Conducere pe autostrada si alte drumuri de mare viteza

390 lei

Ai permis de conducere dar nu te simti pregatit pentru a circula pe autostrada sau pe alte drumuri de mare viteza (E, DN, DJ)? Acum, poti sa te inscrii la cursul nostru „Circulatia pe autostrazi si alte drumuri de mare viteza” unde vei invata de la trainerii nostrii de conducere defensiva cum sa conduci legal si in siguranta maxima pe astfel de drumuri. Durata cursului 6 ore. 2 ore teoretice, 2 ore conducere pe autostrada, 2 ore conducere pe celelalte drumuri de mare viteza.

Descriere

Ai permis de conducere dar nu te simti pregatit(a) pentru a circula pe autostrada sau pe alte drumuri de mare viteza (E, DN, DJ)? Acum, poti sa te inscrii la cursul nostru „Conducere pe autostrada si alte drumuri de mare viteza”.

Trainerii nostrii de conducere defensiva te vor ajuta sa conduci legal si in siguranta maxima pe astfel de drumuri. Durata cursului este de 6 ore. 2 ore curs teoretic, 2 ore de conducere autostrada si 2 ore conducere pe alte tipuri de drumuri de mare miteza (in avara localitatilor E, DN, DJ).

Pregatire teoretica este structurata astfel incat sa ofere o a recapitulare a regulilor care se aplica pe acest fel de drumuri si pentru a trece in revista posibilele pericole atunci cand circulam cu viteza ridicata si cum anume putem sa indepartam toate aceste posibile pericolele. Pregatirea practica se realizeaza cu autoturismele scolii, insotit de unul dintre trainerii nostrii de conducere defensiva, pe autostrodata Tg-Mures- Cluj, pe drumurile de legatura cu aceasta si in afara localitatilor pe alte tipuri de drum (European, Drum National, Drum Judetean, etc)