Categoria C

De la numai

1.800,00 lei

Camion sau asa cum este definit in legislatia de specialitate,  autovehicul destinat transportului de marfuri, al carui masa maxima admisa depaseste 3500 kg si care este proiectat sa poata transporta maxim 8 pasageri.

Descriere

Autovehicul destinat transportului de marfuri altul decat cele din categoria B a carui masa maxima admisa depaseste 3.500 kg si care poate transporta maxim 8 pasageri. Eate vorba bineinteles despre permisul de condcere necesar conducerii unui camion (fara remorca).

Cursul

Cursul pentru categoria C dureaza minim 4-6 saptamani. Acesta este impartit in 2 parti dupa cum urmeaza: Cursul de legislatie (ore nelimitate) si cursul de conducere in trafic. Cursul de legislatie va fi facut inaintea celui de conducere in trafic.

Examenul

Examenul pentru categoria C consta in 2 probe, una teoretica si una practica. La proba teoretica cursantul trebuie sa rezolve un chestionar aleator format din 26 de intrebari. Pentru a fi declarat admis sunt necesare minim 22 raspunsuri corecte. Durata maxima in care poate fi rezolvat chestionarul este 30 de minute. Proba practica se sustine in prezenta unui examinator si se va sustine in oras unde cursantul va trebui sa dovedeasca ca a acumulat cunostintele necesare pentru a putea manevra autoturismul in siguranta si ca totodata cunoaste regulile codului rutier. Examenul se sustine pe autoturismul pe care s-a efectuat pregatirea practica in cadrul scolii.

Inscriere

Varsta minima: 21 ani sau cu 3 luni inainte (urmand ca examenul sa se poata sustine doar dupa implinirea varstei de 21 ani).

Acte necesare: Pentru inscriere sunt necesare doar actul de identitate si permisul de conducere.

Dupa inscriere elevul trebuie sa mai aduca si la scoala si urmatoarele documente: aviz medical, aviz psihologic si cazier judiciar.

Modalitati de plata

Tariful pentru aceasta categori poate sa difere in functie de categoriile de permis pe care cursantul le poseda 

 • 1.800 lei daca cursantul poseda permis categoria B de mai mult de un an;
 • 1.900 lei daca cursantul poseda permis categoria C de mai putin de un an;

Plata poate fi facuta atat integral cat si in rate dupa cum urmeaza:

 • In 3 rate direct la scoala (prima rata la inscriere iar celelalte doua la maxim 30 de zile una de cealalta. Plata trebuie sa fie facuta in intregime pana la finalizarea si ridicarea dosarului);
 • In 6 rate lunare prin cardul de cumparaturi Star BT de la Banca Transilvania;
 • In 12 rate lunare prin partenerul nostru TBI Credit (raspunsul cererii se primeste in aproximativ 1 ora)

Platile se poate face cash sau cu cardul la sediul nostru ori prin transfer bancar in unul dintre conturile noastre (daca alegeti aceasta variante de plata cereti contul de la operatorul cu care tineti legatura)

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare? Foloseste formularul de mai jos si vom raspunde in cel mau scurt timp.

Testimoniale

 • positive review  Domnul Toganel este un om extraordinar si cel mai bun instructor auto pe care si-l poate dori cineva! Il recomand cu tot dragul!:)

  Ioana Dana Coman Avatar Ioana Dana Coman
  martie 5, 2020

  positive review  Recomand serviciile Super Driver, atât pentru profesionalism cât și pentru răbdarea din timpul orelor de condus, cu referire la instructorul Lehel! Foarte mulțumită!

  Andrea Cîndea Avatar Andrea Cîndea
  iunie 15, 2020

  positive review  Recomand cu incredere Scoala de soferi SuperDriver cat si pe Domnul Instructor Auto Stroe Laurentiu caruia ii multumesc pentru orele de pregatire auto. Am avut si voi avea in continuare de invatat de la dânsul fiind un om cu un caracter deosebit si diferit de majoritatea instructorilor avand un amalgam de cunostinte si experiente in șofat, tin sa ii multumesc mult pentru rabdarea cu mine si alti elevi care au excelat cu brio examenul auto . Multumesc mult Domnului profesor de legislatie Dan Aldea pentru orele de legislatie si Domnului Doru Vacaru pentru ora lui speciala pe care o preda mereu cu o energie pozitiva ! Multumesc Doamna Anca Moldovan pentru sustinerea pe care a depus o pentru a ma motiva mereu ca exista loc de mai bine oriunde! O SCOALA DE SOFERI PLACUTA PE CARE O RECOMAND CU DRAG TUTUROR CARORA DORESC SA DEVINA SOFERI! ❤️

  Achim Laurentiu Avatar Achim Laurentiu
  februarie 6, 2020
 • positive review  Super multumit. Instructori de nota 10. Am luat categoria A2 din prima. Recomand cu caldura.

  Erik Fulop Avatar Erik Fulop
  august 27, 2018

  positive review  Recomand scoala pt oricine isi doreste sa invete sa conduca corect ! Doru , un instructor calm si cu foarte multa rabdare si Anca la birou, mereu dornica sa ajute ! Va multumesc pt rabdare , profesionalism si tot ce am invatat de la voi 🚘👍

  Ioana Maria Catana Avatar Ioana Maria Catana
  februarie 28, 2019

  positive review  Foarte multumit!! 💯💯Multumesc @Cipri Lupea!!!

  Szász Nándor-István Avatar Szász Nándor-István
  octombrie 21, 2019
 • positive review  5 stele pentru scoala de soferi Super Driver si 5 stele pentru Cosmin! Multumesc!

  Laura Negru Avatar Laura Negru
  septembrie 7, 2018

  positive review  Mulțumesc și recomand cu mare drag pe domnul instructor Pop Dan ! ☺️

  Andreea Cămărășan Avatar Andreea Cămărășan
  noiembrie 14, 2020

  5 star review  O echipa de profesionisti. Instructorul a fost foarte calm. Recomand

  Anca Dobrater Avatar Anca Dobrater
  iunie 19, 2018
 • positive review  Recomanda acesta școala, datorita profesionalismului de care a dat dovadă. Eu am reușit să i-au permisul din prima și asta datorita instructorului meu, Ionuț Brihan, un instructor foarte bun, dedicat, răbdător, care a făcut ca orele de condus sa fie foarte utile, dar în același timp și o plăcere. Pe această cale vreau sa îi mulțumesc încă odată.

  Ionut Sima Avatar Ionut Sima
  iunie 23, 2021

  positive review  Recomand cu mare drag Super Driver și în special pe instructorul Portik Lehel! 🤗 🥇

  Teodora Vaida Avatar Teodora Vaida
  august 19, 2020

  positive review  Recomand, in special pe Cipri ca instructor

  Rac Horea Valentin Avatar Rac Horea Valentin
  martie 13, 2020
 • positive review  Il recomand cu mare încredere pe Moldovan Marius, un instructor excelent, un adevarat profesionist. Am apreciat in mod deosebit rabdarea si umorul in situatiile tensionate (pentru mine) care mi-au dat multa incredere si curaj. 🤗🙏 Pentru toate astea ii multumesc! Succes tuturor!

  Andrea Brigitta Avatar Andrea Brigitta
  mai 10, 2021

  5 star review  Multumesc pentru permisul luat din prima . Multumesc in special domnului profesor de legislatie cat si domnului instructor Gherendi Iacob. Un om profesionist , foarte calm si prietenos. Recomand cu incredere Super Driver. Cea mai buna scoala !!!

  Dragoș Moldovan Avatar Dragoș Moldovan
  februarie 1, 2018

  positive review  cei mai bunii!!! #Toganel Constantin

  Marian Gangal Avatar Marian Gangal
  martie 16, 2020
 • positive review  Recomand cu incredere! Instuctorii sunt rabdatori si le multumesc mult😁

  Cosmin Godri Avatar Cosmin Godri
  februarie 18, 2021

  positive review  Recomand Super Driver! Tavi Țuțuianu, un instructor extraordinar, plin de profesionalism și cu foarte multă răbdare. Mulțumesc Tavi pentru tot ce m-ai învățat, pentru implicarea ta și pentru că m-ai ajutat să am încredere în mine! Te recomand cu drag! 😊

  Roxana Ţăran Avatar Roxana Ţăran
  iunie 23, 2020

  positive review  Eu le-as da mai multe stele insa sunt maxim 5 din pacate :). Sunt o echipa de oameni tineri și frumoși, instructori de nota 10*, foarte deschiși in a-i invata și pe alți doritori tot ce tine de tainele ascunse ale circulației pe doua roti si nu numai! Recomand cu încredere cursurile acestei minunate scoli!!! Ps felicitări pentru profesionalismul de care dați dovada!!!! 😘🤗

  Ursuț Elisabeta Avatar Ursuț Elisabeta
  septembrie 6, 2018
 • positive review  Tot respectul! Mulțumesc foarte frumos! Recomand cu încredere!! 😀

  Bodron Florin Michael Avatar Bodron Florin Michael
  aprilie 18, 2017

  positive review  Super mulțumită de alegerea făcută! O echipă de profesioniști dedicată în totalitate acestui domeniu. Mulțumesc pentru răbdare și profesionalism, Cipri Lupea! Mulțumesc Super Driver pentru permisul luat din prima!!! 🎉🎉🚘

  Morar Luminiţa Avatar Morar Luminiţa
  iulie 8, 2019

  positive review  recomand socala de soferi super driver seriozitate si cei mai buni instructori

  Beres Bogdan Avatar Beres Bogdan
  octombrie 17, 2018
 • positive review  Super Driver o super școala de șoferi 👍. Mulțumesc Doru Vacaru pentru răbdarea care ai avut-o cu mine. In afara de examen, unul dintre cele mai stresante momente e când conduci prima data singur. Atunci mi-am zis: “Doru m-a învățat tot ce trebuie sa știu”, iar stresul a dispărut. Recomand Super Driver , o școala cu instructori foarte buni. Doru Vacaru un super instructor👍.

  Ioana Maria Avatar Ioana Maria
  aprilie 7, 2019

  positive review  Recomand Super Driver !!!!

  Paul Trif Avatar Paul Trif
  mai 17, 2021

  positive review  Recomand Super Driver! Multumesc instructorului Laurentiu Stroe .

  Daniela Stan Avatar Daniela Stan
  iulie 6, 2020
 • positive review  Cosmin Muresan cel mai bun instructor !!!

  Orsi Vivien Avatar Orsi Vivien
  decembrie 30, 2019

  positive review  Super driver , cei mai buni 😉

  Adi Avatar Adi
  noiembrie 21, 2017

  positive review  Cosmin Mureșan, un instructor excelent, cu multă răbdare si cu răspuns la orice întrebare, explicațiile lui sunt pe înțelesul tuturor! Il recomand cu mare încredere tuturor noilor elevi!

  Suciu Giorgiana Avatar Suciu Giorgiana
  iunie 4, 2020
 • negative review  Cred ca e recomandat sa mergi aici daca esti tanar si ai mult timp liber, instructorii sunt de treaba si cred ca te lasa sa mergi cat ai nevoie ca sa te simti increzator. Daca nu aveti foarte mult timp de pierdut cred ca ar fi o idee buna sa incercati in alta parte. Programarile sunt rare la inceput. Cand te apropii de data examenului te lasa sa te duci zilnic (fara programare, stai la rand), uneori e rezonabil timpul de asteptare dar alteori stai chiar si o ora la rand pentru o tura de poligon in 3m.(3 - 4 persoane pe aceeasi motocicleta si sunt mai multe scoli la rand).

  Florin Anghel Avatar Florin Anghel
  octombrie 26, 2020

  positive review  Recomand.... Cea mai bună școală de șoferi

  Dede Anton-dan Avatar Dede Anton-dan
  martie 21, 2019

  positive review  Cea mai tare școala de șoferi! Mulțumiri speciale domnului instructor Iacob Gherendi pentru grija și răbdarea de care a dat dovada pe parcursul ședințelor!

  Septimiu Huruba Avatar Septimiu Huruba
  octombrie 17, 2019