit (raspunsul cererii se primeste in aproximativ 1 ora)

Platile se poate face cash sau cu cardul la sediul nostru ori prin transfer bancar in unul dintre conturile noastre (daca alegeti aceasta variante de plata cereti contul de la operatorul cu care tineti legatura)

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare? Foloseste formularul de mai jos si vom raspunde in cel mau scurt timp.

Testimoniale

 • positive review  Multumesc Super Driver pentru tot profesionalimul de care ati dat dovada si multumesc in special Super Instructorului Laur Stroe pentru toata rabdarea si pentru toate explicatiile transmise.

  Maria Stefan Avatar Maria Stefan
  august 20, 2018

  positive review  cea mai buna scoala de conducatori autoo!!recomand cu incredere 👍👍

  Florin Gangal Avatar Florin Gangal
  martie 16, 2020

  positive review  Il recomand cu mare încredere pe Moldovan Marius, un instructor excelent, un adevarat profesionist. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si umorul in situatiile tensionate (pentru mine) care mi-au dat multa incredere si curaj. 🤗🙏 Pentru toate astea ii multumesc! Succes tuturor!

  Andrea Brigitta Avatar Andrea Brigitta
  mai 10, 2021
 • positive review  Cristi Morar, instructor foarte bun, recomand cu multa incredere.

  Suteu Denis Avatar Suteu Denis
  iunie 14, 2021

  positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Multumesc frumos si instructorului Gherendi Iacob pentru susținere, explicații la cel mai înalt nivel, ajutor și încredere! Recomand cu drag tuturor!

  Gheorghe Ciusca Avatar Gheorghe Ciusca
  martie 11, 2021

  positive review  Școala de șoferi Super Driver a fost o experiența extraordinar de frumoasă. Cursul de legislație explicat foarte bine și pe înțeles. Datorită instructorului Suciu Marius-Alin am reușit să susțin cu succes examenul din Prima încercare . Are calmul și răbdarea să explice orice detaliu. Mereu m-a susținut și încurajat să conduc cu încredere și fără frică. Este un profesionist adevărat și lucrează cu dăruire de sine. Recomand cu încredere!!!

  Anastasia Baltă Avatar Anastasia Baltă
  mai 13, 2021
 • positive review  Recomand cu incredere, ce-i mai buni !!!

  Vali Porime Avatar Vali Porime
  februarie 8, 2019

  positive review  Am avut placerea si norocul de a avea un intructor care mi-a fost mult mai mult de atat , Laurentiu Stroe , un om deosebit care m-a invatat asa cum trebuie soferia , recomand cu incredere !

  Silviu Chirtes Avatar Silviu Chirtes
  noiembrie 1, 2019

  positive review  Recomand această școală. Instructorii sunt profesioniști și serioși. Multe mulțumiri lui Cosmin Mureșan.

  Alex Tamas Avatar Alex Tamas
  octombrie 24, 2018
 • positive review  5 stele pentru scoala de soferi Super Driver si 5 stele pentru Cosmin! Multumesc!

  Laura Negru Avatar Laura Negru
  septembrie 7, 2018

  positive review  Recomand Super Driver! Tavi Țuțuianu, un instructor extraordinar, plin de profesionalism și cu foarte multă răbdare. Mulțumesc Tavi pentru tot ce m-ai învățat, pentru implicarea ta și pentru că m-ai ajutat să am încredere în mine! Te recomand cu drag! 😊

  Roxana Ţăran Avatar Roxana Ţăran
  iunie 23, 2020

  positive review  Ii multumesc frumos instructorului Doru Alexandru Vacaru pentru ajutorul acordat in obtinerea permisului de conducere.M-a ajutat enorm calmul,rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.Ii sunt recunoscatoare si profesorului de legislatie

  Kinga Tolvaly Avatar Kinga Tolvaly
  decembrie 29, 2016
 • positive review  Una dintre cele mai bune scoli de șoferi. Mult respect instructorului Paul Cosmin Silaghi pentru răbdarea și atenția acordata, fapt ce m a determinat sa iau examenul practic din prima. Recomand cu încredere.

  Silaghi Alex Avatar Silaghi Alex
  februarie 26, 2021

  positive review  Recomand cu încredere Școala de șoferi Super Driver pentru profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă. Am aplicat pentru obținerea categoriei A și am reușit din prima! Cu ajutorul instructorilor Cosmin și Doru am reușit să învăț să conduc o motocicletă, nu doar să obțin permisul. Într-o atmosferă foarte plăcută și degajată, pe lângă obținerea permisului, reușești să îți faci mulți prieteni noi cu, care să poți împărtășii pasiunea și în afara școlii. Pe lângă acești oameni răbdători, pasionați și profesioniști ai parte de multe motociclete, de la cea mai mare la cea mai mică, pentru toate categoriile de vârstă. Aș repeta oricând această experiență și cu siguranță dacă o să aplic pentru alte categorii, o să aleg din nou Super Driver! 👍

  Paul Gulea Avatar Paul Gulea
  noiembrie 7, 2020

  positive review  Recomand această școală de șoferi, în special pe instructorul Cosmin Mureșan, care mi-a depășit așteptările în ceea ce privește răbdarea pe care a avut-o, calmul și explicațiile utile și datorită căruia mi-am învins frica de a conduce. Recomand cu drag! 🔝

  Mariana Biris Avatar Mariana Biris
  martie 24, 2021
 • positive review  Dragi viitori soferi.A-ti optat pentru scoala de soferi Super Driver pentru a invata arta de a conduce?Atunci felicitari pentru ca a-ti facut cea mai buna alegere.Aici ve-ti gasi o echipa de profesionisti pe care va puteti baza.Va spun din proprie experienta deoarece si eu sunt o proaspat sofer si sunt fericit ca am reusit sa promovez examenele , asta datorita unui om minunat,un profesor si un instructor desavarsit, caruia tin sa-i multumesc pe aceasta cale, pentru rabdarea si calmul de care a dat dovada, precum si pentru incurajarile de care chiar aveam nevoie. Va multumesc din suflet d-le Iacob .Multumesc si d-nei Anca ca a fost linga mine cind aveam nevoie.Nu il uit nici pe Domnul Vacaru care mi-a fost alături . Va multumesc a-ti fost pentru mine ca o familie.Din punctul meu de vedere a-ti castigat licitatia de ceea mai buna scoala de șoferi din Targu Mures . Ii sunt recunoscator si Domnului profesoru de legislatie Aldea Dan .Bravo Felicitări Super Driver !!!!

  Nacu Stefan Adrian Avatar Nacu Stefan Adrian
  ianuarie 27, 2019

  positive review  Simulator de condus pentru incepatori , curs demonstrativ pentru condus si instructori care isi dau tot interesul sa te pregatesti si sa reusesti la examen cu simulari si staff-ul care te ajuta cu orice problema si intrebare ! 👌🏻 foarte multumita !

  Carmina Moreira Temneanu Avatar Carmina Moreira Temneanu
  ianuarie 27, 2019

  positive review  Sunt foarte mulțumită de profesionalismul întâlnit la super driver, de la primul curs de legislație până la ultima ședință de condus 🙂 Recomand!

  Mihaela Haiduc Avatar Mihaela Haiduc
  octombrie 17, 2018
 • positive review  Am avut o experiență plăcută, oameni frumoși, profesioniști, înzestrați cu multă răbdare și dorința de a te învăța. Pe lângă faptul că instructorii devin și prietenii tăi, aici ai ocazia să cunoști foarte mulți oameni frumoși, să legi prietenii și să împarți cu ei acest hobby minunat. Indiferent de categoria pentru care vrei să aplici, recomand cu încredere școala Super Driver. Succes tuturor!

  Fazakas Vili Avatar Fazakas Vili
  noiembrie 11, 2020

  positive review  Recomand cu toată încrederea școala de șoferi Super Driver pentru profesionalismul, seriozitatea, răbdarea și devotamentul celor de la secretariat si in special domnului instructor Suciu Marius care este un om deosebit de dedicat elevilor săi și cu ajutorul căruia am reusit sa iau permisul din prima! 😊

  Bethina Thellmann Avatar Bethina Thellmann
  iunie 15, 2020

  positive review  Recomand cu încredere, Portik Lehel cel mai bun instructor!

  Alin Borzoș Avatar Alin Borzoș
  mai 29, 2019
 • positive review  Recomand școala cu mare drag! (Suciu Marius, cel mai tare instructor😎)

  Darius Marian Avatar Darius Marian
  iunie 28, 2021

  positive review  recomand!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 super instructori!

  Nicole Lazar Avatar Nicole Lazar
  mai 12, 2021

  positive review  cei mai bunii!!! #Toganel Constantin

  Marian Gangal Avatar Marian Gangal
  martie 16, 2020
 • 5 star review  Excelent! Instructorul Laurențiu Stroe este foarte bun, îl recomand 100%!!

  Dragos Chiorean Avatar Dragos Chiorean
  iunie 27, 2018

  positive review  Super Driver o super școala de șoferi 👍. Mulțumesc Doru Vacaru pentru răbdarea care ai avut-o cu mine. In afara de examen, unul dintre cele mai stresante momente e când conduci prima data singur. Atunci mi-am zis: “Doru m-a învățat tot ce trebuie sa știu”, iar stresul a dispărut. Recomand Super Driver , o școala cu instructori foarte buni. Doru Vacaru un super instructor👍.

  Ioana Maria Avatar Ioana Maria
  aprilie 7, 2019

  positive review  Recomand cu inchedere super driver

  Kiss Atty Atty Avatar Kiss Atty Atty
  martie 2, 2021
 • positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Cea mai bună şcoală din oraş ! Deci am fost foarte mulțumit si nu credeam ca v-a fi o experiență asa de perfectă ! Mulțumiri instructorului Văcar Doru si domn profesor Aldea S. Dan ! � oameni de nota 10 !

  Călin Andreș Avatar Călin Andreș
  octombrie 14, 2017

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi !!!! Instructori excelenti !!!!

  Vlad Bojan Avatar Vlad Bojan
  februarie 10, 2020