Categoria B96 extins (4250 kg)

500,00 lei

Ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca mai mare de 750 kg. Masa maxima admisa a ansamblului nu trebuie sa depaseasca 4250 kg. Pentru acesta categorie nu este necesar examenul.

Descriere

Categoria B extins (4.250 kg) da dreptul posesorului sa tracteze cu un autovehicul din categoria B o remorca a carei masa maxima admisa este mai mare de 750 kg, atat timp cat masa maxima admisa a ansamblului nu depaseste 4.250 kg. La stabilirea greutatii ansamblului se vor lua in calcul greutatile inscrise in certificatele de inmatriculare ci nu greutatea reala a incarcaturii. Avantajele majore pentru care multa lume opteaza pentru aceasta categorie in detrimentul categoriei BE este ca se obtine foarte rapid si ca nu este necesar examenul. 

Cursul

Cursul pentru categoria B extins (4.250 kg) dureaza aprox 1-2 saptamani. Dupa terminarea cursurilor cursantul trebuie sa se prezinte la DRPCIV pentru a schimba permisul. Dupa schimnarea permisului, la categoria mentiuni a permisului va exista un cod, anume codul 96 cee ce inseamna ca posesorul permisului a urmat cursurile necesare in cadrul unui scoli de soferi si ca poate tracta o remorca a carei masa maxima admisa depaseste 750 kg iar ansamblul total nu depaseste 4.250 kg.

Examenul

Pentru obtinerea acestui cod de permis nu este necesara sustinerea vreunui examen. Examinarea se face in cadrul scolii in timpul cursurilor. Dupa terminarea cursurilor cursantul trebuie sa se prezinte la DRPCIV pentru a schimba permisul si adaugare codului 96, cod care atesta dreptul de a conducee un ansamblu format dintr-un autovehicul din categoria B si o remorca a carei masa maxima admisa este mai mare de 750 kg iar masa maima admisa a ansamblului nu depaseste 4.250 kg.

Inscriere

Varsta minima: 18 ani

Acte necesare: Pentru inscriere sunt necesare doar actul de identitate si permisul de conducere categoria B (daca este cazul)

Modalitati de plata

Plata poate fi facuta atat integral cat si in rate dupa cum urmeaza:

 • In 3 rate direct la scoala (prima rata la inscriere iar celelalte doua la maxim 30 de zile una de cealalta. Plata trebuie sa fie facuta in intregime pana la finalizarea si ridicarea dosarului);
 • In 6 rate lunare prin cardul de cumparaturi Star BT de la Banca Transilvania;
 • In 12 rate lunare prin partenerul nostru TBI Credit (raspunsul cererii se primeste in aproximativ 1 ora)

Platile se poate face cash sau cu cardul la sediul nostru ori prin transfer bancar in unul dintre conturile noastre (daca alegeti aceasta variante de plata cereti contul de la operatorul cu care tineti legatura)

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare? Foloseste formularul de mai jos si vom raspunde in cel mau scurt timp.

Testimoniale

 • positive review  L-am avut instructor pe dl Tavi Tutuianu si sunt extrem de multumit de cum au decurs orele de condus. Am luat examenul din prima incercare si recomand cu drag Super Driver. 🙏🏻

  Raul Sebastian Avatar Raul Sebastian
  iulie 1, 2020

  positive review  Recomand cu încredere Super Driver , mai ales pe Domnul instructor Tavi !!👍😁🥰

  Marginean Silviu Avatar Marginean Silviu
  august 28, 2020

  positive review  Recomand cu încredere școala de șoferi Super Driver și în special pe instructorul Mureșan Cosmin care este un om extraordinar și foarte răbdător! ☺️

  Larisa Ioana Iuga Avatar Larisa Ioana Iuga
  iulie 22, 2020
 • positive review  Super driver, doua cuvinte:Seriozitate si profesionalism. Va multumesc!

  Andrei Sandor Avatar Andrei Sandor
  august 20, 2018

  positive review  Cea mai tare scoala de soferi si cei mai faini oameni! O recomand cu incredere. Mulțumesc mult, Octavian Țuțuianu, you’re the best!

  Loredana Butuc Avatar Loredana Butuc
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Cei mai tari!Am luat și sala și traseul din prima! Va mulțumesc foarte mult!

  Maria Elena Gyorgy Avatar Maria Elena Gyorgy
  iulie 4, 2018
 • positive review  Este o firmă serioasă care oferă prețuri bune și îndeosebi profesionalism. Mult succes în continuare!!!

  Ioan Dracea Avatar Ioan Dracea
  noiembrie 13, 2020

  positive review  Recomand cu incredere Super Driver! Multumesc celui mai bun instructor Moldovan Marius pentru ajutor, rabdare si sustinere!

  Bianca Adriana Avatar Bianca Adriana
  mai 4, 2021

  positive review  SUCIU MARIUS❤ iti multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat, pentru rabdarea pe care ai avut-o si pentru întreaga dedicare. Ești un om deosebit 🙏. Sunt fericita ca de azi sunt soferita dar tristă pt ca am terminat orele de conducere, a fost o adevărată plăcere să cooperez cu tine. Recomand din suflet.

  Laura Ștefania Avatar Laura Ștefania
  iulie 27, 2020
 • positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver,azi am trecut cu bine si peste examenul practic.Multumesc Super Driver, si in special D-lui instructor Octavian Tutuianu,un om cu multa rabdare si bun simt si un caracter de apreciat.

  Filip Buftea Avatar Filip Buftea
  noiembrie 6, 2020

  positive review  Cei mai buni, recomand cu mare drag! Cel mai bun instructor, Cosmin Muresan🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Adela Cirbus Avatar Adela Cirbus
  august 5, 2020

  positive review  Cea mai buna, recomand cu incredere scoala de soferi Super Driver!!! Mulțumesc instructorului, Doru Vacaru pentru răbdare si profesionalism!!!

  Ecaterina Laşcu Avatar Ecaterina Laşcu
  aprilie 16, 2018
 • positive review  Sunt foarte multumit cu toate serviciile ale scoala super driver.Multumesc tuturor persoanelor care ma ajutat casa il obtin permisul de conducere. Doar in primul rand multumesc pnetru Stroe Laurentiu ca a avaut rabdare la mine si nu numai un sofer a facut din mine ca si un om mai bun. ���

  Szabo Csabi Avatar Szabo Csabi
  iunie 7, 2018

  positive review  O școală de șoferi super buna recomand

  Andrei Barbuta Avatar Andrei Barbuta
  iunie 16, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!

  Claudiu Chirilă Avatar Claudiu Chirilă
  aprilie 7, 2021
 • positive review  Recomand cu incredere școala de soferi Super Driver! Sunt foarte mulțumită de toate serviciile pe care mi le-au oferit, atat pe parcursul orelor de legislatie, cat si la orele de conducere. Este singura școală de șoferi la care am vrut să mă duc si cred ca este singura școală de șoferi cea mai bună din orașul nostru. De asemenea intructorului meu Cipri Lupea cel mai bun din punct de vedere deoarece e instructorul meu si are răbdare cu mine chiar dacă fac unele greșeli el ma ajută să nu le mai fac. Mai pot zice despre el că e un om calm care te ascultă când ai ceva de zis si nu strigă niciodată. Toți instructorii sunt buni nu pot zice că nu,dar eu sunt foarte mulțumită de Cipri! Recomand cu mare încredere Scoala De Soferi Mures. Mulțumesc! 😍

  Izabella Florentina Avatar Izabella Florentina
  februarie 7, 2019

  positive review  Recomand cu incredere Scoala de soferi SuperDriver cat si pe Domnul Instructor Auto Stroe Laurentiu caruia ii multumesc pentru orele de pregatire auto. Am avut si voi avea in continuare de invatat de la dânsul fiind un om cu un caracter deosebit si diferit de majoritatea instructorilor avand un amalgam de cunostinte si experiente in șofat, tin sa ii multumesc mult pentru rabdarea cu mine si alti elevi care au excelat cu brio examenul auto . Multumesc mult Domnului profesor de legislatie Dan Aldea pentru orele de legislatie si Domnului Doru Vacaru pentru ora lui speciala pe care o preda mereu cu o energie pozitiva ! Multumesc Doamna Anca Moldovan pentru sustinerea pe care a depus o pentru a ma motiva mereu ca exista loc de mai bine oriunde! O SCOALA DE SOFERI PLACUTA PE CARE O RECOMAND CU DRAG TUTUROR CARORA DORESC SA DEVINA SOFERI! ❤️

  Achim Laurentiu Avatar Achim Laurentiu
  februarie 6, 2020

  positive review  Multumesc Domnului Sambotelecan Marinel pentru sprijinul acordat!!Cat despre scoala de soferi Super Driver,recomand tuturor care vor sa faca scoala de sofer!

  Joco Peres Avatar Joco Peres
  decembrie 29, 2016
 • positive review  Cea mai faina scoală, cei mai faini oameni! Va mulțumesc pentru tot, in special lui Tavi, care e cel mai răbdător instructor! Recomand cu drag! 👌😁

  Andreea Măruş Avatar Andreea Măruş
  ianuarie 9, 2019

  positive review  5 STELE PT CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI! Oameni faini, echipa faina si reusita pe masura! Multumesc CELUI MAI BUN INSTRUCTOR, Laurentiu Stroe pt tot ceea ce m-a invatat si pt toata rabdarea care a avut-o cu mine in sedintele facute. IL RECOMAND CU TOATA INCREDEREA! CEA MAI TARE SCOALA DE SOFERI "SUPER DRIVER"!

  Gina Milasan Avatar Gina Milasan
  noiembrie 12, 2018

  positive review  Recomand cu mare încredere!! Cipri Lupea super instructor!

  Alex Masca Avatar Alex Masca
  octombrie 7, 2019
 • 5 star review  Multumesc domnului instructor Cosmin Muresan pentru tot ce m ati invatat sunteti un instructor un pedagog adevarat dar mai ales un om excelent si minunat Multumesc pentru incurajari . Multumesc Super Driver sunteti minunati imi pare bine ca am ajuns la scoala Dumneavoastra . Va recomand cu drag .

  Tunde Demeter Avatar Tunde Demeter
  iulie 23, 2018

  positive review  Recomand cu incredere! In special pe domnul Iacob Gherendi!

  Paul Oprea Avatar Paul Oprea
  septembrie 4, 2020

  positive review  Sunt foarte multumit la condițiile care mi s-au propus si recomand cu incredere tuturor mai ales pe domnul instructor Stroe Laurentiu ! Multumesc pentru tot ajutorul si toate cele învățate ! ��

  Darius Rosca Avatar Darius Rosca
  iunie 13, 2018
 • positive review  Recomand cu incredere Super Driver si super instructorul Tavi Tutuianu! Multumesc pentru tot!

  Alexandra Calugar Avatar Alexandra Calugar
  iulie 3, 2018

  positive review  O scoala serioasa.Dau dovada de profesionalism.Tin sa multumesc atat profesorului de teorie care a explicat amanuntit fiecare parte a legislatiei,dar si instructorului Suciu Marius Alin pentru rabdarea si sustinerea pe care mi a acordat-o.Si nu in ultimul rand si doamnei Anca de la receptie care a fost intodeauna draguta.Recomand cu toata increderea!

  Nagy Szlovacsek Melinda Avatar Nagy Szlovacsek Melinda
  februarie 15, 2021

  positive review  Recomand, in special pe Cipri ca instructor

  Rac Horea Valentin Avatar Rac Horea Valentin
  martie 13, 2020
 • positive review  Experienta petrecuta alaturi de instructor a fost una extrem de placuta, fiind incepator, instructorul a avut rabdare si am putut invata rapid sa conduc. Instructorul Stroe Laurențiu este cel mai bun. Il recomand tuturor celor care vor sa isi ia permisul.. mulțumesc mult Lau ești o persoana de nota 10!

  Claudiu Beldean Avatar Claudiu Beldean
  septembrie 2, 2019

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Super driver! Super scoala, super oameni! Echipa de profesionisti! Recomand!

  Adina Paula Găburoi Avatar Adina Paula Găburoi
  august 24, 2018