Categoria B

1.790,00 lei

Cea mai cunoscuta categoria, permite conducerea unui autovehicul a carui masa maxima admisa nu s depaseasca 3500 kg iar numarul de locuri, incluzand soferul nu este mare de 9. Se poate adauga si o remorca usoara.

Descriere

Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeste 3.500 Kg şi al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8 sau ansamblul care sa nu depăşeasca 3.500 kg si sa fie  format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte  750 kg;

Este cea mai populara categorie pentru ca aceasta categorie iti da dreptul de a conduce cele mai multe tipuri de autovehicule destinate transportului de persoane (maxim 9). Totodata se pot conduce si dube care nu depasesc masa maxima admisa de 3500 kg sau ATV-uri.

Cursul

Cursul pentru categoria B dureaza minim 4-5 saptamani. Acesta este impartit in 2 parti dupa cum urmeaza: Cursul de legislatie (ore nelimitate) si cursul de conducere in trafic (minim 30 de ore). La aceasta categorie, elevii nostrii primesc si 3 ore de conducere BONUS pe singurul simulator auto din judet. Cursul de legislatie va fi facut inaintea celui de conducere in trafic. Orele bonus pe simulator se pot efectua imediat dupa inscriere, adica odata cu cursul de legislatie. 

Examenul

Examenul pentru categoria B consta din 2 probe, una teoretica si una practica. La proba teoretica cursantul trebuie sa rezolve un chestionar aleator format din 26 de intrebari. Pentru a fi declarat admis sunt necesare minim 22 raspunsuri corecte. Durata maxima in care poate fi rezolvat chestionarul este 30 de minute. Proba practica se sustine in prezenta unui examinator si se va sustine in oras unde cursantul va trebui sa dovedeasca ca a acumulat cunostintele necesare pentru a putea manevra autoturismul in siguranta si ca totodata cunoaste regulile codului rutier. Examenul se sustine pe autoturismul pe care s-a efectuat pregatirea practica in cadrul scolii.

Inscriere

Varsta minima: 18 ani sau cu 3 luni inainte (urmand ca examenul sa se poata sustine doar dupa implinirea varstei de 18 ani).

Acte necesare: Pentru inscriere sunt necesare doar actul de identitate si permisul de conducere (daca este cazul).4

Dupa inscriere elevul trebuie sa mai aduca si la scoala si urmatoarele documente: aviz medical, aviz psihologic si cazier judiciar.

Modalitati de plata

Plata poate fi facuta atat integral cat si in rate dupa cum urmeaza:

 • In 3 rate direct la scoala (prima rata la inscriere iar celelalte doua la maxim 30 de zile una de cealalta. Plata trebuie sa fie facuta in intregime pana la finalizarea si ridicarea dosarului);
 • In 6 rate lunare prin cardul de cumparaturi Star BT de la Banca Transilvania;
 • In 12 rate lunare prin partenerul nostru TBI Credit (raspunsul cererii se primeste in aproximativ 1 ora)

Platile se poate face cash sau cu cardul la sediul nostru ori prin transfer bancar in unul dintre conturile noastre (daca alegeti aceasta variante de plata cereti contul de la operatorul cu care tineti legatura)

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare? Foloseste formularul de mai jos si vom raspunde in cel mau scurt timp.

Testimoniale

 • positive review  Super tare. Multumit 100 %. Recomand

  Bakos Eugen-Andrei Avatar Bakos Eugen-Andrei
  august 6, 2018

  5 star review  O echipa de profesionisti. Instructorul a fost foarte calm. Recomand

  Anca Dobrater Avatar Anca Dobrater
  iunie 19, 2018

  5 star review  Multumesc pentru permisul luat din prima . Multumesc in special domnului profesor de legislatie cat si domnului instructor Gherendi Iacob. Un om profesionist , foarte calm si prietenos. Recomand cu incredere Super Driver. Cea mai buna scoala !!!

  Dragoș Moldovan Avatar Dragoș Moldovan
  februarie 1, 2018
 • positive review  Simulator de condus pentru incepatori , curs demonstrativ pentru condus si instructori care isi dau tot interesul sa te pregatesti si sa reusesti la examen cu simulari si staff-ul care te ajuta cu orice problema si intrebare ! 👌🏻 foarte multumita !

  Carmina Moreira Temneanu Avatar Carmina Moreira Temneanu
  ianuarie 27, 2019

  positive review  recomand! multumesc Tavi esti the best!

  Jakab Tunde Avatar Jakab Tunde
  noiembrie 26, 2018

  positive review  Recomand cu incredere scoala de soferi super driver

  Szabolcs Gothard Avatar Szabolcs Gothard
  mai 17, 2021
 • positive review  Recomand fiindcă, secretara lor e super drăguță si te ajută in orice problemă! Iar istructorul lor, Cosmin Mureșan, a avut foarte multă răbdare, niciodată nu a ridicat tonul si in momentul când greșeai iți explica foarte frumos până pricepeai și corectai greșeala! Si dacă trebuia iti repete același lucru și de 100 de ori si tot frumos! Foarte bun instructor!! Sunt sigură că de aceea am reușit la examen pentru că m-a învățat să conduc cum trebuie, mulțumesc foarte frumos Cosmin!

  Ilona Tămaș Avatar Ilona Tămaș
  ianuarie 17, 2019

  positive review  Serviciu de top, recomand cu incredere si mai ales pe domnul instructor, Portik Lehel, instructor de nota 10!

  Thomas Borenstein Avatar Thomas Borenstein
  aprilie 17, 2021

  5 star review  Cea mai buna scoala de soferi din Targu-Mures.Recomand

  Zoltán Szász Avatar Zoltán Szász
  ianuarie 18, 2016
 • positive review  Recomand cu încredere 🤩Instructori buni și reușite pe măsură

  Veronica Ciocarlan Avatar Veronica Ciocarlan
  noiembrie 8, 2018

  positive review  Recomand cu încredere pentru serviciile profesionale oferite ,un colectiv minunat. Multumesc scolii Super Driver si in special instructorului Silaghi Paul Cosmin.

  Anamaria Munteanu Avatar Anamaria Munteanu
  martie 12, 2020

  positive review  Mulțumesc și recomand cu mare drag pe domnul instructor Pop Dan ! ☺️

  Andreea Cămărășan Avatar Andreea Cămărășan
  noiembrie 14, 2020
 • positive review  Recomand cu încredere Super Drive. Îi mulțumesc instructorului Portik Lehel pentru sfaturi și încurajare. ❤️

  Dorin Ţurcan Avatar Dorin Ţurcan
  mai 10, 2021

  positive review  Recomand cu încredere această școală de șoferi! Mulțumesc domnului instructor Suciu Marius pentru răbdarea de care a dat dovadă pe tot parcursul desfășurării ședințelor, încrederea pe care mi-a acordat-o mereu și sprijinul pe care mi l-a oferit întotdeauna!

  Larisa Șamșudean Avatar Larisa Șamșudean
  februarie 15, 2021

  positive review  RECOMAND: Pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Pentru seriozitatea cu care isi trateaza cursantii. Vei găsi aici o echipa de profesioniști care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre conducerea autovehiculelor. O școală clădită pe principii solide,pe respect pentru cei care vor să învețe aici. Eu sunt foarte mulțumită !

  Livia Ciungan Avatar Livia Ciungan
  august 6, 2018
 • positive review  Am fost foarte multumita de serviciile pe care leam primit! Recomand oricui!😊

  Matei Diana Avatar Matei Diana
  septembrie 19, 2018

  positive review  Azi am reușit sa obțin permisul categoria B mulțumită instructorului meu Marius Moldovan , mulțumesc pentru experiența aceasta placuta , este un sentiment foarte plăcut sa reușești din prima permisul ! Va recomand aceasta scoala de șoferi am mai obținut si permisul cat. A1 tot la aceasta scoala oamenii serioși si foarte bine pregătiți !

  Victor Horatiu Isa Avatar Victor Horatiu Isa
  iunie 30, 2021

  positive review  Recomand cu încredere! Instructorii sunt bine pregătiți, dau dovadă de respect și calmitate. Tavi Țuțuianu, mulțumesc pentru pregătire, abia aștept să ne vedem în trafic! 😋

  Iustina Poinariu Avatar Iustina Poinariu
  iunie 18, 2020
 • positive review  Dacã încã ai impresia cã nu se poate o reusitã din prima, cu sigurantã te înseli(sau nu l-ai întâlnit încă pe Laur Stroe)! Multumesc mult, Stroe Laurențiu, pentru implicarea, rãbdarea si consecvența de care ai dat dovadã! Ai toatã admirația pentru fiecare sedințã în parte (cu bune si rele😂)! 5🌟

  Borodi Cristina Avatar Borodi Cristina
  noiembrie 28, 2018

  positive review  Foarte mulțumit de rezultatele obținute. Ambele probe luate din prima. Cea mai bună școală auto din oraș

  Vitalie Cebanu Avatar Vitalie Cebanu
  aprilie 14, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!

  Claudiu Chirilă Avatar Claudiu Chirilă
  aprilie 7, 2021
 • positive review  As vrea sa ii multumesc in primul rand instructorului meu Ionut Brihan pentru toata rabdare si sprijinul acordat si implicit intregii echipe Super Driver. Recomand cu incredere!💙

  Alexandra Letitia Avatar Alexandra Letitia
  iunie 16, 2021

  positive review  recomand socala de soferi super driver seriozitate si cei mai buni instructori

  Beres Bogdan Avatar Beres Bogdan
  octombrie 17, 2018

  positive review  Recomand serviciile Super Driver, atât pentru profesionalism cât și pentru răbdarea din timpul orelor de condus, cu referire la instructorul Lehel! Foarte mulțumită!

  Andrea Cîndea Avatar Andrea Cîndea
  iunie 15, 2020
 • positive review  Ce-a mai buna scoala din oras. Recomand cu cea mai mare incredere.

  Vidrasan Paul Avatar Vidrasan Paul
  octombrie 1, 2019

  positive review  Cea mai faina scoală, cei mai faini oameni! Va mulțumesc pentru tot, in special lui Tavi, care e cel mai răbdător instructor! Recomand cu drag! 👌😁

  Andreea Măruş Avatar Andreea Măruş
  ianuarie 9, 2019

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019
 • positive review  Cea mai buna scoala de soferi din Mureș! Mulțumesc Morar Cristian si Mureșan Cosmin ❤🥰

  Daria Elena Baciu Avatar Daria Elena Baciu
  februarie 18, 2021

  positive review  Foarte multumita de interactiunea cu Super Driver! Orele de legislatie sunt abordate cu seriozitate si detalii. La partea de pregatire practica nu am decat cuvinte de lauda pentru Laurentiu Stroe: cel mai rabdator si minutios instructor ever!

  Cristina Băciuț Avatar Cristina Băciuț
  octombrie 15, 2018

  positive review  Cei mai tari!Am luat și sala și traseul din prima! Va mulțumesc foarte mult!

  Maria Elena Gyorgy Avatar Maria Elena Gyorgy
  iulie 4, 2018