Categoriile C+CE

De la numai

2.400,00 lei

Camion cu remorca sau ansambu de vehicule format dintr-un autovehicul destinat transportului de marfuri mai mare de 3500 kg  si o remorca mai mare de 750 kg. Categoriile C si CE sunt necesare pentru a conduce un TIR.

Descriere

Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria C si o remorca a carei masa maxima admisa este mai mare de 750 kg sau mai pe intelesul tuturor este vorba despre un camion cu remorca. Aceste categorii sunt necesare si in cazul in care cursantul doreste sa conduca un TIR.

Posesorul acester categorii poate conduce si un ansamblu din categoria BE format dintr-un vehicul din categoria B si o remorca a carei masa maxima admisa este mai mare de 750 kg dar nu mai mare de 3.500 kg iar ansamblul total nu depaseste 7.000 kg.

Cursul

Cursul pentru obtinera permisului categoriile C+CE dureaza aproximativ 6 – 8 saptamani. Se vor efectua 2 categorii diferite deci procesul va trebui facut pentru fiecare categorie in parte. Cursul incepe cu pregatirea teoretica pentru categoria C, apoi pregatirea practica dupa care se continua cu examinarea teoretica si mai apoi cea practica pentru obtinera permisului categoria C. Pentru categoria CE procesul se repeta.

Examenul

Fiind doua categorii distincte este necesara sustinerea a doua examene diferite. Primul examen consta in proba teoretica pentru categoria C, un chestionar cu 26 de intrebari din care pentru a promova examenul sunt necesare minim 22 de raspunsuri corecte rezolvate in maximum 30 de minute. Urmeaza examinarea practica care se sustine in prezenta unui examinator si se va sustine in oras unde cursantul va trebui sa dovedeasca ca a acumulat cunostintele necesare pentru a putea manevra autoturismul in siguranta si ca totodata cunoaste regulile codului rutier. Dupa promovarea examenului pentru categoria C pregatirea continua cu categoria CE. Examenul teoretic pentru categoria CE este format dintru-un chestionar din 11 intrebari. Pentru a fi declarat admis cursantul trebuie sa raspunda corect la cel putin 9 dintre ele intr-un interval de timp de 15 minute. Proba practica pentru categoria CE este similara cu cea de la categoria C. Probele practice pentru ambele categorii se vor sustine cu autovehiculele cu care sa realizat si pregatirea.

Inscriere

Varsta minima: 21 ani sau cu 3 luni inainte (urmand ca examenul sa se poata sustine doar dupa implinirea varstei de 21 ani).

Acte necesare: Pentru inscriere sunt necesare doar actul de identitate si permisul de conducere.

Dupa inscriere elevul trebuie sa mai aduca si la scoala si urmatoarele documente: aviz medical, aviz psihologic si cazier judiciar.

Modalitati de plata

Tariful pentru aceasta categori poate sa difere in functie de categoriile de permis pe care cursantul le poseda 

 • 1.900 lei daca cursantul poseda permis categoria C de mai mult de un an;
 • 2.000 lei daca cursantul poseda permis categoria C de mai putin de un an;

Plata poate fi facuta atat integral cat si in rate dupa cum urmeaza:

 • In 3 rate direct la scoala (prima rata la inscriere iar celelalte doua la maxim 30 de zile una de cealalta. Plata trebuie sa fie facuta in intregime pana la finalizarea si ridicarea dosarului);
 • In 6 rate lunare prin cardul de cumparaturi Star BT de la Banca Transilvania;
 • In 12 rate lunare prin partenerul nostru TBI Credit (raspunsul cererii se primeste in aproximativ 1 ora)

Platile se poate face cash sau cu cardul la sediul nostru ori prin transfer bancar in unul dintre conturile noastre (daca alegeti aceasta variante de plata cereti contul de la operatorul cu care tineti legatura)

*In cazul acestei categorii tariful poate sa difere in functie de permisul pe care cursantul il detine.

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare? Foloseste formularul de mai jos si vom raspunde in cel mau scurt timp.

Testimoniale

 • positive review  Recomand cu incredere Scoala Super Driver. Sunt foarte multumita , atat de orele de legislatie ( care m-au ajutat foarte mult ) , cat si de orele de condus. Multumesc instructorului Laurentiu Stroe, care a avut atat de multa rabdare cu mine si a gasit cele mai bune explicatii pentru a ma face sa inteleg. Multumesc pentru tot efotul depus,de departe cel mai bun instructor! A fost o experienta foarte frumoasa !

  Paula Berţa Avatar Paula Berţa
  noiembrie 21, 2017

  positive review  5 stelute si recomand cu toata incredere ��

  Codruța Oltean Avatar Codruța Oltean
  august 1, 2018

  positive review  5⭐ Vă mulțumesc pentru experiența utilă și plăcută, o echipă profesionistă. Îi mulțumesc în special instructorului Laurențiu Stroe. Recomand Școala de șoferi Super Driver.

  Bianca Morarean Avatar Bianca Morarean
  noiembrie 12, 2018
 • positive review  Cea mai serioasa scoala de soferi, recomand instuctorul Marius Moldovan pentru calmul, răbdarea si pasiunea cu care is face meseria!

  Sabin Buzas Avatar Sabin Buzas
  noiembrie 23, 2020

  positive review  Pe langa materialul didactic de care dispune fiecare elev in parte si profesionalismul de care dau dovada instructorii sa obții permisul cu este o adevarata joaca! RECOMAMD CU TOATA INCREDEREA ACEASTA SCOALA! Multumesc Super Driver!!

  Silviu Moldovan Avatar Silviu Moldovan
  septembrie 10, 2020

  positive review  Recomand aceasta scoala de soferi! Multe multumiri instructorului Laurentiu Stroe, pentru seriorizitate si pentru rabdare, dar si pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a lua permisul din prima!

  Dragos Vultur Avatar Dragos Vultur
  noiembrie 1, 2018
 • positive review  Recomand cu încredere Școala de șoferi Super Driver pentru profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă. Am aplicat pentru obținerea categoriei A și am reușit din prima! Cu ajutorul instructorilor Cosmin și Doru am reușit să învăț să conduc o motocicletă, nu doar să obțin permisul. Într-o atmosferă foarte plăcută și degajată, pe lângă obținerea permisului, reușești să îți faci mulți prieteni noi cu, care să poți împărtășii pasiunea și în afara școlii. Pe lângă acești oameni răbdători, pasionați și profesioniști ai parte de multe motociclete, de la cea mai mare la cea mai mică, pentru toate categoriile de vârstă. Aș repeta oricând această experiență și cu siguranță dacă o să aplic pentru alte categorii, o să aleg din nou Super Driver! 👍

  Paul Gulea Avatar Paul Gulea
  noiembrie 7, 2020

  positive review  Recomand Scoala de soferi Super Driver, mai ales domnul intructor Muresan Cosmin, transparent , indicatii si explicatii clare si stie sa ofere detalii utile. Permis luat "din prima" !!!

  Sisi Silviu Avatar Sisi Silviu
  decembrie 10, 2020

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver,azi am trecut cu bine si peste examenul practic.Multumesc Super Driver, si in special D-lui instructor Octavian Tutuianu,un om cu multa rabdare si bun simt si un caracter de apreciat.

  Filip Buftea Avatar Filip Buftea
  noiembrie 6, 2020
 • positive review  Cea mai tare scoala de soferi,recomand cu toata increderea,super oameni!Ii multumesc in special instructorului Doru Vacaru pt tot ce ma invatat,pt rabdare!☺ ☆☆☆☆☆

  Petrea Claudia Avatar Petrea Claudia
  februarie 27, 2020

  positive review  O scoala serioasa.Dau dovada de profesionalism.Tin sa multumesc atat profesorului de teorie care a explicat amanuntit fiecare parte a legislatiei,dar si instructorului Suciu Marius Alin pentru rabdarea si sustinerea pe care mi a acordat-o.Si nu in ultimul rand si doamnei Anca de la receptie care a fost intodeauna draguta.Recomand cu toata increderea!

  Nagy Szlovacsek Melinda Avatar Nagy Szlovacsek Melinda
  februarie 15, 2021

  positive review  Recomand cu mare drag Super Driver și în special pe instructorul Portik Lehel! 🤗 🥇

  Teodora Vaida Avatar Teodora Vaida
  august 19, 2020
 • positive review  Profesionalism, seriozitate și răbdare. Mulțumesc Marius Suciu!

  Angelica Radu Avatar Angelica Radu
  decembrie 28, 2020

  positive review  Ce-a mai buna scoala din oras. Recomand cu cea mai mare incredere.

  Vidrasan Paul Avatar Vidrasan Paul
  octombrie 1, 2019

  positive review  Recomand cu încredere 🤩Instructori buni și reușite pe măsură

  Veronica Ciocarlan Avatar Veronica Ciocarlan
  noiembrie 8, 2018
 • positive review  Il recomand cu drag pe instructorul Portik Lehel, explica foarte bine, pe intelesul tuturor si stie exact cand esti pregatit/a pentru obtinerea permisului.

  Augusta Todoran Avatar Augusta Todoran
  noiembrie 24, 2020

  positive review  O experiență minunata alături de o echipă de oameni profesioniști. Tin sa ii multumesc in special instructorului meu, Ciprian.🙂

  Lucian Bucur Avatar Lucian Bucur
  decembrie 5, 2018

  positive review  Recomand scoala de soferi auto, am reusit sa iau sala si traseul din prima , multumesc Super Driver Expert

  Gabi Matei Avatar Gabi Matei
  iulie 29, 2019
 • positive review  Mulțumesc Super Driver! Recomand cu mare încredere! Multumesc frumos si instructorului Gherendi Iacob pentru susținere, explicații la cel mai înalt nivel, ajutor și încredere! Recomand cu drag tuturor!

  Gheorghe Ciusca Avatar Gheorghe Ciusca
  martie 11, 2021

  positive review  Recomand Super Driver !!!!

  Paul Trif Avatar Paul Trif
  mai 17, 2021

  positive review  cea mai buna scoala de conducatori autoo!!recomand cu incredere 👍👍

  Florin Gangal Avatar Florin Gangal
  martie 16, 2020
 • positive review  Mulțumesc Super Driver și de asemenea instructorului Paul Silaghi !!! 😁😁💪💪

  Lucian Racz Avatar Lucian Racz
  martie 2, 2020

  positive review  Recomand scoala de soferi Super Driver, atat pentru orele de legistratie dar in special pentru orele de condus facute cu Laurentiu Stroe. Multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in a-mi explica din nou si din nou fiecare lucru neinteles. Un om super fain si foarte sincer care vrea sa se asigure ca vei fi in siguranta pe strada atat tu, cat si cei din jurul tau!

  Heghes Seby Avatar Heghes Seby
  ianuarie 21, 2019

  positive review  Cea mai bună şcoală de şoferi din Târgu Mureş. Mii de multumiri instructorului Stroe Laurentiu si profesorului de instruire teoretica Aldea Dan. Sunteti cei mai buni!!!

  Csaby Nagy Avatar Csaby Nagy
  decembrie 20, 2016
 • positive review  Profesionisti. Recomand 100%! 😊

  Ionela Movileanu Avatar Ionela Movileanu
  ianuarie 28, 2019

  positive review  Tavi, un profesor excepțional de excepțional . Mulțumesc! ❤

  Ioana Gașpar Avatar Ioana Gașpar
  mai 5, 2020

  positive review  la Super Driver, indiferent de programul tau instructorii vor găsi o cale prin care sa va întâlniți și să faceți ore. Recomand cu încredere.

  Marius Racea Avatar Marius Racea
  noiembrie 7, 2020
 • positive review  Va multumesc din tot sufletul pentru răbdarea și felul în care v-ati comportat cu mine sunteti cea mai bună scoala de șoferi! Va multumesc mult! RECOMAND ���

  Christian Krafft Avatar Christian Krafft
  septembrie 20, 2018

  positive review  Recomand cu inchedere super driver

  Kiss Atty Atty Avatar Kiss Atty Atty
  martie 2, 2021

  positive review  Marius Moldovan e un instructor foarte bun, care te ajută, îți explică fiecare greșeală și unele chestii care te vor ajuta mult în viata de șofer și este foarte prietenos! Dacă vreți sa învățați să șofați cum trebuie, vi-l recomand pe Marius Moldovan de la Super Driver, Târgu Mureș.

  Michael George Avatar Michael George
  iunie 2, 2021